Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Peruna on Euroopan ensimmäinen ”ydinvoimala”.

Peruna kymmenkertaisti aarisadot viljaan verrattuna. Yhdeksän käsiparia kymmenestä viljeliäkäsiparista vapautui muuhun kuin pelkkästään ruuanviljelemiseen. Noin suunnaton tehokkuus nosti yhteiskunnat monin eri tavoin: teollisuus syntyi, taiteet, tutkimus, uuden etsiminen…

Kaikki korkeakulttuurit, kautta aikojen ovat siainneet viljavilla seuduilla, seuduilla joissa on ruokaa riittänyt yli jokapäiväisen.

Kun nytkin ajattelemme tuottavuutta ja tätäpäivää, millaiseksi yhteiskuntamme tuottavuus mahtaisi muovautua risupakettien kera. Pelinhenkeen tietysti kuuluisi höryveturit, höyryhinaajat, pokasahat, kauramoottorit. Vieläkö kevätvirret kaikais ja vanhukset askartelisivat pääsiäikoristeita vessapaperinhylsyistä.

Kommentit (14)

Teuvo
Vieläkö kevätvirret kaikais ja vanhukset askartelisivat pääsiäikoristeita vessapaperinhylsyistä.No voi jumalaut!

Pitäisikö saada laki, jossa kaikki kehitys on jatkossa kiellettävä ja kaikkien maiden on sitouduttava vaaralliseksi havaittuun ydinhöyrykoneeseen seuraavaksi 300 vuodeksi. Melkein kannattaisin tuota lakia, ettei enää tarvitsisi luke noita vuodatuksiasi.

Historiamme, hyvinvointimme on ohut ja hauras.

Kannatan Eino Leinon runoja iltalukemiseksi, ne kummasti kostaakin vois auttaa ymmärryksessä.

Teuvo
Historiamme, hyvinvointimme on ohut ja hauras.
Niin on myös tulevaisuutemme. Kevätvirren kailotus voi loppua yhdessä yössä, kun ydinvoimala sauhahtaa. Eikä valkolinnut enää lapissa vieraile..

pizze
Seuraa 
Viestejä602
Liittynyt16.3.2005
konsta
Teuvo
Historiamme, hyvinvointimme on ohut ja hauras.
Niin on myös tulevaisuutemme. Kevätvirren kailotus voi loppua yhdessä yössä, kun ydinvoimala sauhahtaa. Eikä valkolinnut enää lapissa vieraile..Luontohan voi hyvin tshernobylin ympäristössä. Ja eihän siinä onnettomuudessa kuollut ku alle 100 ihmistäkään.

Yhteikunnan on annettva meille meidän ydinvoimlamme. Sen jälkeen me voimme harjoitellä käytöt ja säädöt. Tehokkuuden säädöissä on ensimmäisiä kun käännyt, vedä konsta samalla kätes sieltä syvätä housuntaskuistas. Tuon kun opit, olet jo asenteella mukana

pizze
konsta
Teuvo
Historiamme, hyvinvointimme on ohut ja hauras.
Niin on myös tulevaisuutemme. Kevätvirren kailotus voi loppua yhdessä yössä, kun ydinvoimala sauhahtaa. Eikä valkolinnut enää lapissa vieraile..Luontohan voi hyvin tshernobylin ympäristössä. Ja eihän siinä onnettomuudessa kuollut ku alle 100 ihmistäkään.No en lähde väittelemään noista kuolonuhreista, kun tunnut olevan täydellisen pihalla asioista. Mutta luonnosta: jos lehtipuut näyttää vihreiltä, niin se ei oikein vielä riitä. Ranskalainen yliopistotutkimus julkaisi tuloksensa viime vuonna: Tsernobylin aluskasvilluudesta ei läydy juurikaan selkärangattomia, ei hämähäkkejä, ei heinäsirkkoja, eikä muita vastaavia. Aiemmin on todettu mm pääskysistä, että komannekselle niiden poikasista on mutaatioita(värivirheitä, epäsymmetriset siivet jne). Runsaasti mutaatioita on löydetty myös jyrsiöistä.

Teuvo
Yhteikunnan on annettva meille meidän ydinvoimlamme. Sen jälkeen me voimme harjoitellä käytöt ja säädöt.Heehee. Oletkin puhdas trolli.

Ydinenergiaan viittaavaa tai muutakaan ei ole yksikään elollinen muoto tai ekosysteemi käyttänyt maapallollamme kehityksensä missään vaihessa, koko miljardien vuosien olemassaolonsa/kehityksensä aikana.

"Ihminen" on ainoa olevainen planeetallamme, joka tätä luonnonlakia on muutaman vuosikymmenen rikkonut.

Tämä on elämälle vieras ja tuhoisa.

Ydinjätteelle ei ole oikeaa sanaa olemassa. SE ei ole jätettä, joka voidaan käsitellä/hyödyntää/käyttää uudestaan.

VAAN se on satatuhatta-miljardi vuotta elämälle tuhoisaa ja yhtyy pohjavesiin, vaikka säilöttäisiin puoli metriä paksuihin kuparisäiliöihin.

Tässä on esimerkki; huomattavinta on mitä tässä laajasti uutisoidussa jutussa EI kerrota... ! ! ?

http://www.itviikko.fi/ihmiset-ja-ura/2 ... 83/7?rss=8

Tsernobylin jälkeenhän meidän verovaroilla ylläpidetty laitos ilmoitti vasta kahden päivän jälkeen, että ei MITTÄÄN hättää.. jne jne

Työllistää Suomalaisia vai ym ym (alle sata) ;

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Rake ... 5252524882

Antero

Olen edelleen syvästi huolestunut, miten pienellä ymmärryksellä Suomea nyt hallitaan.l

Oletko konsta itäblogin poikia kun et kehittyneeseen länteen lainkaan kerkkee.

Mylläät vaan jossai ravassa ja saastassa.

Katkaise edes piuhat jottei epätoivosi pilaisi hyviä fiiliksiämme täälä onnelan satumaassa.

Kyl sun kurjas on tosi kurjaa. voi voi sääli sääli

Teuvo

Katkaise edes piuhat jottei epätoivosi pilaisi hyviä fiiliksiämme täälä onnelan satumaassa.
Sun euforias on säälittävän hauraalla pohjalla - tiedät itsekkin, että ydinvoima, vaikka siitä nyt saakin hyvät hillot, voi tehdä olemassaolon kelvottomaksi. Siksi et haluaisi nähdä kenenkään sanovan sitä ääneen. Aistit, että onnesi satumaassa voi loppua lyhyeen, eikä siihen auta edes käyttämäsi euforiaa lisäävät kasvit.

"anteror" niin kauan kuin puhtia Sinussa pihisee puuhalandia kivalta, totta ne kivasti pyörii ja kokemuksiakin antaa tekemisen riemua... mutta mutta... älä vaan usko kaikkien tuollaisiiininnopuuhiin ihastua halua. Pidä toki kuitenkin hyvänäs kun vielä intoa näemmä riittää.

konsta
Teuvo

Katkaise edes piuhat jottei epätoivosi pilaisi hyviä fiiliksiämme täälä onnelan satumaassa.
Sun euforias on säälittävän hauraalla pohjalla - tiedät itsekkin, että ydinvoima, vaikka siitä nyt saakin hyvät hillot, voi tehdä olemassaolon kelvottomaksi. Siksi et haluaisi nähdä kenenkään sanovan sitä ääneen. Aistit, että onnesi satumaassa voi loppua lyhyeen, eikä siihen auta edes käyttämäsi euforiaa lisäävät kasvit.Varoitan kasveistä ja muistakin kömpelyyksistä.

Punnitse nyt jo sanasi ettet sorru tolkttomuuksiin. Arvaan että olen heikoilla jäillä harkintakykysi voi pahemman kerran pettää josta voi seurata vain pitkä itku ja hammastenkivistys.

Punnitse sanasi hyvä henkilö.

Teuvo

Punnitse nyt jo sanasi ettet sorru tolkttomuuksiin. Arvaan että olen heikoilla jäillä harkintakykysi voi pahemman kerran pettää josta voi seurata vain pitkä itku ja hammastenkivistys.

Punnitse sanasi hyvä henkilö.
Joo, pydän anteeksi, oli vähän huolimattomattomasti valitut lauseet. Eihän ydineuforialle välttämättä tarvitse mitään höysteitä, riittää kun on tarpeeksi tyhmä hallitus, joka myöntää uusia rakennuslupia liukuhihnalta.

Ehdotan yönylinukkumista tässävaiheessa. Huomenna on paivä uusi ja voimme joko jatkaa tätä tai ottaa jo joku parempi aihe.

Hyvääyötä
Teuvo

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat