Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kansainvälisten avustusjärjestöjen on otettava huomioon paikalliset tavat(kultuurilliset erot) jaettaessa avustuksia. Haitissa avustusjärjestöjen pitäsi ottaa huomioon tavat joita paikallisilla on kun he hankkivat elantonsa, ei nimittän kannata perustaa normaaleja avustuskeskuksia tai muita vastaavia.
http://www.uusisuomi.fi/videot/82591-ry ... vat-otteet
Homma toimisi silleen että ympäri maata perustetaan löysästi vartioituja ryöstökohteita näin saisivat paikalliset kaipaamaansa jännitystä ja ruokaa itselleen ja sukulaisilleen.

Sitten tuosta uutisoinnista, yle uutisoi että paikalliset suhtautuvat kriittisesti amerikkalaisiin avustuskuljetuksiin jotka sinne ensimmäisinä tulivat. Amerikkalaiset eivät olleet vielä edes saapuneet paikalle kun jo eu:ssa arvosteltiin amerikkaa.
Sama homma tapahtui myös tsunami katasrofissa, jenkit tekivät heti päätöksen asiasta ja paikalla lensi amerikkalais kuljetuskoneita ja avustustyö lähti heti käyntiin. EU:ssä sitä vastoin media syytti oman maan hallituksia järistyksestä ja EU syytti amerikkalaisia "väärästä tavasta" avustaa.
Vasta viikkoa myöhemmin eu teki päätöksen lähettää apua katasrofialueelle.

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat