Seuraa 
Viestejä8641

Kun tässä valtioneuvoston jäsenten erottamisessa ollaan jo päästy hyvään vauhtiin:

historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/pitaisiko-vanhasen-erota-t44005.html

...niin jatketaan samalla linjalla, myös maahanmuuttoministeri Thorsin eroa on vaadittu:

[size=150:3ofamwfm]Perussuomalaiset: ”Sinisilmäinen Thors, eroa!”[/size:3ofamwfm]

Perussuomalaisten puoluehallitus vaatii maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin eroa. Saarijärvellä kokoontuneen hallituksen mukaan Thors hoitaa tehtäviään sinisilmäisesti ja hän "on useaan otteeseen osoittanut, ettei hän ole tehtäviensä tasalla".

Perussuomalaisten mielestä Thorsin on tehtävä johtopäätöksensä ja erottava, puoluehallitus esittää julkilausumassaan.

Perussuomalaiset edellyttävät Thorsin eron lisäksi, että hallitus järkevöittää Suomen maahanmuuttopoliittista linjaansa pikaisesti. Puolueen hallitus arvostelee hallitusta "avokätisestä ja vapaamielisestä maahanmuuttopolitiikasta", joka muun muassa kannustaa "turvapaikkaturismiin".


http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/84351-p ... thors-eroa

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (41)

Thors on infantiili persoona. Puuttuu vain riepunuken kantaminen joka ilmeisesti puolue on ehtinyt kieltää. Vain RKP on voinut saada tuollaisen ministeriksi saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vastasin kyllä. Jos nykyinen thorsilainen linja jatkuu, saapuu maahamme ennen pitkää ihmisiä, jotka syövät bataatteja. Näitä sitten haetaan verovaroin reellä jostakin Ambomaalta, vaikka voisivat syödä reilusti pizzaa. (Siis nämä, jotka nyt syövät bataatteja ja vaan odottavat tänne pääsyä ja sitten heti alkavat pystyttää minareettia joka kaupungiin.)

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013

"Perussuomalaisten puoluehallitus vaatii maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin eroa. Saarijärvellä kokoontuneen hallituksen mukaan Thors hoitaa tehtäviään sinisilmäisesti ja hän "on useaan otteeseen osoittanut, ettei hän ole tehtäviensä tasalla"."

Äänestin ei.

Löytyykö eroamiselle muita perusteita?
Pitäisi mielestäni myös perussuomalaisten hiukan tarkemmin yksilöidä syyt eron vaatimiseen. Luettelo vaikka "useaan otteeseen" pieleen menneistä virkatoimista.

Infantiili?
"lapsenomainen, lapsimainen, lapsellinen, kehittymätön"
Miten tuo on tullut ilmi?

En minä äRKooPeetä fanita mutta perusteluja peräisin.
Kuitenkin varatuomari. Jos luotetaan yhtään meikäläiseen yliopistokoulutukseen, ei voi aivan "bimbo" olla kyseessä.
Kielitaitoa, kokemusta, luottamustoimia, ...

Meriiteiltään heikompiakin ministereitä on nähty.

---

Perssuomalaiset ei ole tyytyväisiä ennen kuin Hitler on Suomen maahanmuuttoministerinä. En silti kannata Thorssin kevytkenkäistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Helsingin Sanomat uutisoi:

MAAHANMUUTTOMINISTERI EI HALUA SUOMEEN ISLAMILAISTA KOULUA
[size=85:3ej60yi5]5.2.2010 22:49[/size:3ej60yi5]

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors ei kannata ajatusta islamilaisen koulun perustamisesta Suomeen.

"En suhtaudu myönteisesti siihen, että muslimilapset eristetään omiin kouluihinsa. Jos islamin uskonnonopetus peruskouluissa ei ole tarpeeksi hyvää, on koulutettava islamin opettajia", Thors sanoo Kuukausiliitteen haastattelussa.

Islamilaisen koulun kannattajat ovat perustelleet muslimien omaa koulua sillä, että joidenkin suomalaisten maahanmuuttajien tiedetään lähettävän lapsiaan islamilaisiin kouluihin ulkomaille. Heidän mielestään tämä voitaisiin välttää, jos Suomessa olisi suomalaisten viranomaisten valvoma ja suomalaista peruskoulun opetussuunnitelmaa noudattava islamilainen koulu.

Thors viittaa Alankomaihin, jossa kaikki halukkaat voivat perustaa oman koulun. "Minusta se ei ole toiminut hyvin."

Thors puhuu haastattelussa myös joidenkin uskovaisten musliminaisten käyttämästä burkasta.

"Joka kerta kun näen täysin hunnuttautuneen naisen, se järkyttää ja panee miettimään, tekeekö nainen niin omasta tahdostaan. Jos nainen pakotetaan käyttämään huivia tai hunnuttautumaan, se on selkeästi kiellettävä", hän sanoo.

Tanskassa burkan kieltäminen todettiin äskettäin perustuslain vastaiseksi, kun konservatiivipuolue yritti ajaa kieltoa. Thors arvelee, ettei vastaavanlainen kielto menisi läpi Suomessakaan.

Hän myöntää, ettei Euroopasta ole helppoa löytää maata, joka olisi täysin onnistunut maahanmuuttajien kotouttamisessa. Toisaalta hänen mielestään huonoista kokemuksista puhutaan selvästi enemmän kuin hyvistä.

"Tukholman Rinkeby on rauhoittunut. Smålannissa maahanmuuttajat työllistyvät nyt paremmin kuin riikinruotsalaiset. Kokkolan seudulla myanmarilaiset kiintiöpakolaiset pääsivät nopeasti töihin oppisopimuskoulutuksen avulla. Hyviäkin uutisia on", Thors sanoo.

Vajaat kolme vuotta maahanmuuttoministerinä toimineesta Astrid Thorsista on verkon keskustelupalstoilla tehty Suomen vihatuin poliitikko. Thorsia ja Suomen maahanmuuttopolitiikkaa on arvosteltu varsinkin Homma-forumilla, jolla käy paljon perussuomalaisten kannattajia. Kuukausiliite pyysi Homma-forumin keskustelijoilta kysymyksiä, joita he haluaisivat esittää Thorsille.

Haastattelussa hommalaiset kysyvät ministeriltä muun muassa sitä, miksi Suomi ei poista turvapaikanhakijoiden saamaa toimeentulotukea, joka on ollut EU-maiden paras. Ja sitä, onko "maahanmuuttokriitikko" rasisti.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Maah ... 5252664418

Aiheeseen liittyen. Onkohan tämä sitten tulkittava jonkinasteisena kädenojennuksena tietyille tahoille?

Sakarias
Aiheeseen liittyen. Onkohan tämä sitten tulkittava jonkinasteisena kädenojennuksena tietyille tahoille?

Kenties.

En ole koskaan pitänyt Thorsista johtuen ihan muista, kuin maahanmuuttoasioista, mutta hänen pitää ehdottomasti jatkaa virassaan. Muussa tapauksessa nettihäiriköinti todetaan tehokkaaksi parlamentaarisen vaikuttamisen keinoksi ja joudun ignoroimaan koko Historia, kulttuurit ja yhteiskunta -osion.

Pikalukemalla pääsi käsitykseen, että politiikassa merkittävimpiä tekijöitä ovat silmien väri, puolue, kieli ja sukupuoli.

Luin ehkä ennakkoluuloisesti ja tietynlaisella screenillä... Ministeri Thors on kokenut hiljainen puurtaja, ei mikään mediahaukka.

Keskustelussa on jo todettu, että häntä keppoisemmilla media- ja oppiarvoilla on päästy ministeriksi.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
SamBody
Kuva hilpeästä ministeristämme:SamBody se niin tykkää nettiäänestyksistä, niiden "analysoimisesta", ja valokuvista.

Mielestäni tuo on hyvä kuva. Vaikken ärkoopeetä äänestäkään.

SamBody
Seuraa 
Viestejä8641
Alveron
SamBody
Kuva hilpeästä ministeristämme:SamBody se niin tykkää nettiäänestyksistä,

Tämähän on vasta sarjan alkupäätä, ministereitä kuitenkin piisaa joka sormelle ja varpaalle.

Mielestäni tuo on hyvä kuva. Vaikken ärkoopeetä äänestäkään.

Suorastaan madonnamainen, etten sanoisi!

http://www.vapaakielivalinta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

SamBody
Kuva hilpeästä ministeristämme:Kuvasta tulee mieleen islamilainen alistettu nainen.

Mitä tulee Thorsiin maahanmuuttoministerinä, niin vähintään tehtävien tasalla tulisi olla. Vaikea määritellä, että onko vai ei, tosin. Mutta itse äänestäisin jotain jolla on tiukempi ja jämerämpi linja. Thorsista saa sellaisen kuvan, että hän on maahanmuuttomyönteinen ja jos esiintyy kritiikkiä, niin hän puolustautuu enemmän kuin että ottaisi kritiikistä vaarin ja tekisi ongelmille jotain. Jotain hän on saanut tehtyä ongelmillekin, mutta tosiaan joku toinen voisi tehdä enemmän. Portinvartijan roolissa ei oikein sovi kuvaan kukkahattutäti vaan jämerä mies. Suomihan ei tosiaan voi mitenkään majoittaa puolta maailmaa, joten on oltava tiukkana. Työperäinen maahanmuutto on aika pitkälti ok, mutta jotain rajaa on oltava. Ja tulijoiden tulisi sitten kanssa työllistyä ja integroitua jne...

Mielestäni hänen habituksensa kuvastaa enemmänkin jonkin suomen ruotsalaisen kartanon emäntää, joka haluaa näyttää "taviksille" rengeille ja piioille paikan tässä yhteiskunnassa.

Valitettavasti tämä käsitys on vuosien mittaa vahvistunut.

Toope
Seuraa 
Viestejä29367
TraXter
Perssuomalaiset ei ole tyytyväisiä ennen kuin Hitler on Suomen maahanmuuttoministerinä. En silti kannata Thorssin kevytkenkäistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Hitlerkortti vasta viidennessä vastauksessa!

Thors ei kyennyt MOT:n haastattelussa perustelemaan politiikkansa epäkohtia. Hän ei ole kyennyt työnantajalleen, eli kansalle, ikinä perustelemaan sitä, miksi hänen harjoittamansa maahanmuuttopolitiikka on niin hyväksi Suomelle. Uuden Suomen, tai oikeastaan minkä tahansa foorumin palaute kertoo siitä, mitä Thorsista ajatellaan. Astrid ulos.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/84512-3562%E2%82%ACkk-ilman-veroja-tyott...

YLE:n blogissa on liki 600 kommenttia tähän mennessä.
http://blogit.yle.fi/mot/hyvinvointivaltion-ansa

Enemmistö ei taida olla Thorsin kannalla.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Joku mainitsi Astridin varatuomariuden ja ylipäätään opinnot.

Jotenkin tuntuu, että tuo kuuskymppinen mummeli olisi juuri niitä tuomareita, jotka antaa "lievästä raiskauksesta" moninkertaiselle rikoksenuusijalle 1,5kk vankeustuomion.

Lievä raiskaus=tekijä käy töissä.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Thors olisi pitänyt erottaa viimeistään siinä vaiheessa kun alkoi vetämään sikeitä eduskunnassa. Hienoa nähdä että hällä on alkanut silmät jo avautumaan todellisuudelle, tosin liian myöhään...

Toope

Yhdeksän lapsen yksinhuoltajaäiti sai viime syksynä sosiaaliavustuksina yhteensä 3 562 euroa kuussa.
...
Lapsilisät muodostivat kuukausisummasta 1 423 euroa.
...
Tässä yhteydessä ohjelma muistuttaa, että kuka tahansa työtön suomalainen yhdeksän lapsen yksinhuoltajaäiti olisi saanut tukea saman verran.

Miten tämä liittyy Thorsiin? Onko hän vastuussa lapsilisistäkin vai pitäisikö kaikki suuren lapsikatraan äidit käännyttää rajalta takaisin lähtömaasta riippumatta, koska tulevat liian kalliiksi Suomelle?

Edit: Vai siis liittyikö argumentti pelkästään uutisen kommentoijien mielipiteisiin, eikä ollenkaan itse uutiseen?

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476

Minusta Thorsin tehtävät pitäisi siirtää sisäministerille, niin kuin ne ennen olivatkin. Tuntuu, että maahanmuuttoministerin tehtävänkuva on juurikin haalia mahdollisimman paljon elättejä Suomeen. Jos ketään ei tulisi, niin työttömäksihän Thors joutuisi, kun ei tarvitsisi vastailla rasistien, kuten Ben Zyskowiczin kysymyksiin eduskunnan kyselytunnilla.

btw. Puhuuko Thors ruotsiakin yhtä epäselvästi? Miten noin huonolla ulosannilla voi päästä ministeriksi?

Dredex
SamBody
Kuva hilpeästä ministeristämme:Kuvasta tulee mieleen islamilainen alistettu nainen.

Minulle tuli mieleeni kristitty nainen rukoilemassa.

Toope
TraXter
Perssuomalaiset ei ole tyytyväisiä ennen kuin Hitler on Suomen maahanmuuttoministerinä. En silti kannata Thorssin kevytkenkäistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Hitlerkortti vasta viidennessä vastauksessa!

Thors ei kyennyt MOT:n haastattelussa perustelemaan politiikkansa epäkohtia. Hän ei ole kyennyt työnantajalleen, eli kansalle, ikinä perustelemaan sitä, miksi hänen harjoittamansa maahanmuuttopolitiikka on niin hyväksi Suomelle.


Eipä ole kukaan myöskään pystynyt perustelemaan, miksi hänen harjoittamansa maahanmuuttopolitiikka on niin pahaksi Suomelle. Eihän maahanmuuttopolitiikan tarkoituksena ole olla hyväksi vain Suomelle, vaan myös maahanmuuttajille ja maailmalle yleensä.

Viinankylväjä
Seuraa 
Viestejä476
Moses Leone

Eipä ole kukaan myöskään pystynyt perustelemaan, miksi hänen harjoittamansa maahanmuuttopolitiikka on niin pahaksi Suomelle. Eihän maahanmuuttopolitiikan tarkoituksena ole olla hyväksi vain Suomelle, vaan myös maahanmuuttajille ja maailmalle yleensä.Kirjoitit, että maahanmuuttopolitiikan on tarkoitus olla hyväksi maailmalle yleensä. Nyt voisit todistaa, miten alle 30-vuotiaiden kohtuu varakkaiden ihmisten(varaa maksaa salakuljettajille useita tuhansia euroja) siirtäminen kehitysmaista Suomeen on hyväksi a) kehitysmaan tulevaisuudelle b) ympäristölle c) maailmalle yleensä, mitä se sitten tarkoittaakaan mielestäsi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat