Seuraa 
Viestejä506

[size=150:1eiwka78]Voimaantumiskeskuksia ihmisille[/size:1eiwka78]

Meidän kulttuurimme on patriarkaalisuuden, sovinismin, hierarkian ja pelon kulttuuria, ja sitä edustavat niin miehet kuin naiset maassamme. Se on tappavaa kulttuuria ja luulisi, että se tie on jo katsottu ja kokeiltu loppuun riittävän monta kertaa.

Väkivaltaisuutemme juontuu alistamisesta ja nujertamisesta niin menneessä kuin tulevaisuudessakin, ja näitä ominaisuuksia valtaapitävät edustavat ja tarjoavat kansalle edelleen.

On täysin kestämätöntä, että nykyään kansalaisten elämän tärkein päämäärä on jättää jälkeläisilleen mahdollisimman paljon omaisuutta. Mihin tällainen johtaa lopuksi?

Taloudellinen ja sosiaalinen eriarvoisuus seurauksineen (köyhyys, syrjäytyminen, sairaudet, väkivalta ...) tappavat kovaa tahtia. Peloissaan ihmiset turvautuvat yhä enemmän vain rahaan, rahaan, rahaan ... Tiedämme, ettei se yksinään ratkaise mitään.

Törkeä eriarvoisuus on nujerrettava pois yhteiskunnastamme ensitöikseen, jos haluamme selvitä edes joten kuten. Meillä ei vielä ole lapsi-murhaajat, sarja-raiskaajat ja kaduilla asuvat narkomaani-äidit lapsineen ykkösinä otsikoissamme ja katukuvissamme, mutta niihin ei ole pitkä matka, jos emme halua toimia toisin, kuin esim. USA:ssa ja Ruotsissa on toimittu.

Sitä tulemme niittämään, mitä kylvämme.

Kaiken edellä mainitun vastapainoksi tarvitsemme ensi tilassa ihmisille Voimaantumiskeskuksia, joissa voi ehjien tai eheytyneiden ihmisten kera tuottaa voimaannuttavaa materiaalia (kuvat, musiikki, tekstit, kaikenlaiset teokset, jne.) jaettavaksi edelleen nettiin ja muihin medioihin. Voimaantumiskeskuksien nimeksi sopii esim. Voimaantumiskeskus Kaija ja Heikki, tai nimistä voi järjestää vaikkapa kilpailun (naura vain, se tekee hyvää, jos se ei johdu pelosta). Näitä voimaanuttavia keskuksia on sijoitettava ympäri maata, ainakin kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin (kuten TE-keskuksia on).

Voimaantumiskeskuksien tunnuksiksi sopii oranssi gerbera, energinen kasvi.

Naisten ja miesten edustama sovinismi-, lannistamis- ja nujertamis-kulttuuri eli väkivallan kulttuuri on tiedostettava ja tunnustettava maassamme. Sitten on aloitettava niiden kitkentä, jolloin muutos parempaan ja kestävämpään on mahdollinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat