Seuraa 
Viestejä6217
Liittynyt3.5.2008

Sivut

Kommentit (18)

Ei missään nimessä.
Vanhanen ei saa lähtee lipettiin eikä kukaan muukaan!
Katkeraan loppuun asti. [size=200:2qnlqjg5]Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.[/size:2qnlqjg5]

Mulla ei ole poliittisesti niin riemullista ollut ikinä ennen viimeaikoja kun kaikki se mistä oon ikäni puhunut ja mitä vastaan oon teuronut vakavamielisten aitojen towereideni kanssa, on käynyt toteen.

Ja minähän en ole mikään stalinisti, en demari, enkä etenkään mikään lippiosjunttilainen.
Tasa-arvolainen liberaali mutta maltillisen säännöstelyn ja rauhankasvatuken kuin elämänkatsomustiedon kannataja oon.

Luikerrelkoon nyt naama punaisena herra Koti-isänmaa-uskonto lukemattominen ja jo epätoivoisinekin suhdeviritelmineen kun ei oo malttia säällisesti ja aatteensa/uskonsa mukaan pidättäytyä hedonistisuudeltaan..

Maailmalla nauretaan ja naurakoot, minä nauran mukana.

Nousevan nuorison voitto odottaa että noi vanhat konservatiivikävyt poistuu kuin perstulppana pihkatapit keväisen karhun persiistä sitten kun suuret ikäluokat kaatuu hautaan.

Minäkin kuukahdan siellä jälkijoukoissa jollen nauruuni tikahdu täällä. Siihen puhtaaseen, aitoon ja ah niin silkkaan vahingoiloon.. Kosto on suloinen!
Etenkin kun on saanut noitten "vessoja pestä" koko ikänsä nälkäpalkalla, kun on ylimielisesti kävelleet yli ja pitäneet kynnysmattonaan.. Aaah..

Katkeraan loppuun asti vaan, vaikka olishan se ihan kiva Väyrysellekin nauraa välillä.. ihan sama kuka niistä siellä on..
Siinähän nyt räpiköivät peräänkuuluttaen vauraampien vastuuta..
Ei oo tyhmyydellä mittaa eikä määrää!

Ei missään tapauksessa. Demaria lainatakseni:

Pääministeri Matti Vanhasella (kesk.) menee hyvin. Alkuviikosta hän paistatteli julkisuudessa entisen morsiamensa kirjaoikeudenkäynnin yhteydessä. Loppuviikosta hän pääsi julkisuuteen uutisella, että myös hänen toimiaan Nuorisosäätiön vaalirahasotkussa selvitellään. Monet ovat sitä mieltä, että Vanhanen on kaikkien aikojen paras pääministeri, jonka pitää jatkaa tehtävässä kepun puoluekokouksen jälkeenkin.Noh, ehkä tuossa oli hiukka ironiaakin.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
Liittynyt5.11.2008

Kyllä. Kyseessähän on tavallaan vaalien ennaltajärjestely. Riippumattomalla ehdokkaalla ei ole mahdollisuuksia tällaiseen. Näennäisen pienet rahasummat ovat tältä kantilta katsottuna suuria, kyse lienee tavallaan korruptiosta.

Saman pitää päteä myös muihin valtapuolueisiin.

Muutenhan Vanhanen on ollut mediassa lähinnä viihdyttävä, joskin myötäpeälläkin rajansa.

bergepanther
Kyllä. Kyseessähän on tavallaan vaalien ennaltajärjestely. Riippumattomalla ehdokkaalla ei ole mahdollisuuksia tällaiseen. Näennäisen pienet rahasummat ovat tältä kantilta katsottuna suuria, kyse lienee tavallaan korruptiosta.

Saman pitää päteä myös muihin valtapuolueisiin.

Muutenhan Vanhanen on ollut mediassa lähinnä viihdyttävä, joskin myötäpeälläkin rajansa.
Mutta.. hyvänen aika.. Kun me kaikki tiedetään tuo kaksinaismoralistinen sirkus niin miksi se siitä muuttuu kuka siellä kulloinkin on marionettina?

Sen takiahan ei kukaan enää mielellään Suomivaltion presidentiksi ole haluamassa innolla kun homma haisee kuuhun asti! Sama monissa muissa maissa. EU.. Eeeeeeeeee Uuuuuuuuu.. sinne on tunku ja tyrkyt ollu vallankiimassaan menossa ja muutenkin sen kauttahan maltillisemmatkin voi valtaa saada ja valtakunnat vaikuttaa vaikka se onkin neuvosto liitto

Tavallaan..
Nojoo.. on tämä niin helvetin paradoksaalista tämä ihmisenä oleminen. Minähän en myötähäpeä pätkääkään. Kyllä ne uuniperunat minäkin osaan folioon kääriä ja muutenkin hääriä siinä kuin vertaiseni joilla ei ole tarvetta kaksinaismoraalisuuteen mutta ymmärtäähän sen että aitokonservatiivit varmaan häpee silmät päästään ja harmittaa kun on pellen maineessa vaikka istuis asperiini polvien välissä tai olis muuten siveellinen ja hurskas, kuuliainen herran nuhteessa saaden osinkoja ja perintöjä sun muita etuja, verohelpotuksia ja firman kautta kierrätettyä harmaata rahaa..

Eihän me täällä ulkopuolella hei sokeita olla.
Suomi on pieni maa, popula vähäistä, sukuloidessa kuin siivoojanakin näkee ja kuulee välillä ihan liikaa..
Rikollisia riittää..

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
Liittynyt5.11.2008

Pakko sanoa Pönnille että oikeesti on piristävää että olet palstalla:) Vaikka en taida olla lähes mistään samaa mieltä silti hienoa että pidät linjaasi

bergepanther
Pakko sanoa Pönnille että oikeesti on piristävää että olet palstalla:) Vaikka en taida olla lähes mistään samaa mieltä silti hienoa että pidät linjaasiTottahan toki..
Valistunut, rehellinen siivoojahan se palatsia pystyssä pitää, ei se kiero ja irstas vallasväki..

Tyhmyytensä tai rivoutensa ihmiset paljastaa jos rehellisiä möläyttelijöitä ei siedä.
Kalliin hinnanhan minä olen maksanut kuitenkin vapaudestani joka on kultaakin kalliimpaa, mittaamattoman arvokasta.. lopulta sekin vie hengen ja lopulta me ollaan ilman vaatteita, tavaroita, papereita.. aika samanlaisia.. nääs..

Halosen pitäisi erota, ja hänet pitäisi haastaa oikeuteen ja asettaa PUOLUEETTOMAAN ulkomaiseen (ei EU, vaikka kiinalaiseen) mielentilatutkimukseen.

Lettu Haimakainen
Ja nyt ihan kerrataksemme, Matti Vanhasen saavutukset?

Any?

Seiskapäivää lehti?


No onhan se tullut lähes joka päivä työpaikalleen, allekirjoittamut papereita, ottanut puheluita vastaan, käynyt ulkomailla ja puhunut siellä englantia, jopa ruotsia. Ollut pääministerin haastattelutunnissa joka viikko, vastannut kysyttäessä ja.. ja..
Mitä se pääministerin oikein pitäisi tehdä

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
Liittynyt26.4.2009
Lettu Haimakainen
Ja nyt ihan kerrataksemme, Matti Vanhasen saavutukset?

Any?

Seiskapäivää lehti?
Valittu kaksi kertaa peräkkäin Euroopan viidenneksi parhaaksi pääministeriksi, saanut palkinnon New Yorkissa, hoitanut pääministerin virkatehtävät asiallisesti, toteuttanut hallitusohjelmaa sovitusti...

Näitähän riittää, mutta jostain syystä median on hauskempaa kertoa niistä 'kohuista'

Riso abundat in ore stultorum

Ensin täytyy tutkia, kusetettiinko X tekemään rikos ennenkuin syytetään. Useinmiten kusettajalla on n k trojalainen hevonen odottamssa, joka ottaa vallan kun X on syrjäytetty. Klassisen valtataistelun kuviot.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat