Seuraa 
Viestejä45973

Noin 3-4 kertaa vuodessa päässäni soi unissani jokin melodia. Edellinen oli ruotsin kielellä laulettu vetävän melodian päälle.

Muun muassa Juice kuuli unissaan monia melodioita, ja nousi aina niiden jälkeen kirjoittamaan ne paperille, joista biisejä ammensi.

Alitajunta voisi olla se todellinen mielen kirkkaus, jossa logiikka ja ajattelu olisi estotonta. Jos näin on, piirrettä voi kehittää. Lopulta alitajunta ja ylitajunta vaihtaisivat paikkaa, eli ihminen olisi jatkuvassa syvässä psykoosissa. Ei psykoosissa mitään pahaa ole. Silloin vain alitajunta ja aistit ovat vähän herkistyneempiä.

(No, jääköön tuo viimeinen kappale kirjoittamatta Kuitenkin psykoosi-tilaa, ja sen mahdollisuuksia ei lääketieteessä vielä täysin tunneta. Pitää sitten tutkia itse.)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sointuja:
Ronald Jenkees - Outer Space
Infected Mushroom - Heavyweight

Soittamalla jotain instrumenttia huvikseen voi löytää uusia juttuja. Jos väkisin yrittää rakennella hienoa kuviota, niin ei se helposti niin aukea. Sama piirtäessä, ottaa vaan paperin ja alkaa piirustella jotain. Sitten kun siihen ilmestyy jotain mistä pitää, niin ottaa siitä pohjan työlle. Luovuus tarvitsee vapaata tajunnan virtaa, mutta ei siinä ole alkoholit tms välttämättömiä. Sen kuin vaan alkaa jammailemaan.

Tietysti kannattaa juoda vaikka vettä ettei ole tukalaa. Mehuja voi myös juoda, mutta ne eivät sovi pitkin iltaa lipittämiseen kun hampaat menee.

Unet tosiaan toimivat hyvin luovuuden lähteenä. Aivot toimivat unen aikana vilkkaasti. Kun kirjaa unia aamuisin ylös paperille, niin oppii muistamaan unet eikä vaan unohda samantien herätessä.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Ottaa soittimen ja liikuttelee sormia, kuullostelee. Eri soittimesta löytää toisenlaisen vakio(tempo)soiton, kun toisesta ja sitten eri päivinä löytyy ihan eri melodioita. Pieniä lurituksia on helppo tehdä, mutta niiden yhdistäminen pidempään "kaavaan" ja muistaminen onkin sitten se ongelma, mikä ei tahdo toimia kovin helposti minulla. Paljon pystyy muuntumaan, mutta saman pitäminen pidemmässä kaavassa vaikeampaa. Helpointa toki se on niiden tarttuvampien keksintöjen kanssa, mitkä eivät haihdu helposti. (Se kait se hitinkin määre on, vaikka ei käyttäisikään heleää panhuilua eli hittihuilua. x)

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129

Normi viritteisen kuusikielisen roskapöntön ilosävelet toki tutut, koska ne yhteen hyvin soivat. Komppi kitaristin massatuotteinen komea vyöry on myös okei, mutta raivokas pitkänlinjan yliottojen ja kiertojen, kääntöjen vauhdikas matalakieli voittoinen yksittäisiin osumiin perustuva konekivääri musa voisi olla ok.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat