Seuraa 
Viestejä3602

[size=150:2x7r1kio]Ruanda-käräjät istutaan hotellissa Tansaniassa [/size:2x7r1kio]
22.2.2010 18:03
A A Irina Vähäsarja

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on matkustanut Tansanian pääkaupunkiin Dar es Salaamiin jatkamaan Ruandan kansanmurhaa koskevan jutun oikeuskäsittelyä.

Käräjäsali on rakennettu Msasanin niemimaalla sijaitsevan hotellin konferenssisaliin, kertoo käräjäoikeuden sihteeri, käräjätuomari Petra Spring-Reiman.

"Me kaikki (käräjäoikeuden jäsenet, syyttäjät, puolustus ja todistajat) asumme samalla alueella. Yritämme välttää sen, että aikataulut venyisivät liikenneruuhkissa seisomisen takia", Spring-Reiman selvittää.

Tansanialaishotellin saliin on viime viikosta lähtien viritelty tietoliikenneyhteyksiä. Niiden avulla oikeudenkäyntiä on tarkoitus seurata Vantaan vankilasta, missä joukkotuhonnasta syytetty Francois Bazaramba istuu.
Ensimmäiset todistajien kuulemiset ovat ohjelmassa keskiviikkona. Spring-Reimanin mukaan oikeus yrittää saada kaikki todistajat kuulluiksi kolmessa viikossa.

Artisti eli veronmaksaja maksaa!!

Too many protest singers, not enough protest songs...

Kommentit (2)

L
Seuraa 
Viestejä7979

T-Bolt

Voi jeesus, mitä puuhaa. Ei tosin yllätä mitenkään. Menolippu Francois Bazaramballe Ruandaan olisi ollut edullinen järkiratkaisu. Ruanda olisi varmastikin lahettänyt saattajat hakemaan, ja mieluusti varmaan maksanut Francois'aankin matkan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat