Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201002 ... 6_ul.shtml

Missä on nopea sortuminen, eikö lentokoneen polttoaineen pitäisi romahduttaa talot samaan tapaan kuin 11/9 iskussa??

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyypin on pakko olla jotain venäläiastä sukua tai albiinoafgaani?
Eihän ameriikan onnelassa voi tapahtua mitään tommosta.
Siellähän on kulutettu niin maan helvettisti ja kaikki on onnellisia?

Ja jaa, että eikö sortunut rakennus kertalaakista, talossa oli varmaan jotain vikaa..

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
qiqiqiqiqi
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010021811151786_ul.shtml

Missä on nopea sortuminen, eikö lentokoneen polttoaineen pitäisi romahduttaa talot samaan tapaan kuin 11/9 iskussa??
Kuvitteletko kenties, että lentokone kuin lentokone, ja sama vaikutus?

Lentokoneet ovat hieman erilaisia. Helvetin paljon tuhoa sai tuo pienkone aikaiseksi maksimissaan vain n. 200 kg polttoainemäärän, n. 220 km/h nopeutensa ja n. 950 kg maksimipainonsa kanssa (Piper PA-28 Cherokee).

Vrt. kaksoistorneihin törmänneet B767 koneet, joissa oli polttoainetta yli satakertainen määrä, massaa noin. satakertainen määrä ja nopeutta yli nelinkertaisesti.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

No.. onko ne Texasilaiset nyt sit kaikki terroristeja?
Eikös pitäis vähintään irrottaa osavaltio neuvosto.. anteeks unionista kun siellä ihmiset on tollasia hulluja? Siis samalla logiikalla millä vihataan toisinajattelijoita missä tahansa..

Tuosta tapahtumasta vois päätellä että "Disneyland" voi ruveta rakoilemaan ja hajotakkin sisältäpäin.
Nyt kun johdossa ei olekkaan keulakuvana joku valkoihoinen konservatiivi ja on alettu toteuttaa sosiaalipoliittisia uudistuksia, joitten avulla hyvinvointiin pääsee osallisiksi maahanmuuttajat ja entiset orjat, niin siitä ei tykätä siellä missä asuu ne uudisraivaajien jälkeläiset, jotka kukin vuorollaan eri puolilla planeettaa pitää itteensä Ainoina Oikeina Ihmisinä.
Rasistit repii perseensä jos joutuu luopumaan saavuttamistaan eduista, olkoot ne hankiitu itte ihan samalla tavalla historiallisessa juoksussa tai peräti vielä raakalaismaisemmin teurastamalla entinen alkuperäisväestö.

Nyt kun sielläkin pitäis ruveta maksamaan veroja tasapuolisesti osallistumalla yhteishyvän nimissä infran kustantamiseen niin se herättää epätoivoa ja raivoa.

Nykyusalainen valtiotason polittiikkahan on rajussa ristiriidassa konservatiivinatsien puoluepolitiikan kanssa ja se uhkaa ehkä koko "maailmanjärjestystä" ja kapitalismin riemuvoittoa, voittoa, voittoa, voittoa.. yksityistä voittoa yleisen hyväksi?
Valtaosa maailman populasta vois tykätä moisesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat