Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

[size=150:1ue4nelb]Naisiin kohdistuva väkivalta [/size:1ue4nelb]

Olen kiinnostunut naisten kaltoin kohtelusta Suomessa ja muuallakin maailmassa.

Katselin aiheesta erilaisia kuvia ja piirroksia netistä käyttäen Googlea hakuohjelmana. Asiaa koskevia kuvia löytyi lähes joka puolelta maailmaa. Kuvien katselu vaati hermoja.

Naisiin kohdistettua väkivalta-, raiskaus- ja perheväkivaltakuvia ja -piirroksia, -julisteita, yms. löytyi kasapäin eri kielillä haettuna monista maista. Afganistan, Iran, Pakistan, Bosnia, Kongo, Bangladesh, Dubai, USA, Ranska, Italia, Espanja, Ruotsi, Tanska ja Norja olivat ainakin maita, joista materiaalia löytyi.

Suomen kielellä ja Suomessa naisiin kohdistuvasta väkivallasta olevia kuvia ei ole olemassakaan!!! Mikä ja kuka näitä kuvia sensuroi maassamme? Onko yksityisyyden suoja Suomessa levinnyt koko maan ja kaiken kattavaksi piilotteluksi ja salailuksi?

Onko Suomessa joitakin määrääviä tahoja ja valtaapitäviä ihmisiä, jotka pitävät parhaana ja terveimpänä näyttää ulkomaailmalle pelkkää kulissia Suomesta, kun kyseessä on moni- ja erimuotoinen naisiin kohdistuva väkivalta? Tilastojakin näistä asioista on vaikea löytää. Naistenlehdet tekevät asian eteen tärkeän osuutensa, mutta se ei riitä mihinkään, jos maan linja on kuitenkin vaikenemista, välttelyä, asioihin puuttumattomuutta, estämistä, salailua ja kätkemistä. Lainsäädännössäkin, esim. koskien raiskauksia, olemme pitkälti jäljessä muuta Eurooppaa.

Mitä hyötyä naisia tukevilla yhteisöllä tai yksityishenkilöillä on kirjoitella alle kaiken maan ja maailman julkilausumia, kun maassamme on vallassa kulttuuri, joka pyrkii aineistojen salailuun ja kulissien ylläpitoon? Amnestyn Suomen osasto on tehoton toimija Suomen ihmisoikeusrikkomuksissa, joita riittää. He ovat aikoja sitten pudonneet kärryiltä Suomen todellisuuksista. Heidän tukemisensa on kuin heittäisi rahansa Kankkulan kaivoon.

Kysykää tavallisilta ihmisiltä ehdotuksia, millä naisiin kohdistuva väkivaltaa saadaan kitkettyä, mitä konkreettisia puolustusvälineitä naisille voi tarjota ja miten naisrauha saadaan maahan.

Toivon jonkun nörtin tekevän ohjelman kuvamateriaalin kera, joka reaaliajassa päivittää erilaiset naisiin kohdistuvat väkivallan teot Suomessa. Tällainen laskuri olisi hyvä olla raksuttamassa itse kullakin omalla näytöllään ja omilla sivuillaan eri verkkoyhteisöissä, joita käyttää. Se on hyvä sitten jakaa käyttöön ympäri maailmaa, jotta Suomen tilanne tässä asiassa tulee muillekin selväksi.

Näiden asioiden ja kuvien salailu juontuu porvarillisen ja suomenruotsalaisen kulttuurien pimeistä puolista. Niitä ei ole kenenkään ihmisen tai yhdenkään maan syytä ihailla, matkia, jäljitellä tai levittää enää yhtään laajemmalle. Nämä tavat ja piirteet on päinvastoin saatava pois tuomalla asiat päivänvaloon, näkyville, kohdattavaksi ja puhuttavaksi.

Elämme taantumaa tai lamaa. Kesään mennessä kymmenettuhannet naiset saavat taas turpaansa ja sadat tai tuhannet tulevat taas raiskatuksi suloisessa Suomessamme, väkivallan luvatussa maassa.

Avoimuudesta höpistään eduskunnassa. Toimikaa ja laittakaa asiat etenemään. Heidän paikkansa kuuluisi olla vankiloissa, jotka vastustavat asiaa koskevia muutoksia ja edistyksiä.

Sivut

Kommentit (27)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14034
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"Suomen kielellä ja Suomessa naisiin kohdistuvasta väkivallasta olevia kuvia ei ole olemassakaan!!!"

Suomenkielisiä kuvia? Semmoisia, joissa nainen huutaa toiselle, että vitun huora, ja toinen haukkuu saatanan lesboksi? Ja sitten käydään tukkanuottasille, ja raavitaan silmät päästä?

Noita olisi varmaan kiva katsella. Varsinkin, jos kyseessä olisi ns. mutapaini. Ja videona. Ei niinkään valokuvina. Toinen vaihtoehto olisi kapakkatappelu. Vain mielikuvitus on rajana. Tuossa olisi varmaan todella rahakas sauma ketjun aloittajalle.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Liittynyt20.9.2005
Pirta
Elämme taantumaa tai lamaa. Kesään mennessä kymmenettuhannet naiset saavat taas turpaansa ja sadat tai tuhannet tulevat taas raiskatuksi suloisessa Suomessamme, väkivallan luvatussa maassa.

Niin kymmenettuhannet miehetkin, mutta se ei nykyisessä kulttuuri-ilmapiirissä liene mediaseksikästä saati minkäänlaisen huomion arvoista, kuten naisiin kohdistuva väkivalta on.

Miten "naisiin kohdistuva väkivalta" on muuttunut tällaiseksi täysin erillään käsiteltäväksi ja erikseen huomioitavaksi konseptiksi, ja miksi siitä puhutaan jatkuvasti? Ja miksi se jättää varjoonsa lapsiin, vammaisiin, miehiin, vanhuksiin, homoihin tai etnisiin vähemmistöihin kohdistuvan väkivallan?

Miten voit väittää ettei tätä asiaa huomioida mediassa tarpeeksi, kun minun saamani vaikutelma on että mistään muusta ei edes puhuta?

Miten niin Suomi on "väkivallan luvattu maa"?

Ottaa aivoon tällainen väkinäinen uhriutumismentaliteetti.

Kysykää tavallisilta ihmisiltä ehdotuksia, millä naisiin kohdistuva väkivaltaa saadaan kitkettyä

Täsmälleen samoilla keinoilla millä tahansa ihmisiin kohdistuva väkivalta saadaan kitkettyä. En usko että on mitään erityisiä keinoja joilla nimenomaan pelkästään naisiin kohdistuva väkivalta vähenisi. Jos ongelmaa yritetään tuolla tavalla eristää, siinä ajetaan vain perse edellä puuhun.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14034
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"Ja miksi se jättää varjoonsa lapsiin, vammaisiin, miehiin, vanhuksiin, homoihin tai etnisiin vähemmistöihin kohdistuvan väkivallan?"

No yksinkertaisesti siksi että kyseessä on naisen logiikka.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

PeterH kirjoitti:

Aa. Tämä taitaakin sitten olla vain trollaus.
Vulgaari analogiani Pirtan keskustelunavauksista on henkilö, joka pieraisee hissiin ja jättää muut haistelemaan tuotoksiaan.

Iltalehti uutisoi:

RAJUSTA BAARITAPPELUSTA VANKEUTTA KOLMELLE NAISELLE
[size=85:2a5q3yux]Torstai 14.1.2010 klo 15.26[/size:2a5q3yux]

Pahoinpitelyn uhri sai kaksi aivoverenvuotoa
Turun hovioikeus tuomitsi kolme naista vankeuteen ja neljännen sakkoihin kapakkatappelusta, Turun Sanomat kertoo. Tappelu leimahti Tampereen Tesomalla pubin terassilla syyskuussa 2007, kun 38-vuotias nainen heitti juomat virolaisnaisen päälle.

Neljä naista pahoinpiteli virolaisnaista lyömällä ja potkimalla vielä silloinkin, kun hän makasi tajuttomalla pihalla. Hän sai kaksi aivoverenvuotoa, Turun Sanomat kertoo.

Virolaisen avuksi mennyttä naista potkittiin ja lyötiin ja hänen päästään revittiin hiuksia viiden sentin alalta.

Humalassa olleet syytetyt kävivät myös tilannetta rauhoittamaan pyrkineen pubin työntekijän kimppuun.

Oikeudesssa todistanut taksikuski kertoi, ettei ollut nähnyt miestenkään tappelevan yhtä raivokkaasti.

Vankeutta ja korvauksia
Syytetyt naiset tuomittiin rangaistuksiin törkeistä ja tavallisista pahoinpitelyistä. Turun Sanomien mukaan 21-vuotias nainen sai 1,7 vuotta, 22-vuotias 1,4 vuotta ja 38-vuotias 1,6 vuotta vankeutta. Nuorimman syytetyn 42-vuotias äiti väitti tulleensa auttamaan tytärtään. Hänet tuomittiin 80 päiväsakkoon, joista maksettavaa kertyy 1120 euroa.

Pahimpia vammoja saaneelle virolaisnaiselle hovioikeus määräsi 2 500 euron korvauksen kivusta ja särystä sekä 2 000 euroa ihmisarvon loukkaamisesta. Ravintolan vuorovastaavalle korvauksia määrättiin yhteensä 800 euroa ja apuun menneelle naiselle 400 euroa.

Tuomitut joutuvat myös maksamaan yhteisvastuullisesti lähes 20 000 euroa erilaisia oikeudenkäyntikuluja.

http://www.iltalehti.fi/tampere/2010011 ... 7_te.shtml

Mahdollisesti rasistisia piirteitä omaava naisen pahoinpitely.

Miehiin kohdistuva väkivalta

Olen kiinnostunut miesten kaltoin kohtelusta Suomessa ja muuallakin maailmassa.

Katselin aiheesta erilaisia kuvia ja piirroksia netistä käyttäen Googlea hakuohjelmana. Asiaa koskevia kuvia löytyi lähes joka puolelta maailmaa. Kuvien katselu vaati hermoja.

Miehiin kohdistettua väkivalta ja perheväkivaltakuvia ja -piirroksia, -julisteita, yms. löytyi kasapäin eri kielillä haettuna monista maista. Afganistan, Iran, Pakistan, Bosnia, Kongo, Bangladesh, Dubai, USA, Ranska, Italia, Espanja, Ruotsi, Tanska ja Norja olivat ainakin maita, joista materiaalia löytyi.

Suomen kielellä ja Suomessa miehiin kohdistuvasta väkivallasta olevia kuvia ei ole olemassakaan!!! Mikä ja kuka näitä kuvia sensuroi maassamme? Onko yksityisyyden suoja Suomessa levinnyt koko maan ja kaiken kattavaksi piilotteluksi ja salailuksi?

Onko Suomessa joitakin määrääviä tahoja ja valtaapitäviä ihmisiä, jotka pitävät parhaana ja terveimpänä näyttää ulkomaailmalle pelkkää kulissia Suomesta, kun kyseessä on moni- ja erimuotoinen miehiin kohdistuva väkivalta? Tilastojakin näistä asioista on vaikea löytää. Miestenlehdet tekevät asian eteen tärkeän osuutensa, mutta se ei riitä mihinkään, jos maan linja on kuitenkin vaikenemista, välttelyä, asioihin puuttumattomuutta, estämistä, salailua ja kätkemistä.

Mitä hyötyä Miehiä tukevilla yhteisöllä tai yksityishenkilöillä on kirjoitella alle kaiken maan ja maailman julkilausumia, kun maassamme on vallassa kulttuuri, joka pyrkii aineistojen salailuun ja kulissien ylläpitoon? Amnestyn Suomen osasto on tehoton toimija Suomen ihmisoikeusrikkomuksissa, joita riittää. He ovat aikoja sitten pudonneet kärryiltä Suomen todellisuuksista. Heidän tukemisensa on kuin heittäisi rahansa Kankkulan kaivoon.

Kysykää tavallisilta ihmisiltä ehdotuksia, millä miehiin kohdistuva väkivaltaa saadaan kitkettyä, mitä konkreettisia puolustusvälineitä miehille voi tarjota ja miten miesrauha saadaan maahan.

Toivon jonkun nörtin tekevän ohjelman kuvamateriaalin kera, joka reaaliajassa päivittää erilaiset miehiin kohdistuvat väkivallan teot Suomessa, etenkin puolisoiltaan. Tällainen laskuri olisi hyvä olla raksuttamassa itse kullakin omalla näytöllään ja omilla sivuillaan eri verkkoyhteisöissä, joita käyttää. Se on hyvä sitten jakaa käyttöön ympäri maailmaa, jotta Suomen tilanne tässä asiassa tulee muillekin selväksi.

Näiden asioiden ja kuvien salailu juontuu porvarillisen ja suomenruotsalaisen kulttuurien pimeistä puolista. Niitä ei ole kenenkään ihmisen tai yhdenkään maan syytä ihailla, matkia, jäljitellä tai levittää enää yhtään laajemmalle. Nämä tavat ja piirteet on päinvastoin saatava pois tuomalla asiat päivänvaloon, näkyville, kohdattavaksi ja puhuttavaksi.

Elämme taantumaa tai lamaa. Kesään mennessä kymmenettuhannet miehet saavat taas turpaansa Suomessamme, väkivallan luvatussa maassa.

Avoimuudesta höpistään eduskunnassa. Toimikaa ja laittakaa asiat etenemään. Heidän paikkansa kuuluisi olla vankiloissa, jotka vastustavat asiaa koskevia muutoksia ja edistyksiä.

Hammaspeikko
Miehiin kohdistuva väkivalta

Olen kiinnostunut miesten kaltoin kohtelusta Suomessa ja muuallakin maailmassa....
Kirjoitapas nyt vielä sitten sama mies-sanan sanalla lapsi / nuori korvaten tai sanalla eläin tai joku muu. Voit myös jättää nuo kohdat aina tyhjäksi, jotta jokainen voi lisätä aukkoon mielensä mukaisen sanan.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14034
Liittynyt16.3.2005

Lainais:
"Toivon jonkun nörtin tekevän ohjelman kuvamateriaalin kera, joka reaaliajassa päivittää erilaiset naisiin kohdistuvat väkivallan teot Suomessa. Tällainen laskuri olisi hyvä olla raksuttamassa itse kullakin omalla näytöllään ja omilla sivuillaan eri verkkoyhteisöissä, joita käyttää. Se on hyvä sitten jakaa käyttöön ympäri maailmaa, jotta Suomen tilanne tässä asiassa tulee muillekin selväksi."

Ei tuohon mitään nörttiä tarvita. Kuukkelin auto kiertää jatkuvasti valvomassa. Siellä on pelit ja vehkeet Summassa ja summanmutikassa.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
Liittynyt20.9.2005
Feminine
Hammaspeikko
Miehiin kohdistuva väkivalta
Kirjoitapas nyt vielä sitten sama mies-sanan sanalla lapsi / nuori (...) jotta jokainen voi lisätä aukkoon mielensä mukaisen sanan.

Nörtteihin kohdistuva väkivalta?

Eikö näitä nimimerkki Pirtan aivopieruja voisi kerätä yhdeksi ketjuksi, niin ettei niitä tarvitsisi haistella kerran viikossa parissa uudessa tyhjänpäiväisessä ketjussa.

Pirta
Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

Olen kiinnostunut myös miehiin kohdistuvasta väkivallasta (fyysisestä, taloudellisesta, poliittisesta, yhteiskunnallisesta, sosiaalisesta, henkisestä, seksuaalisesta, naisten miehiin kohdistamasta, jne.) Tasa-arvon myötä myös naisten miehiin kohdistama väkivalta tulee lisääntymään?

Poliittinen väkivalta aiheuttaa eriarvoistumista, jonka seurauksena kaikki väkivallan muodot lisääntyvät ja koskettavat myös yhä useampia, lapsesta vanhukseen.

Tunsin miehen (1-vuotiaan pojan isä), joka tappoi itsensä 25-vuotiaana. Puolisona oli jyrä, joka kontrolloi, haukkui, sätti ja myös pahoinpiteli.

Olisin halunnut saada tämän naisen osaltaan vastuuseen tapahtuneesta. Laki ei vielä anna tällaiseen mitään mahdollisuutta. Pojalle tulen aikanaan kertomaan totuuden hänen äitinsä toimista.

Väkivaltaisesta suhteesta ei ole niin yksinkertaista lähteä, kun annat olettaa. Olen vienyt ystäväni turvakotiin, mutta saanut jälkikäteen tietää, että väkivaltainen puoliso on tullut uudelleen hänen elämäänsä. Syynä ovat olleet taloudellinen riippuvuus (yhteiskunnan taloudellinen ja poliittinen väkivalta ovat erityisesti monille naisille tuttuja, mutta koskettavat myös yhä enenevissä määrin miehiä, jotka eivät edusta sovinistista, patriarkaalista ja hierarkista 'miesten ja naisten' maailmaa) ja uhrin henkiset ongelmat, jotka vaatisivat vuosien pitkäkestoisen työskentelyn ja käsittelyn ammattilaisen kanssa. Sellainen ei ole halpaa ja vaatii nähtävästi useilta liian paljon. Ehkä tuska on mahdoton kohdata, ehkä vanha ja tuttu elämä ovat uutta helpompaa.

Ihminen usein myös toistaa hänelle joskus tapahtunutta. Jos primääri-kodissa oli jo henkistä ja taloudellista väkivaltaa, vallan väärinkäyttöä, sitä tulee todennäköisesti olemaan myös ihmisen myöhemmässä elämässä.

Käytä valtaasi oikein. Se on vaativa tehtävä ihmiselle.

Kävisin täällä dialogia useamminkin, mutta aika ja voimat ovat jokaisella rajalliset. Minullakin, olen oppinut sen itsestäni.

Pirta
Kävisin täällä dialogia useamminkin, mutta aika ja voimat ovat jokaisella rajalliset. Minullakin, olen oppinut sen itsestäni.

Useamminkin? Ethän sinä käy koskaan mitään dialogia, samoja aivopieru-aloituksia kerta toisensa jälkeen. Miksi meidän muiden pitäisi kiinnostua aiheistasi kun et edes itse jaksa aloitusta enenmpää. Onko liian kiire suomi24:selle kirjoittelemaan samoja juttuja? Millehän kaikille muille palstoille levität näitä aromikkaita "tuotoksiasi"?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat