Seuraa 
Viestejä45973

http://www.supportmarkosihvonen.com/
Tuossa asian kotisivu eli tuon niminen henkilö on ollut pari viikkoa nälkälakossa johtuen pohjavesien myynnistä.
Sieltä löytyy linkki livekuvaan eduskunnan edessä olevaan asuntovaunuun, ircciin ja facebookiin.

Kommentit (14)

"Vesi on jo öljyäkin arvokkaampaa. Olisitko sinä valmis luopumaan vedestäsi?"
Linkki

"Nälkä" Sihvonen on oikealla asialla. Jos ajatellaan, että vesi kiertää ilmaan, sataa alas ja sitten kansa käyttää vettä, miksi tuon veden pitäisi omistaa joku yksityinen yritys sen sijaan, että kansa omistaa sen? Ei miksikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
Dredex
"Nälkä" Sihvonen on oikealla asialla.Joo, samaa mieltä minäkin olen kaverin kanssa. En vain jaksa uskoa maailman parantamiseen. (tiedän :kyyninen paska mikä kyyninen paska.)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35916
murjaani
Onneksi ei Markku ottanut Suomen puhdasta ilmaa protestin kohteeksi. Sitähän viedään ulkomaille ILMAISEKSI.Ja muutama vuosi sitten ostettiin muutamalla miljardilla likaista ilmaa Saksasta. Vielä on Suomi-pojalla opittavaa liiketalouden perusteista. Ehkä siihen vaaditaan muutakin kuin rehvakas asenne ja sliipattu puku.

Neutroni
Joo, samaa mieltä minäkin olen kaverin kanssa. En vain jaksa uskoa maailman parantamiseen. (tiedän :kyyninen paska mikä kyyninen paska.)No jos nykyisiä edustajia ei ala asia kiinnostamaan, niin voihan kansa äänestää uudet tilalle.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Hieman kummastuttaa: Häiskä on nälkälakossa eikä kuitenkaan kerro missään tarkemmin mistä oikein on kyse. Onneksi tällaiset ongelmat poistuvat itsestään viimeistään kuukauden kuluttua.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Täällä on aiheesta lisää aika paljon:

http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/

Jos tässä on oikeasti perää, että Suomen pohjavesiä yritetään yksityistää, meidän pitää yhdessä estää tämä typerä hanke. Hanke kaatuu helposti, kun riittävän monet tietävät.

On tärkeätä etsiä kriittisesti tietoa myös valtamedioiden uutisten ja tiedon ulkopuolelta, koska meille ei välttämättä kaikkea kerrota puolueettomasti.

http://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat