Seuraa 
Viestejä45973

kehittäkkääns joknu sellnanen paska paperni hanska et ku rullasta vetää nii saa laitetnua sormeen sellase paperin hanksan jolla voi pyyhkiä persittänsä.helpompi pyyhkiä sitte niillä sormilla sitä pylly reikää joka ainaki itellänäin jää yleens kovin paskaseks.

Kommentit (4)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Tuossahan on hyvä idea. Vois jotain perseenpyyhkijöitä kehitelläkkin.

Mulla ois yksi toinenkin hyvä idea, millä voisi putsata pyllynreikä. Se olisi käyttämällä mekaanista laitetta. Esim. porakonetta jonka terä olisi 90 asteen kulmassa, ja se terä(sylinterinmuotoinen) olisi esimerkiksi pyyhkeenpalanen sen ympärillä, ja se olisi uritettu, niin että se uloste valuu ulos pyllynreijästä aivan kuten lumilingonkin kairat siirtää lumen siihen rööriin joka suihkuttaa sitä lunta jokapaikkaan. Siihen ulosteensiirto pakettiin voisi sitten vaikkapa pistää erilaisia vaihtopäitä. Pienenmpiä lapsia varten, sekä tietysti pidennettyjäkin varsia, että jos on tarvetta puhdistaa syvemmältä peräsuolenseinämiä ulostenokareista.
Tietysti kurapaskaa ja löysää paskaa varten olisi pumpulimaisempaa materiaalia, että se imeytyisisi paremmin siihen "terään", eikä sitten roiskuisi jokapaikkaan kakkaa. Esim. 5 cm. pumpulia ympärille, nii jo kyllä putsaa iha hyvi. Tai sitten puuvillaa paljon. Pesusienikin voisi toimia iha hyvin. Sit sen sienen ulostemehun voisi sitten puristaa ulos lavuaariin siitä sienestä kun sitä on käyttänyt, niin se on helpompi ottaa uudelleen käyttöön. Puristus, huuhtelu vedellä ja sen jälkeen takaisin hyllyyn, niin se on sitten taas valmis uuteen uljaaseen käyttöön.

Sitten jos kärsii ummetuksesta, niin siihen sylinteriterän voisi myöskin vaihtaa sellaiseen jäätelölusikkamalliin(semmoinen muovinen jonka saa kiinni). Sitten kun painaisi sitä ulosteenpoistolaitteen nappia, niin se lusikka sulkeutuisisi ja sitten siitä voisi yksi kauhuu kerrallaan ottaa kakkaa ulos pyllynreijästä kunnes peräsuoli on tyhjänä kakasta.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat