Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

UAH:n Shelby Centerissä ammuskeltiin, kolme on kuollut ja kolme loukkaantunut. Whats Up With That blogissa oltiin vähän huolissaan, koska tuolla työskentelevät professorit
Dr. John Christy ja Dr. Roy Spencer. Lienee tosin epätodennäköistä, että he olisivat olleet uhrien joukossa. Vielä ei tiedetä, keitä uhrit olivat.

http://blog.al.com/breaking/2010/02/thr ... _shoo.html

http://wattsupwiththat.com/2010/02/12/b ... more-16369

Sivut

Kommentit (21)

En olisi hämmästynyt jos tämä mainittu ammuskelija ei olisi todellisuudessa ampunut laukaustakaan.

Lännenmailla on omat opit.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

No voi voi. Mutta eipä kosketa. Suurempi uutinen olisi se, ettei siellä ammuskeltaisi.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Riäpäle
En olisi hämmästynyt jos tämä mainittu ammuskelija ei olisi todellisuudessa ampunut laukaustakaan.Eikös Tanskanen lähtenyt sille suunnalle?
Oliskohan lopullisesti proppu palannu ilmastohommeleissa?

väläys
Ihmettelen vaan, eikö yliopistot ole ns. " gone-free zone"?
Miten sellaiselle alueelle voi tuoda aseen?Gun-Free Zonen ongelma on juuri siinä, että sekin kielto koskee vain ihmisiä jotka noudattavat sääntöjä ja lakeja.

Onhan murhatkin laittomia, miten niitä voi tehdä?

Rimmed762:

Gun-Free Zonen ongelma on juuri siinä, että sekin kielto koskee vain ihmisiä jotka noudattavat sääntöjä ja lakeja.
Joo, mutta olen luullut, että se merkitsee metallinpaljastimia ja vartijoita ovilla.

Luulo ei ole tiedon väärti.

Kieltäähän laki monilla alueilla aseen tuomisen neljännesmailia(?) lähemmäs koulua, mutta onko koulujen ympärillä sitten 30-metrinen teräksinen citadel ja automaattiset energiakilvet estämässä kulun niiltä, joilla on tietynlaisia metallisia objekteja mukanaan?

Metallinpaljastimesta ei ole virkaa ilman vartijaa ja vartija maksaa 50-100k USD vuodessa. Lisäksi vartijakaan ei ole mikään järkkymätön Taivaiden Vasama, joka havaitsee kaikki rikkeet. Terroristin ei tarvitse kuin odottaa että vartijalle iskee insuliinivajaus ja tämä alkaa kaivella donitsipussiaan työpöytänsä laatikoista niin hänellä ei ole enää mitään mahdollisuuksia vastata terroristin avaamaan tuleen.

väläys
Joo, mutta olen luullut, että se merkitsee metallinpaljastimia ja vartijoita ovilla.Eihän noita joka ovelle saa järkevillä kuluilla. Ja metallinpaljastin ilman vartijoita on aika hyödytön. Laukauksen luulisi aiheuttavan tarpeeksi hälyä. Metallinpaljastimen suurin saavutus on tuottaa valheellista turvallisuuden tunnetta.

Ja nythän taitaa vielä olla tilanne sen verran auki, että ei tiedetä (ei ole julkaistu) uhreja. Oliko satunnaisia, työkavereita vai esimiehiä?

Näissä yhdysvaltojen julkisissa tiloissa tehdyissä joukkosurmissa on yksi yhteinen piirre. Kaikki on tehty alueilla missä ei saa pitää asetta mukanaan. Ja kyllä myös tässä varuskunnassa, jossa tapahtui joukkosurma, ei saa kantaa asetta. Tämähän aiheutti isralilaisten taholta aika paljon ihmettelyä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat