Seuraa 
Viestejä506

[size=150:n4x49q6z]Kaatuuko EU? Hajoaako EU?[/size:n4x49q6z]

En pidä sitä mahdottomana asiana, sillä se on rakennettu mielestäni väärältä pohjalta. Rikkaat eivät voi elää köyhien kustannuksella. Sortoon ja eriarvoisuuteen perustuvat imperiumit ovat kaatuneet ennenkin. Hajoaminen saattaa tosin kestää, emmekä me ole enää sitä näkemässä. EU:n kaatuminen ei tosin olisi mikään maailmanloppu, joten älä pelkää.

Coldplay's "Viva la Vida" set to the paintings of Thomas Cole. This set of 5 paintings makes up Cole's The Course of Empire.

http://www.youtube.com/watch?v=1bJMxhvVf0o

[size=85:n4x49q6z]Biisin sanat englanniksi:
http://www.vivalavidalyrics.com/viva-la ... ldplay.php

Biisin sanat suomeksi:
http://lirama.net/song/245688/251304/Co ... la%20vida/[/size:n4x49q6z]

Sivut

Kommentit (31)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
foliokortti
Saattaapa hajotakin. Riippuu luultavasti suuresti siitä, miten tosissaan EU aikoo ajaa "päätöstään" uskontojen kritisoinnin kriminalisoinnista kolmen vuoden vankeustuomioineen. Moinen nostanee liittovaltion alueella sellaista vastustusta, että yritykset lainsäädännön "läpirunnomiseksi" kärjistyvät konflikteiksi asti.

Onko tää totta? Ja oisko missää linkkiä siihen että eu-vaatii vuodensisällä että toi kritisointi kielletään? Onko se laki jo lyöty lukkoon eu;ssa vai ollaanko sitä lakia vasta ajamassa lävite?

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

EU on "Pedon Merkki" !

Käteinen raha poistetaan, siihen pyrkimisestä on jo selviä merkkejä. Sitten kun on vain "valtion kortti", on täydellinen ja ehdoton diktaduuri saavutettu. EU on omassa maassaan sivuraiteelle joutuneiden poliitikkojen taivaspaikka, siksi kukaan sinne päässyt ei arvostele sitä, ei edes Timo Soini, maan takinkääntäjä numero 1.

Aivan varmasti hajoaa. Tärkeämpi kysymys on lähinnä millon ja miten. Toivottavasti nopeasti ja rauhanomaisesti. Itse kuitenkin pelkään, että saamme "nauttia" tätä hallintoa vielä vuosikymmenet ja lopullinen romahdus tulee olemaan verinen sisällissota. Paitsi tietenkin sisällissota on väärä termi koska kyseessä tulee olemaan eri kansojen yhteinen vapaussota.

Mikä olisi niin mullistava tapahtuma, joka saisi aikaa EU:n hajoamisen?

Itse en enää usko nationalismin vahvistuvan, vaan yhteisöllisyys alkaa korostua, rajojen ja tullien poistaminen on ihanne. Tavoitteena on koko maailmaa kattava yhtenäisvaltio.

Salaa kyllä toivon, että EU hajoaisi.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Neuvostoliitto joka ajaa hihhuliarvoja. Voi helvetti.
Neuvostoliitto oli hieno maa, toisin kuin tää epäsikiö eurooppa millä ei ole mitään järkevää aatetta. Uskonnosta näyttäisisi tosin tulevan se aate, mikä tosin ei ole yhtään hyvä asia. Huoh..just kun alkoi olla toivetta, että päästäisiin uskonnoista eroon, niin nytten tästä euroopasta onkin tulossa maapallon suurin teokraattinen valtio.

Jos nyt tästä ehtii tulla, ennenkuin eu hajoaa. Ei meinaa hyvin tällä mene, kun monet alueet jo alkavat rakoilemaan taloudellisesti, kuten bulgaria, kreikka ja kohta suomikin on aika huonossa hapessa. Eikä euroopalla ole mitään erityistä tulevaisuuden näkymääkään. Robotit loistavat poissaolollaan ja työtunteja/voimaa yritetään saada lisää robottien sijasta jo vanhentuneella idealla eli maahanmuutolla.
Että jee jee.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Bulgaria ja Romania ovat nykyään EU-maita, tiesittekö sitä?

Onko kukaan teistä käynyt siellä? Voi hitto mitä paikkoja.

Kun mepit äänesti asiasta, niin ne 13 jotka näissä oli käynyt, äänesti vastaan. Muut 760 äänesti puolesta.

foliokortti
Saattaapa hajotakin. Riippuu luultavasti suuresti siitä, miten tosissaan EU aikoo ajaa "päätöstään" uskontojen kritisoinnin kriminalisoinnista kolmen vuoden vankeustuomioineen. Moinen nostanee liittovaltion alueella sellaista vastustusta, että yritykset lainsäädännön "läpirunnomiseksi" kärjistyvät konflikteiksi asti.JUMALUTA SAATANA PERKELE SENTÄÄN!!!

JA "KANSANMURHIA" TAAS ON PAKKO SEPITTÄÄ!!!!

post1152677.html?hilit=%20Euroopan%20neuvoston%20#p1152677

Tvomas
Suomi liitettiin laittomasti Euroopan Unioniin ja EU tulee hajoamaan.Sen jälkeen pitää olla juridisesti samoin kuin ei oltaisi ikinä EU:ssa oltukaan!

googeli
Aivan varmasti hajoaa. Tärkeämpi kysymys on lähinnä millon ja miten. Toivottavasti nopeasti ja rauhanomaisesti. Itse kuitenkin pelkään, että saamme "nauttia" tätä hallintoa vielä vuosikymmenet ja lopullinen romahdus tulee olemaan verinen sisällissota.

Älähän nyt. Roomakin sinniteli 700 vuotta. Nykyään, kun kaikki on nopeutunut, niin sanoisin EU:n kestävän vielä 100 vuotta. Silloin tosin maailma muutenkin on muuttunut niin, ettei EU:lla saata ole enää merkitystä.

Kyllä EU saattaa hyvinkin hajota, kunhan näitä autettavia konkurssimaita alkaa Kreikan lisäksi putkahdella lisää. Espanja saattaa olla jo seuraava.
Toisin sanoen: EU hajoaa siinä vaiheessa, kun sen kaikki varat kuluvat omien konkurssijäsenvaltioidensa talouden ylläpitoon; tällaisia konkurssivaltioita ei tarvita kuin vain pari, kolme.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat