Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Onko yksinkertaista jos laittaa kesämökkien välille lankapuhelimen. Esim. jos toisesta soittaa toiseen mökkiin. Ainoastaan puhelimen pitäisi kuulua 2 mökissä, ei tarvitse sen enempää.

Sivut

Kommentit (37)

asdf
Seuraa 
Viestejä11652
Liittynyt16.3.2005

Kysele puolustusvoimilta, jos saisit edullisesti käytöstä poistuvan Sanlan. Se ainakin kestää ja voit lähettää viestit salattuina. Jos joku rötöksellä kaappaa viestisi, ei saa selville, minkä merkkistä kaljaa tilaat.

tendo
Seuraa 
Viestejä535
Liittynyt21.2.2009

Meilläpäin nuo yhteydet hoidetaan ihan matkapuhelimella. Kaavailemiesi installatioiden hinnalla puhuu monet einestilaukset saunalle. Sekuntiveloitus.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
tiäremiäs
On mulla 40 euron PMR-puhelin. sillä se tietenkin onnistuu.Tarttet kaks. Yhdellä käy hankalaksi kun täytyy juoksennella mökkien välillä soittelemassa ja vastaamassa.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Sun pitäis varmaan hommata jostain jonkun vanhan vaihteen piirilevy ja siihen virransyöttö joko -60 tai -48V sekä pari vanhaa puhelinta. Vaihteessa joudut tietysti valitsemaan numeron soittaessasi siihen toiseen puhelimeen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat