Seuraa 
Viestejä45973

Mistäköhän johtuu kun nykyään en oikein jaksa innostua enkä surustua mistään. Suhtaudun siis ihan puhtaan tunteettomasti kaikkeen. Joku sukulainen kuolee, totean vaan että "jaa, kaikkien aika tulee joskus", saan esim. 20 000 euroa voittoa, sekin on "jaa", jne. Muutenkin vähättelen asioita enkä stressaa mistään. Asiat ovat hyvin, tai taloudellisessa mielessä normaalisti. Mistäköhän tämä voisi johtua?

Kommentit (8)

Olet joko omaksunut kyynisen tai realistisen näkemyksen asioihin. On totta, että jokainen kuolee joskus. Ei ole väärin hyväksyä tämä fakta. Raha ei tuo missään määrin onnea, terveyttä, rakkautta tai hyvinvointia, joten ei sen tarvitsekaan liikuttaa.

Jos haluat, että "ei-minkään-tunteminen" tuntuu todella hyvältä, niin katsoppa vähän juutuubista itämaista viisautta hämärällä musiikilla varustettuna.

http://www.youtube.com/watch?v=75-HyH75fBA&feature=related (loput osat löytyvät varmaan sivupalkista)

Voi tuon kirjan muualtakin lukea, mutta mielestäni videoissa on kivat musiikit ja tekstit tulevat sen verran hitaasti, että niitä ehtii todella hieman pureskella.

Rauhaa

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174

olet liikaa kääntynyt tietoyhteiskunnalliseen toimintamalliin missä pyritään kontrolloimaan omia tunteita eikä niiden anneta tulla esille. suosittelen vaihtamaan suuntaa, sellainen elämä ei tuo kovin paljon iloa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Emootiot ovat yliarvostettuja. Aidot tuntemukset, ilo, suru, viha, rakkaus ovat tervehenkisiä, mutta enimmäkseen ihminen, silloin kun lakkaa reagoimasta emootioihin, on vain. Vain on.

touho123
Mistäköhän johtuu kun nykyään en oikein jaksa innostua enkä surustua mistään. Suhtaudun siis ihan puhtaan tunteettomasti kaikkeen. Mistäköhän tämä voisi johtua?Olet kyynistynyt ja napannut samalla realistisemman elämänasenteen. Tunteet ovat kuitenkin useammin tiellä kuin hyödyksi.

touho123
Mistäköhän johtuu kun nykyään en oikein jaksa innostua enkä surustua mistään. Suhtaudun siis ihan puhtaan tunteettomasti kaikkeen. Mistäköhän tämä voisi johtua?Tollaista on kun, ei ole kiinnostavaa työtä tai harrastusta eikä ole rakastunut.
Minulla on ajoittain samanlaista, sillä elelen tyhjänpanttina.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat