Seuraa 
Viestejä45973

(Uutinen/lue liite)

”Vakinaisen ahtaajan vuosiansiot ilman ylityölisiä olivat viime vuonna keskimäärin 43 300 euroa. Kokonaisansiot sen sijaan kipusivat 47 700 euroon. Esimerkiksi sairaanhoitajien keskiansiot ovat yli 10.000 euroa alhaisemmat.”

Nää ”lahtaajat”, jotka kahden viikon kurssituksella saavat huippupalkatun työn (älli ei taida riittää pidempään koulutukseen), pistävät nyt siis Suomen polvilleen, jälleen kerran. Maksajina ja kärsijöinä ovat kaikki suomalaiset veronmaksajat.
Jokohan oltaisiin tultu siihen pisteeseen, että yhteiskunta pistäisi nämä roistot ojennukseen?

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koul ... 102373/139

Sivut

Kommentit (741)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
tietää
Tuollaisilla aloilla lakkoilusta pitäisi saada linnaa ja vahingonkorvausvaatimus.

Minusta ei lakko-oikeutta pidä rajoittaa palkansaajilla millään alalla. Viimeksi sitä oltiin viemässä sairaanhoitajilta. Jos lakko-oikeus poistetaan, mikä on vaihtoehto?

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Se on vastaaviin töihin indeksoitu palkkataso joka seuraa vaarattomien alojen palkkakehitystä eikä voida käyttää lakkoaseena tukilakoissakaan.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
tietää
Se on vastaaviin töihin indeksoitu palkkataso joka seuraa vaarattomien alojen palkkakehitystä eikä voida käyttää lakkoaseena tukilakoissakaan.

Ja vastaavia töitä tekevät lakkoilevat näiden puolesta? Olisitko itse lakossa, johon osallistuisi vain puolet sopimusalan työntekijöistä? Pitkä lakko, toiset ovat kotona ja lakkovahteina pienellä tuella ja toiset paiskivat täydellä palkalla töitä. Ja kenen työ on tarpeellista ja kuka voisi olla lakossa eli sama ovatko töissä vai kotona? Ei mikään yksiselitteinen vastaus.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Mitä fittua jaarittelet? Etkö tajua että jos pysäyttää viennin ja tuonnin se ei ole sama kuin paskakuskien lakko talvella kun paskat ei edes ala haista.

Jokaisella ammattikunnalla on oikeus lakkoon. Syyt sitten ovatkin eri asia, onko lakko oikeutettua vai ei. Talousasiantuntijoiden mielestä ahtaajien lakko on moraalitonta, mutta tuskin duunaria, jolla ei sijoituksia ole, kiinnostaa kansantalouden tila.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
tietää
Mitä fittua jaarittelet? Etkö tajua että jos pysäyttää viennin ja tuonnin se ei ole sama kuin paskakuskien lakko talvella kun paskat ei edes ala haista.

Sinulta sitä tulee perusteltuja mielipiteitä ihan solkenaan, vielä kun niissä olisi jotain järkeä.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Pykälä
Jokaisella ammattikunnalla on oikeus lakkoon. Syyt sitten ovatkin eri asia, onko lakko oikeutettua vai ei. Talousasiantuntijoiden mielestä ahtaajien lakko on moraalitonta, mutta tuskin duunaria, jolla ei sijoituksia ole, kiinnostaa kansantalouden tila.samaa mieltä. talousasijantuntijat voivat istua miekkaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Wiisas
Olet köksäpolitrukki tajuamatta eri alojen vaikutuspiiriä ja näkemällä vain näennäis-humanitäärisyyttä johon yleinen lakko-oikeus voidaan laskea.

Jos eduskunta olisi lakossa, ei kukaan paitsi media ja taksikuskit huomaisi mitään parin vuoteen.

D'oh
Seuraa 
Viestejä281

Saahan sitä lakkoilla.
Jos palkat on niin hyvät, työ helppoa ja koulutus 2 viikon pikakurssitus, niin kenkää koko porukalle ja työttömät kurssin kautta tilalle. Työttömiähän riittää ja varmaan kelpaisi aika monelle jos on tosiaan niin unelmaduuni.

Alennuskoodi ensitilaajille @ iherb.com: RIX283

Tästä taas näkee, että kuka tekee oikeasti tärkeää työtä. Ahtaajan hommiin ei ole tunkua, koska työ on sen verran vaativaa.

Antaa poikien lakkoilla, hyvä vain, että saavat isoille herroille paskat housuun.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819

Lakko-oikeus lienee hyväksyttävää aina paitsi poikkeustapauksissa joihin lukisin mm maamme sota-ajat
ja tavallaan ajan juuri nyt

Saman kuitin heitin valitettavasti väärään keskusteluun mutta sanottakoon nyt taas:

Jos maata ajetaan alas yhden eturyhmän ahneuden takia (näin siis ymmärrän) niin pitäisikö kaikkien ruveta ahnehtimaan (siis jo ahnehtivien lisäksi, siis ihan periaatteesta)? P--le pitäisikö ruveta ihan oikeesti kiristämään oman työpanoksen tärkeydellä kuten AKT tekee - haluan lisää rahaa (viis työttömistä, köyhistä, tai valtion tulevaisuudesta paskaa voi jauhaa ja paljon ja pitkään) siis minä ja kaverit halutaan rahaa lisää ja siis niin paljon kuin vain ikinä mahdollista. Räty opettaa, oikeinko?

Ihan p--n jauhamista selittää noilla tuloilla mistään yhteiskunnallisesta merkityksestä, kyse on puhtaasta ja härskistä rahastuksesta ja ahneudesta ei yhtään mistään muusta ( ja ihan varmaan selkäkarvat pystyynnostattavasta vallan käytön tunteesta johtajien kuten Rädyn kohdalla, tähän kyllä lisään tavallaan nämä poliitikot ja suuryritysjohdon eli kait ek:n)

Mielestäni voimme täysiä kusipäitä ollessamme noudattaa Rädyn ja Liliuksen plus kumppanien esimerkkiä ja aloittaa suuren ahnehtimisen ja tuhota koko maan, ihan vapaasti. Itse en sitä tee

Juu, pakotetaan ahtaajat töihin oikein aseilla uhaten ?
Kyllä täällä taas valopäät kirjoittelevat. Ei kyllä tosiaan järki päätä pakota !
Kielletään perustuslaki ja työläiset aidatuille aseilla vartioiduille alueille töihin=keskitysleiri?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat