Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

author="<a href="http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Citykanit+levitt%C3%A4ytyv%C3%A4t+jo+junakyydeill%C3%A4/1135252103204">hs.fi</a>" kirjoitti:

Citykanit liikkuvat jo jäniksinä!

Citykanit ovat keksineet oivan keinon levittäytyä pääkaupunkiseudulle. Tämän päivän Länsiväylä-lehden mukaan citykanit käyttävät junia ja ehkä jopa siirtolava-autoja matkustamiseen. Kanien alkuperäinen tarkoitus on ollut tosin suojautua pakkaselta.

"On havaittu, että, että junien teleistä tai muista rakenteista on hypännyt kaneja pois, kun junat ovat pysähtyneet. Ne kiipeävät sinne lämmittelemään", kertoi kanien kartoitusta Espoossa tekevä Hannu Luoto Länsiväylä-lehdelle.

Junien lisäksi kaneja on löydetty myös pysäköityjen siirtolava-autojen kyydistä.

Citykaneja on pääkaupunkiseudulla arviolta 5 000–10 000.

Kommentit (9)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Hiukan hitaalta vaikuttaa omaehtoinen evoluutio, jos sitä odotellaan pysäköidyllä lavalla. Vähän niinkuin meikäpoika jokunen vuosi sitten pakettivolkkarissa. Kyllä oli työlästä. Mitenkähän ne kanit sen osaa niin näppärästi?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Citykanit ovat keksineet oivan keinon levittäytyä pääkaupunkiseudulle. Tämän päivän Länsiväylä-lehden mukaan citykanit käyttävät junia ja ehkä jopa siirtolava-autoja matkustamiseen. Kanien alkuperäinen tarkoitus on ollut tosin suojautua pakkaselta.

Juttu on vitsi. Muka ovat keksineet keinon levittäytyä pääkaupunkiseudulle. No heh-heh. Kyllä ne kaniparat ovat vaan halunneet suojautua kylmältä ja ovat sitten ihan sattumalta joutuneet suojapaikkansa kyydissä kuka pääkaupunkiseudulle kuka johonkin ihan muualle. Vai onko ne muka katsoneet että kato Hesan juna. Mää meen sinne.

Agakonna
Seuraa 
Viestejä32
Liittynyt30.12.2009

Kamalaa Seitsemän päivää otsikointia!

Minkä nuorena oppii, se vanhana haittaa!

Esitetyt väittämät ovat kirjoittajan omia näkemyksiä, ellei toisin ole mainittu. Kirjoittaja ei ole vastuussa esitettyjen väittämien oikeellisuudesta.

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477
Liittynyt9.7.2008
Samum anker
Vai onko ne muka katsoneet että kato Hesan juna. Mää meen sinne.

Ymmärsin, että näin ne ovat tehneet. Tavoitteena niillä on tietysti potkaista ihmiset ulos ja vallata maailma. Varokaa, kohta ne muuttuu teinimutanttininjakaneiksi!

Kaksi citykania juhli toisen synttäreitä ja ne ryyppäsivät oikein kunnolla. Juhliminen päättyi siihen, että molemmat sammuivat ison kuusen juurelle.
Citykanien nukkuessa tuli paikalle kaksi sutta. Hukkasille syntyi riita siitä, kumpi syö toisen ja kumpi toisen kaneista? Sudet äityivät tappelemaan keskenään ja ne olivat niin tasaväkisiä, että raatelivat toinen toisensa hengiltä!
Kun kanit aamulla heräsivät kamalassa kohmelossa, toinen katsoi ympärillään retkottavia, verisiä sudenraatoja. Se hieroi punaisia silmiään ja tokaisi:
"Voihan hitsi. Kaikkea sitä tulee päissään tehtyä!"

hyrrä
Seuraa 
Viestejä834
Liittynyt25.3.2007
Remonttimies
Ymmärsin, että näin ne ovat tehneet. Tavoitteena niillä on tietysti potkaista ihmiset ulos ja vallata maailma. Varokaa, kohta ne muuttuu teinimutanttininjakaneiksi!Ennen kuin jäniksiksi muuttuneet kanit toteuttavat suunnitelmansa, niiden olisi ehkä opettavaista katsoa tämä G. Orvellin novelliin "Animal Farm" perustuva elokuva. Ei kanina oleminen ole sittenkään niin hankala juttu...

[size=85:2uytu0b1]J.Stephenson/A.Janes/M.Burke 1999 [/size:2uytu0b1]

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat