Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Intiassa oli virallinen kastilaitos. Muissa maissa on epävirallinen. On selvää että tuomittu pedofiili on alempana kuin presidentti joten se siitä tasa-arvosta. Ollaan rehellisiä, kerrankin.

Kellä on vastuuta, ja onko se annettua vastuuta vai otettua vastuuta? Kuka on vastuussa rahoistaan, toisten rahoista vai ei oikeasti mistään? Esimerkkejä:

1a) Yksinyrittäjä, joka omistaa 100% yrityksestä
1b) Sama yrittäjä, mutta hänellä on myös palkattuja työntekijöitä

2) osaomistaja, jolla on yrityksessä kiinni muutaman kuukauden toimeentuloa vastaava summa

3) Yhdistyksen perustaja

4) Yhdistyksen toiminnan johtaja

5) Palkattu yrityksen hallitusammattilainen

6) Palkattu lakivastuullinen duunari esim toimitusjohtaja

7) Palkattu duunari, esim osastopäällikkö tai siivooja

Poliitikko

9) Virkamies

Kun saan pari kommenttia teiltä, niin yritän ratkaista erään ongelman, joka olisi pitänyt ratkaista jo 40 vuotta sitten. Eli työntekijöiden ja esimiesten välisen epäluottamuksen, joka on johtanut oikeisto-vasemmisto -jakoon, joka on poliittisen järjestelmämme täysin naurettava perusta.

Kommentit (2)

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008
Lektu-Elli
Eli työntekijöiden ja esimiesten välisen epäluottamuksen, joka on johtanut oikeisto-vasemmisto -jakoon, joka on poliittisen järjestelmämme täysin naurettava perusta.

Työntekijät ja esimiehet? Olisiko työntekijät ja työnantajat? Tämä jako on aivan yhtä luonnollinen kuin vaikkapa kauppiaat ja asiakkaat. Toiset myyvät ja toiset ostavat. Markkinoiden vastapuolten kesken on aina vähintään yksi eturistiriidan aihe: hyödykkeen hinta.

We're all mad here.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
Liittynyt5.11.2008

Näin niinkuin yksinyrittäjänä ja meidän julkista sektoria läheltä seuranneena sanoisin että todellista vastuuta kantavat ainoastaan yrittäjät jos hekään.

Esimies on aivan toisessa asemassa ja kunnallinen erityisesti

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat