Seuraa 
Viestejä45973

Tuossa keskiviikkona julkaistussa armonanomuksessa oli outoja sanavalintoja.
Kyseessähän oli Sarasvuon pyyntö poliisiviranomaiselle, että hänen saamansa määräaikainen ajokielto jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

Siinä taisi olla seuraavanlainen lause (muistikuvani mukaan): "Olen aiheuttanut kärsimystä jo kaksi viikkoa". Mitä se tarkoittaa tällaisessa armonanomuksessa? Esittääkö hän viranomaisille, että muut saavat kärsiä jollei hän saa korttiansa takaisin.

Kommentit (4)

Siis miksi poliisi ei kiinnittänyt huomiotaan outoon sananvalintaan.
Jostain aselupien hakijalta he katsovat, että on saattoi olla omituiseesti hymyilevä tyyppi, aselupa annettiin silti, koska ei ollut näyttöä väärinteoista tai häiriintyneestä mielestä.
Tuosta sarasvuon tekstistä tulee minulle mieleen, että hän ei välitä kieliopista, koska uskoo asian hoituvan jokatapauksessa. Poliisien päätös lyhentää hänen ajokieltoaan tukee tätä mielipidettä.

ID10T
Seuraa 
Viestejä11440

Sarasvuo viitannee armonanomuksessaan asemaansa yrityksensä tukipilarina ja työnantajana. Mukamas kukaan muu ei voi pelastaa raukkoja alaisia perikadolta, jos hän joutuu tulemaan vähän tavallista myöhemmin töihin käyttäessään linja-autoa oman autonsa sijaan Säälittävää käytöstä isolta mieheltä. Hän taitaa olla todella narsisti julistaessaan itsensä näin jumalasta seuraavaksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikös se ole hiihtosuuruuden mies? Kyllä sellaisella audi alla kuuluu olla että saa eukkonsa ladun varteen. Eipä silti ettei sillä ole kaunis hymy sillä hiihtäjällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat