Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Joskus en voi kuin ihmetellä aikuisten(???) ihmisten neronleimauksia.

Meillä on talosysteemit sillä tavalla että joutuu ramppaamaan kahden eri talon välillä, kun on tarvis saunaan mennä tai pyykkitupaan. Alueella on useita taloja, ja kaikista niistä on joku ystävällinen sielu kolannut tai lapioinut hyvän polun pääkallon paikalle eli talolle jossa ne tarvittavat ilot ja riemut löytyvät. Mutta jostain kumman syystä juuri se talo missä allekirjoittanut pitää maallista majaansa on vuodesta toiseen paitsiossa ja paarian asemassa kaikkiin muihin taloihin verrattuna. Kunnollista polkua ei ole, saa suurinpiirtein kahlata lumihangessa kuin Klondiken kullanetsijä konsanaan.

Paitsi että tänä vuonna polku oli tehty, mutta väärään paikkaan. Juuri sen verran oikeasta maapohjastaan sivuun että jokaisen havupuun oksat läimivät suoraan silmille kun yrittää kipittää polkua kotiaan kohti. Joko lapiointihommissa on ollut 50-senttinen kääpiö, lapioija on ollut kierosilmäinen tai muuten vain kiero, tai kyseessä on silkka kiusanteko.

En ole tietoinen siitä mikä syvä viha alueella lumet luovalla taholla on taloamme kohtaan. Jos pääsisin jotain kautta käsiksi lumenluontivehkeisiin voisin toki korjata polun sijaintia, mutta todennäköisesti saisin jonkun ihme tapauksen silmilleni että loukkaan häntä kun ei se hänen tekemänsä polku kelpaa.

No, kävelisikö hän itse sellaista polkua pitkin jossa uhkaa sokeutua matkan varrella? Korostan että kesäaikaan oikea polku ei mene oikeasti lähellekään puita.

Mikäköhän tässä oikein ollut takana?

- Jotten turhaan pölise omiani, ketjua voi vapaasti otsikon puitteissa käyttää kaikenlaisten mitä ihmeellisimpien aivoitusten raportoimiseen. Kyllähän näitä omituisia viheltäjiä varmasti maailmasta löytyy. Aikuistenkin piiristä.

Voi sitä taustalla olevaa psykologiaakin tietysti miettiä. Että mikä piru on riivannut tai mikä viirannut.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat