Seuraa 
Viestejä13176

Sinnetännemäki hesarissa sanoo että noutaja tulee jos ei työttömyys pysy kurissa.

Kommentit (4)

Joo...sinnemeni ei tajua paskaakaan näköjään suomen lammasvaltiosta.

Täällä mitään tapahdu vaikka alkaisivat työttömiä uunissa polttaa. Kaikki vaan hyväksyisi sen koska päättäjät on näin päättäneet.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174
tiäremiäs
Sinnetännemäki hesarissa sanoo että noutaja tulee jos ei työttömyys pysy kurissa.Sinnemäki voisi kertoa, että miten työttömyys voi pysyä kurissa rahajärjestelmässä jonka nousukaudet syntyvät siitä, kun ihmisillä on enemmän velkaa käsissään kuin koskaan aikaisemmin.

Suomessa varmaan ihmiset hyväksyisivät poliisin suorittamia teloituksiakin kunhan vaan teloitettavalla ei ole kravattia ja pukua päällään

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oho
Seuraa 
Viestejä2004

Lisää maahanmuuttajia, monimuotoisuudella nää onglemat ratkeaa kuin itsestään. Muutama sata tuhatta lisää niin eipähän hyvinvointivaltion tulevaisuutta kannata pohtia paljoa sen enempää kuin ässä Mersun verhoiluja viisi minuuttia ennen lotto arvontaa. Ihan sama työllistyvätkö tulijat vai eivät, jos tulijoille ei synny uusia työpaikkoja jotka muuten jäisivät syntymättä.

No tulonsiirto- /hyvinvointiyhteiskunnat ovat joka tapauksessa miltei tiensä päässä, mutta nehän synnyttikin yhteiskunnat, jotka olivat miltei joka suhteessa nykyihanteiden antiteesi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat