Seuraa 
Viestejä506

[size=150:1t9zb7ta]On rikkaiden vuoro maksaa[/size:1t9zb7ta]

Suomen valtiontalous saadaan tasapainoon ottamalla vuorostaan kaikkein rikkaimmalta kansaosalta.

Ei ole tarkoitus köyhdyttää heitä, vaan kohtuullistaa jotain, jonka annettiin mennä täysin kohtuuttomaksi. Ottamalla pois puolet rikkaimpien varallisuudesta maamme perusasioiden ja yhteiskuntarauhan säilyttämiseksi, on järkevä ja asiallinen toimenpide. Jatkossa on toimittava toisin, kun aiemmin tehtiin - meidän kaikkien takia.

Kyse ei ole kostosta, vaan oikeudenmukaisuudesta. Kenenkään oikeasti varakkaan ei tarvitse menettää henkeään tämän toimenpiteen johdosta tai katkeroitua. Olemme menettäneet jo aivan turhaan, ja aivan liian monia tuhansia ihmishenkiä, nuorista vanhuksiin, näiden järjettömyyden ja erimuotoisen väkivallan (poliittisen, taloudellisen, henkisen, fyysinen) vuosien seurauksena.

On oikein korjata sitä, mitä on tehty väärin. On aika mennä eteenpäin viisastuneina tehdyistä vakavista virheistä. On aika ottaa opikseen. On aika toimia oikein jatkossa ja tulevaisuudessa.

On rikkaiden vuoro maksaa ja luopua liiasta.

Kommentit (8)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Määrittele rikas, missä menee raja ja minkä verran ko. omaisuutta tulisi rokottaa? Entä kuinka luulet homman käytännössä onnistuvan? Päättäjäthän itse ovat rikkaita, kuinka motivoida heidät luopumaan vapaaehtoisesti maallisesta hyvästään?

Ei toimi, turha yrittää. Köyhää on sen sijaan helpompi rokottaa vailla omantunnon tuskia. Ja autoilijoita.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
petsku
Seuraa 
Viestejä1473
tietää
Vie kuule äkkiä kun se rikkain viidennes häippäsee veroparatiisiin.

Hesarin keskusteluissa:
Jore
Ajatusleikkinä kymmenen henkeä menee joka ilta ulos syömään illallista. Lasku kaikille yhteensä on 100¬. Jos he jakaisivat laskun samassa suhteessa kun maksamme tuloveroa, jako menisi suunnilleen näin: Neljä ensimmäistä köyhimmät eivät maksaisi mitään, viides maksaisi 1¬, kuudes maksaisi 3¬, seitsemäs 7¬, kahdeksas 12¬, yhdeksäs 18¬. Kymmenes rikkain maksaisi 59¬.

He päättivät jakaa laskun niin. He söivät illallista joka päivä ja tunsivat itsensä suhteellisen tyytyväisiksi. Kunnes eränä päivänä ravintoloitsija päätti antaa heille alennusta. Koska olette niin hyviä asiakkaita hän sanoi saatte 20¬ alennusta. Illallinen kymmenelle maksaisi vastedes vain 80¬.

Mutta miten alennus jaettaisiin heidän kesken? 2¬ per nuppi? Mutta neljä söi jo ilmaiseksi. Tasan kuuden maksajan kesken? 3,33¬? Ravintoloitsija ehdotti että olisi oikein säilyttää suurin piirtein aikaisempi maksusuhde.

Tulos oli että viides sai syödä ilmaiseksi, kuudes maksoi 2¬, seitsemäs 5¬, kahdeksas 9¬, yhdeksäs 12¬ ja kymmenes 52¬. Kaikki kuusi saivat alennusta ja neljä ensimmäistä söivät edelleen ilmaiseksi.

Mutta illallisen jälkeen ravintolan ulkopuolella synty kahakka. Minä säästin vain 1¬ kahdestakymmenestä aloitti kuudes. Mutta kymmenes tienasi 7¬!

Aivan jatkoi viides Minäkin sain vain 1¬. Se on epäoikeudenmukaista, rikas öykkäri sai seitsemän kertaa enemmän kuin minä!.

On se niin väärin jatkoi seitsemäs. Miksi öykkäri saa 7¬ kun minä sain vain 2¬?.

Hetkinen huusivat neljä ensimmäistä yhteen ääneen. Me emme saaneet mitään! Köyhiä riistetään! Kaikki yhdeksän vetivät yhdessä kymmenettä kunnolla turpiin.

Seuraavana iltana hän ei tullutkaan illalliselle, joten muut yhdeksän söivät ilman öykkäriä. Kun lasku tuli, heiltä puuttui 52¬.


Kenen maksuvuoro se olikaan?

Köyhiä on kymmenen kertaa enemmän.

Parempi maksattaa viulut niillä.

Jos köyhiltä kuitataan niin ne vain valittavat.

Jos rikkailta yritetään kuitata, he häipyvät maasta.

Bushmaster
Köyhiä on kymmenen kertaa enemmän.

Parempi maksattaa viulut niillä.

Jos köyhiltä kuitataan niin ne vain valittavat.

Jos rikkailta yritetään kuitata, he häipyvät maasta.
Moni köyhäkin lähtee maasta ja jopa rikastuu toisaalla.

Tuosta tuli idea, että se kansanosa joka kuluttaa enemmän varoja sen pitäisi myös maksaa enemmän veroja. Eli ruotsinkielisille lisävero. Kaksikielisyys maksaa. Nämä ruotsinkieliset vielä köyhdyttävät Suomea viemällä paljon rahaa ulkomaille ja vielä pilkkaavat Suomea.

Jos häipyvät maasta niin eipä itketä.

Tuo olis muuten ihan hauska diktaatti. Diktaattorina tulis varmaan säädettyä kaikenlaisia kivoja veroja. Koiranomistajat saisivat luvan maksaa autoilijoiden päästöoikeudet ja luonnon kannattajat laitettaisiin maksamaan kaikki ilmastomuutoksesta aiheutuvat kulut. Myös ärsyttäville ihmisille voitaisiin säätää vero.

tendo
Seuraa 
Viestejä535

Rikkaiden konfiskointi ei ole tainnut historiallisesti katsoen toimia kovinkaan hyvin. Joissain tapauksissa se on hetken saattaanut lämmittää totalitaarisen valtion sukassa, mutta ajan kanssa tulokset ovat olleet murheellisia. Isännätön raha on yleensä tehoton resurssi.

Inhimilliset uhraukset tällaisessa kumouksellisessa prosessissa ovat mittaamattomia. Emigrantit uudessa maailmassa voivat kertoa siitä lisää. Kaikilla ei jätetty mahdollisuutta kertoa. Lisäksi brain drain on hyvä pitää mielessä jo keskustelun alkuvaiheessa tiedepalstalla kun ollaan.

Taloustieteilijöiden mukaan verotusasteessa on olemassa myös optimitaso, jonka ylittämisen jälkeen verosaamiset laskevat.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Rikkaat jo maksaa enemmän veroja kuin mitä köyhät. Aika paljonkin enemmän itseasiassa.

Rikkaiden syrjiminen raskaalla verolla olisi erittäin typerää ja idioottimaista suomelta ja ihan keneltä tahansa maalta tahansa. Se hidastaa kehitystä ja yritysten syntyä. Kuka helkutissa viittii keksiä jotai nerokasta liikeideaa tai muuta vastaavaa jos sillä ei voi tienata sen enempää kuin mitä joku luuseri normi työläinen kuten vaikkapa siivooja taikka kauppias.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat