Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitä järkeä on pitää seksin myynti laillisena samaan aikaan, kun laki koettaa tehdä kaikkensa ettei sitä kukaan ostaisi, kieltämällä sen?

Seksin myynti varmaankin halutaan pitää laillisena siksi, ettei mafia tulisi tänne. Mutta miksi kuitenkaan pitää ostoa laittomana kun kerran myyminen on laillistettu?

Sivut

Kommentit (26)

Myynnin kieltäminen tekee prostituoitujen aseman tolkuttoman turvattomaksi - heiltä menee lain suoja. Jo nyt heitä ryöstetään ja pahoinpidellään.

Tämä ei silti selitä, miksi ostaminen on laitonta?

Kyllä pidän järkevänä toki, että myyminen on sallittua mutta niin pitäisi olla myös ostaminen kaiken järjen mukaan.

Japetus
Seuraa 
Viestejä11131
Liittynyt20.6.2009

Pointtina tässä lienee rangaistuksen kohdistaminen. Jostakin syystä ainoastaan ostajaa halutaan rangaista. Jos näin ei olisi, hyvin todennäköisesti myyminenkin kiellettäisiin siinä samalla. Tämä olisi prostituution ehkäisemisenkin kannalta tehokkaampaa. Saattaa myös olla, että tällaisella keplottelulla kierretään jotakin aiempaa lakipykälää.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turusen jännä fetissi: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Ehkä asia on näin:

Myymistä ei pidetä hyväksyttävänä mutta se täytyy laillistaa jotta mafia ei tulisi tänne, ja haluttaisiin että prostituoitu tulisi helpommin tekemään rikosilmoituksen häneen kohdistuneista rikoksista. Koska myymistä ei pidetä hyväksyttävänä mutta silti pidetään laillisena, halutaan pitää ostaminen yhä laittomana. Eli kieltämällä ostaminen pyritään siihen ettei sitä kukaan myisikään, tai ainakin tekevät sen piilossa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
Telep
Tämä ei silti selitä, miksi ostaminen on laitonta?

Kyllä pidän järkevänä toki, että myyminen on sallittua mutta niin pitäisi olla myös ostaminen kaiken järjen mukaan.


Se on vaan feministi lesbojen yritys rajoittaa miesten oikeuksia. He haluavat verukkeella millä hyvänsä, pistää miehet lukkojen taakse vankilaan.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Telep

prostituoitu tulisi helpommin tekemään rikosilmoituksen häneen kohdistuneista rikoksista.Tuo on se syy. Prostituutiota torjuvalla lainsäädännöllä ei ole haluttu vaikeuttaa heikoimmassa asemassa olevien eli prostituoitujen itsensä asemaa.

Gorgle
Telep

prostituoitu tulisi helpommin tekemään rikosilmoituksen häneen kohdistuneista rikoksista.Tuo on se syy. Prostituutiota torjuvalla lainsäädännöllä ei ole haluttu vaikeuttaa heikoimmassa asemassa olevien eli prostituoitujen itsensä asemaa.Tiettävästi "alalla" toimijat ovat kertoneet, etteivät he ole mitenkään heikommassa asemassa. Ihmeellistä holhoamista lainsäätäjän puolelta...

Tästähän on Salli ry kirjoitellut kohtuullisen ahkerasti.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Harvoinpa Suomessa kukaan vahingossa joutuu prostituoiduksi. Saman logiikan mukaan huumeidenkin myyminen/valmistaminen olisi laillista ja ostaminen kiellettyä. Yhtä järkevää heikoimman suojelua. Mielestäni tämä nykyinen lainsäädäntö on tehty tunnepohjaisesti. 100 euron verottomalla tuntitaksalla työsketelevä ei ole erityisen heikossa asemassa.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Enviveis, pöhköä pyrkiä estämään tuota. En noita palveluja käyttäisi. Miksi tässä ei voida toimia yksilötasolla jakajan ja asiakkaan välistä vapautta kunnioittaen, vaan pitää siirtyä ylhäältä katsottuun oletettuun naisten suojeluun. Ihmeellistä holhouspelleilyä.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009
Telep
miksi ostaminen on laitonta?

Ei se ole. Käsittääkseni ostaminen on vain rikos parituksen uhrilta.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Se että niiden pitäisi muka tehdä tuota hommaa jotenkin "piilossa" on paskapuhetta

kun kerran myyminen on laillista, niin kyseiset ihmiset voivat vaikka pistää täysin avoimesti seksiä myyvän liikkeen ja mainostaa "SEKSIÄ MYYNNISSÄ"
tällöin sillä ei ole merkitystä tapahtuuko se itse ostotapahtuma poissa silmistä, kun muuten kyseistä elinkeinoa voi mainostaa niinkuin muutakin kauppaa jolloin se on kaikkien nähtävillä.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5303
Liittynyt6.5.2007
Telep
Reiska
Huorat verolle, päästään taantumasta, BKT kasvaa ja työttömyysluvut paranee.

ne on jo verollaKuinka moni huora maksaa arvonlisäveroa?

Per se

Ammatinharjoittajana prostituoitu on kirjanpito- ja verovelvollinen, mutta käytännössä hänen tulee toimia yksityisenä elinkeinonharjoittajana, sillä perinteinen yritystoiminta katsottaisiin paritukseksi.lähde? Prostituoitu voi siis Suomessa toimia täysin laillisesti verot maksavana ammatinharjoittajana.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat