Seuraa 
Viestejä506

[size=150:wkqv69af]Halua vähemmän! [/size:wkqv69af]

Valtaapitävät ja nykyinen politiikka tahtovat sinun haluavan koko ajan lisää, paljon ja vielä enemmän. Halua vähemmän sen sijaan, niin säästät itseäsi, läheisiäsi ja maailmaakin.

He tahtovat sinun haluavan rahaa, mainetta, kunniaa, omaisuutta, tavaraa, ruokaa, ihmisiä, seksiä ja turhaa tekemistä, ja mitä enemmän he saavat sinut haluamaan eri asioita, sitä riippuvaisemmaksi tulet koko ajan vain haluamaan lisää, enemmän tai parempaa. Se on loputon haluamisen onneton olotila ja maailma, jolle ei ole loppua kuin vasta haudassa.

Olet pian kuin narkkari aina vain isomman huumeannoksen perässä. Addiktoidut eli tulet riippuvaiseksi haluamiseen ja tekemiseen, josta et pitemmän päälle voi hyvin, vaan päinvastoin. Orjuus orjuuttaa ja alat voida huonosti. Elämäsi on yhtä suorittamisen pakkoa, pakenemista haluamiseen haluamisen perään. Se on juoksua pakoon, vaikka luulet juoksevasi jotain kohti. Juokset kuitenkin kohti vain lisääntyvää pahoinvointia, ahdistusta ja tuhoavaa vihaa, jolla on vakavia seurauksia itsellesi, läheisillesi ja koko elämälle ja maapallolle. Juokset kohti sairastumisia ja jopa ennenaikaista kuolemaasi. Sen sijaan, että teet hyvää itsellesi ja maailmalle, kulutat ja tuhoat vain itseäsi loppuun ennenaikaisesti. Valtaapitävät hihittelevät ahneudellesi, ajattelemattomuudellesi ja sille, kuinka helppoa sinua on johtaa harhaan.

Jatkuva haluaminen on kestämätön vaihtoehto ihmiselle ja maailmalle.

Älä anna johtaa itseäsi harhaan ulkoapäin tähän riippuvuuksien viidakkoon. Halua koko ajan vähemmän sen sijaan. Huomaat, että alat voida paremmin, ja olet omalta osaltasi näin auttamassa myös koko maapalloa eheytymisessä.

Tämä sanoma on saatava perille kaikkiin paikkoihin ja kaikille ihmisille yhteiskunnassamme.

Havahdu toimimaan ja elämään toisin.

Kommentit (1)

Eiköhän ihminen ihan itse halua, eikä vain poliitikot

Ja muutenkin, me asuttaisiin vieläkin jossain savimajassa jollei meillä olisi halua kunniaan ja edistymiseen, johonkin uuteen. Ihminen on yhtäkun tyhjä kuori kun siltä loppuu halu, vähänniinkuin masentunut ihminen.

Toki tässä on huonotki puolet ajatellen maapalloa, varsinkin kun ihmismäärät kasvaa ja jokaisella on halu olla jotain ja omistaa jotain.
Optimistina ajattelen että tämä halu ajaa lopulta meidät avaruuteen jolloin materiaali- ja energiaongelmat loppuvat kun siellä riittää taas millä mässäillä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat