Sorbitolisuklaa

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miten tuota tehdään? Siihen tarvitaan ainakin sorbitolia(ylläri), puhdasta kaakaojauhetta, rasvaa ja - mitä muuta?

Lähdetään siitä, että imeytyviä/vaikuttavia hiilareita saisi olla 0 tai muutoin mahdollisimman vähän.

Kommentit (4)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä26890
Liittynyt16.3.2005

Suklaaseen tarvitaan kaakaovoita, mikä on käsittääkseni kaakaopavuista jollain käsittelyllä eristettyä kasvirasvaa.

Noin muuten ihmettelen, eikö saman tien sitten elä askeesissa, kun kerran äärilinjalle hiilareissa lähtee. Ei mikään korviketuote ole kuitenkaan parhaimmillaankaan kuin kalpea aavistus aidosta. Itseään siinä vaan kiusaa kun sellaista syö.

Vierailija

Eikö parempi ole ostaa hyvälaatuista tummaa suklaata 70% - 85% kaakaota. Ei sitä tarvi sitten kilokaupalla vetääkään ja moni laadukkaampi tumma suklaa on todella hyvänmakuista muttei turhan sokerista.

Vierailija

Ihan vapaasti saavat ostaa niitä 30 euron kilohintaisia perkeleen pikkupatukoita. Sorbitolisuklaa on vähintään yhtä hyvää kuin aito, mutta siitä vedetään vielä kovempaa tiliä kuin tuosta.

Kaakaovoi 3eur/kg
Sorbitoli 0.8eur/kg
Kaakaopavut 1.5eur/kg

30:30:30 suhteella +30% tuotantokuluilla kilohintaa tulisi noin 2.3 euroa kilolta.

Se siitä viidenkympin kilohinnasta...

EDIT

Nuo tavalliset suklaat maksavatkin KAHDEKSAN VíTUN KYMPPIÄ KILO.

Uusimmat

Suosituimmat