Seuraa 
Viestejä45973

Mitenköhän saan vaihdettua windows 7 kuvankatselun oletussähköpostin noin niinkuin käytännössä? Kun klikkaan kuvakatselun sähköpostinappia saan valittua liitteen koon mutta sen jälkeen tulee herja että asenna sähköpostiohjelma/jos se jo on tee siitä oletussähköposti oletusohjelmissa. Mutta kun tuosta oletusohjelmat osastosta ei ota tavis selkoa. Elikkä viitsiikö joku nyt vääntää rautsikasta kuinka tämä tapahtuu?

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (15)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Aseta käyttämäsi sähköpostiohjelman sen itsensä kautta oletussähköpostiksi. Eli jos on vaikka Thunderbird 3, niin:

Thunderbirdissä:
Työkalut ->
Asetukset... ->
Lisäasetukset ->
Tarkista onko Thunderbird järjestelmän oletussähköpostiohjelma ->
[Tarkista heti]

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vieläkö Seiskasta löytyy jostain 'Set Program Access and Defaults' -kohta? XP:ssä se on Start-valikossa. Sieltä ainakin voi valita mieleisensä oletussähköpostin.

On 7ssa ihan suomenkielellä oletusohjelmat -kohta josta pitäisi päästä valitsemaan. mutta siellä lukee vain että käytä nykyistä sähköpostiohjelmaa oletuksena. Mutta kun en ole mitään nykyistä mistään valinnut. sitten on hiukka toisaalla kilometrin mittainen lista josta saa ohjelma kerrallaan määrittää mutta ei mitään sinnepäinkään nimistä joka sytyttäisi. ei mahdu päähän tämä vaikka pää iso onkin. minkä niminen tiedosto tuo nyt sitten on jos sen windowsin kuvakatselussa pienentää? zippikö? onpa tämä nyt hankalaa...

Oletko asentanut sinne sähköpostisoftaa? Tuleeko Seiskan mukana Outlook Expressiä tms Microsoftin oletussoftaa? Jos, siellä on sellainen, pitänee vielä määritellä sähköpostitili, ennenkuin mitään voi lähettää minnekään.

Vierailija
Taivaantallaaja
Oletko asentanut sinne sähköpostisoftaa? Tuleeko Seiskan mukana Outlook Expressiä tms Microsoftin oletussoftaa? Jos, siellä on sellainen, pitänee vielä määritellä sähköpostitili, ennenkuin mitään voi lähettää minnekään.Winkku 7:n (ainakaan Home Premium-versiossa) mukana ei tule mitään sähköpostiohjelmaa. Pitää käyttää ulkopuolista ohjelmaa tai Office-paketin Outlook-ohjelmaa. Eli sitä Vistan Windows-Mail- tai vanhempien versioiden Outlook Express-ohjelmaa ei ole.

Vierailija
kunkku
Mitenköhän saan vaihdettua windows 7 kuvankatselun oletussähköpostin noin niinkuin käytännössä? Kun klikkaan kuvakatselun sähköpostinappia saan valittua liitteen koon mutta sen jälkeen tulee herja että asenna sähköpostiohjelma/jos se jo on tee siitä oletussähköposti oletusohjelmissa. Mutta kun tuosta oletusohjelmat osastosta ei ota tavis selkoa. Elikkä viitsiikö joku nyt vääntää rautsikasta kuinka tämä tapahtuu?Jos sinulla on nettisivun kautta toimiva sähköposti, niin tietenkään kuvankatselun sähköpostipainike ei toimi. Eli pitää olla toimiva sähköpostiohjelma koneella, että voit hyödyntää tuota kuvankatselun sähköpostipainiketta. Eli asenna joku sähköpostiohjelma koneelle, esim. tuo Thunderbird tai Office-paketin Outlook.

ovolo
Jos sinulla on nettisivun kautta toimiva sähköposti, niin tietenkään kuvankatselun sähköpostipainike ei toimi. Eli pitää olla toimiva sähköpostiohjelma koneella, että voit hyödyntää tuota kuvankatselun sähköpostipainiketta. Eli asenna joku sähköpostiohjelma koneelle, esim. tuo Thunderbird tai Office-paketin Outlook.Ahaa selkokieltä! Mahtaako tätä käyttämääni saada mitenkään tuoksi oletukseksi? Siis käyttämääni jonka saan maksamalla laajakaistasta. Kun tämä on vakiintunut osoite minulla. Ettei tämän takia tartse vaihtaa osoitetta. Pitääkö jotain levykettä kysellä palveluntarjoajalta vai?

salai
Seuraa 
Viestejä8398

Sähköpostin tunnukset ovat siinä sopimuspaperissa, minkä olet saanut ja joka kannattaisi pitää tallessa. Asetuksistakin on jotain siinä paperissa ja pitkään googlaamallakin voi löytyä jotain, useimmiten kuitenkin vanhoja paikkansapitämättömiä ja hylättyjä sivuja:

Lieneekö nuo oikeita, päivällä siskolle asetuksia tehdessä sattui silmiin Soneralta aivan toinen ohje:

Soneran Ohjeet ja vinkit - Sähköposti

Elisan ohjeita kai: Elisa.fi - Elisa Kotiposti

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Vierailija
Ahaa selkokieltä! Mahtaako tätä käyttämääni saada mitenkään tuoksi oletukseksi? Siis käyttämääni jonka saan maksamalla laajakaistasta.Et ole vielä maininnut, onko sinulla koneella jo sähköpostiohjelma. jos on, niin mikä?

Palveluntarjoajalta saat sähköpostiasetukset, mutta tuo sähköpostiohjelma sinun on itse hankittava. Esim. tuo aikaisemmin mainittu Thuderbird on ilmainen ohjelma.

Ok alkaa selkeämään tämäkin hässäkkä. Jostain syystä nyt lataamani thunderbird ei saa yhteyttä sähköpostiohjelmaan. Pienennetty kuva menee kyllä thunderbriin asti.

Vierailija
kunkku
Ok alkaa selkeämään tämäkin hässäkkä. Jostain syystä nyt lataamani thunderbird ei saa yhteyttä sähköpostiohjelmaan. Pienennetty kuva menee kyllä thunderbriin asti.Varmaan tarkoitat, ettei se Thunderbird saa yhteyttä sähköpostipalvelimeen. Eli nyt niitä sinun sähköpostiosoitetta, salasanaa ja sähköpostiasetuksia tarvitaan.

Eli kerro, mikä on palveluntarjoaja, niin täällä varmasti autetaan niitten asetuksien laitossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat