Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Piti pitää USA-EU -huippukokous, mutta Wanha Eurooppa ei pystynyt päättämään, kuka kolmesta on johtaja ja missä palaveri pidetään. Aikansa katsottuaan Obama perui tulonsa ja sanoi, että palataan asiaan sitten kun tiedätte, kuka on pomo ja missä tavataan . Hyvä näpäytys jälkeenjääneen Euroopan byrokratialle.

Kommentit (2)

Aasialaiset myyvät täydellä voimalla tuotteitaan USA:n markkonoille mutta ovat hitaita ostamaan amerikkalaistuotteita (paitsi Microsoftin paskaa, ihme kyllä). Siksi Obaman kuten hänen edeltäjiensä painopiste on flegmaattisen Euroopan sijasta dynaamisessa Aasiassa. USA:n perspektiivistä Eurooppa on auringonlaskun maanosa. Isä, äiti ja 1.2 lasta perheessä, sekularisoituminen ja toisaalta islamilaisten osuuden kasvu. Kun tähän lisää myös eurooppalaisen älymystön ikuisuuteen asti tuomittu idealismi kaikenlaista sosialismia kohtaan ja jäykät taloudellis-yhteiskunnalliset rakenteet niin ei tarvinne ihmetellä että amerikkalaisia kyllästyttää koko Eurooppa. Todennäköisesti tyypillinen amerikkalainen näkee eurooppalaiset velttoina paskoina.

[size=85:2qq5ahe2]Vailla tilaa? Väitän että kohta eurooppalaisilla nuorilla ei muuta olekaan kuin tilaa.[/size:2qq5ahe2]

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

mikki$oftan tuotteiden kysyntä @ Aasia ei yllätä kyllä tippaakaan. mikki$oftalla, kun alkaa olemaan maailmanlaajuinen monopoli. onhan niitä muitakin ja ilmaisiakin käyttöjärjestelmie, mutta kun ne mikki$oftan kumppanuusyritykset eivät tee softistaan niillä toimivia niin menekki on taattu.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat