Seuraa 
Viestejä45973

Tästä ei varmaan saisi kertoa kenellekään?
http://www.helsinki.fi/jarj/intelligenzia/sal/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Kävinpä vilkaisemassa kyseisen seuran sivuja ja voisi oletta suuren osan näille palstoille kirjoittavista kuuluvan kyseiseen "tiedekuntaan".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"OPINTONEUVONTA
Opintoneuvontaa annetaan pääasiassa telepaattisesti. Mikäli telepatia tuottaa ongelmia, kannattaa opiskelijan kääntyä tiedekunnan toimiston puoleen"

Lainasin teksitä sieltä: Heh,

Jaa, että miksei?

Vasemmassa yläkulmassa: Suloinen tiedekunta!!!

Suloisen tiedekunnan juuret:

Meidän tiede on paju ja sen juuret ovat yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa.

Opiskelijan velvollisuudet:

Opiskelijalla ei ole velvollisuuksia.

Bilsa-1 Biologian ihmeet
(4 kukkaa)
Kissanpennut, perhoset, pienet linnut ja evoluutio ilman olemassaolon taistelua.

Huuleni ovat sinetöidyt.

OPISKELIJAN VELVOLLISUUDET

Tiedekuntaan kirjoittautuva joutuu antamaan salassapitolupauksen, joka velvoittaa hänet salaamaan tiettyjen kurssien opettajien henkilöllisyydet, luento- ja harjoitustyöajat ja -paikat, kurssimateriaalien säilytyspaikat sekä kurssien tarkemman sisällön - myös ja eritoten poliisikuulustelussa.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Myös minäkin pidän suuni kiinni tästä tiedosta. Punalohikäärme Suurristivisiiri jo otti asiasta yhteyttä: "Pidä kerrakin suusi kiinni." En voi veljeskuntaani pettää asiassa. Sorry.

Lierikki Riikonen

salai
Seuraa 
Viestejä9215

Salainen tiedeseura sopii mulle, oliskohan vanha opintokirja vielä kelpo.

Löysin hyvän kurssinkin:
Omo221 Hakukonekoulutus (2 ov)
Nykyaikaisten sosiaalisten taitojen opiskelu jäljittelemällä internetin hakuagenttien toimintaa. Suhtautuminen yksittäisiin pyyntöihin tarjoamalla kymmenen rinnakkaista vastausta ja lisäpyynnöstä toiset kymmenen lisää ja niin edelleen.

tiäremiähen ilmoitin tuonne:
Omo311 Abduktio tutkimusmenetelmänä (6 ov)
Kurssilla matkustetaan vieraalle planeetalle, siepataan vieras olento (nk. alien), palataan Maahan ja tehdään alienilla erilaisia kokeita. Lopuksi otus palautetaan omalle planeetalleen. Tiedekunnan avaruusalus on kurssilaisten käytettävissä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Tässä hieman lisää suositeltavia opiskeluvinkkejä.

Cch231 Alkoholismi (2-3 ov)
Reipas tutustuminen alkoholin runsaaseen käyttöön. Viikon periodi. Vaaditaan sammuminen vähintään kerran joka päivä. Tutustutaan krapulahallusinoinnin fenomenologiaan. Lisäopintoviikon saa toistuvasta raskaasta sekoilusta, josta ei jälkeenpäin ole selkeitä muistikuvia.

Cch262 Naiivi realismi (2 ov)
Uskominen hallusinaatioiden tai vainoharhojen ja salaliittojen todellisuuteen ja toimiminen sen mukaisesti.

Cch281 Kognitiivisen kemian laboratoriotyöt (4 ov)
Suunnitellaan ja valmistetaan ryhmätyönä uusi aivotoimintaa muokkaava kemikaali. Testataan vaikutukset joko itse tai käytettävyystutkimuskurssin (Cch283) puitteissa.

Cch282 Kasvatustieteen perusopintojakso (3 ov)
Kaikki hampun kasvattamisesta.

Cch283 Käytettävyystutkimus (2 ov)
Eri aineiden käytettävyysominaisuudet. Järjestetään yhden aineen käytettävyystesti vähintään 5:llä koehenkilöllä, jotka kirjoittavat yhdessä tuloksista vapaamuotoisen esseen.

TIEDEKUNNAN TILAT
Salaisen tiedekunnan tilat vaihtavat olinpaikkaa nopeaan tahtiin. Keskeisen elementin muodostaa puhallettava toimisto, joka sijaitsee yleensä jossain kaupungin puistossa ellei satu olemaan lainassa tai paikattavana. Uusimpana hankintana tiedekunnalla on oma puhallettu (NASA:n tahattomasti lahjoittama) avaruusalus.

Kaikkea sitä kuulee (=lukee)... Puhallettava toimisto, ja puhallettu alus

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
mak159

Cch282 Kasvatustieteen perusopintojakso (3 ov)
Kaikki hampun kasvattamisesta.

Eikö sienten kasvatukseen ole vielä kursseja? Voitaisiin järjestää vaikka Avoimen yliopiston puolella, samalla voitaisiin antaa perustietoja psykedeelisistä kemikaaleista kuten Haposta ja Stryktiinistä. Nämä nykyiset Sieniseuran kurssit rouskuista ja tateista ja niiden käyttämisestä ovat ihan lepsuja. Vaadin asiantuntevampaa sienitietoutta. Muuten syön herrkkusieniä Kiinalaisista tai Thaimaalaisista purkeista. Ne nyt juuri ja juuri kelpaavat pitsaan. Suomalaiset rikkaat ja puhtaat luonnovarat pitää hyödyntää täysipainoisesti myös sieniemme osalta. Niinkuin muutkin luonnontuotteet, hillat, puolukat, mustikat ja lillukat.

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat