Seuraa 
Viestejä13176

Lähetän kelaan asumistuentarkistuksen eli saan laskujeni mukaan 13 euroa ylimääräistä, eli kela heittää tohon jokun toleranssin +- nolla. Eli vuokran jälkeen jää jotain 10 euroa ylimääräistä ja sillä nykyhinnoilla saa pari kaljaa baarissa.

siis uudesta asumistuesta jää 10 euroa ylimääräisenä. Ja se menee tietenkin nestemäiseen leipään.

saatan ehkä jopa ostaa kumimatoja kalastusta varten. katon ny mihin laitan. keräilen ehkä vielä muutaman kuukauden ja laitan viron matkan pohjakassaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

Ei muuta kuin onnittelut.

[size=85:2z37e9pt]yks ylimääränen tuoppi kuussa ja 5 euroa säästöön.Loppuvuodesta käyt säästyneellä 60 eurolla vetään pienen nousuhiprakan tai laitat matkakassaan.[/size:2z37e9pt]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
aes
Seuraa 
Viestejä173
tiäremiäs
Joo-o. AIka jännä juttu pitäis asumistuki olla sen verta iso, että ei heti 2euron takia pitäis tarkistuttaa. EN tiedä ei se paperin pyöritys niin halpaa ole. Suomessa kuluu rahaa byrokratiaan ihan hullunaValitettavasti homma ei toimi Kelassa näin, vaan joudut kärsimään sen kahden euron korotuksen nahoissasi seuraavaan asumistuen vuositarkastukseen asti. En ole varma toimiiko http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/140508150040PV?OpenDocument linkki, joten kopioin oleellisen kohdan kyseiseltä sivulta:

Välitarkistus

Kela tarkistaa asumistuen vuositarkistusten välillä, jos ruokakunnan olosuhteissa on tapahtunut jokin seuraavista muutoksista:
-asumismenot muuttuvat vähintään 50 e/kk edellisen päätöksen hyväksyttäviin asumismenoihin verrattuna

Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347

Paperi olisi käsittääkseni kannattanut tehdä siinä vaiheessa kun tuli tieto vuokran korotuksesta.

Kunhan ei menisi juuri minun verorahoistani nuo kaljat.

Everything you know, is about to change.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat