Seuraa 
Viestejä16
Liittynyt3.3.2009

matkamies tuli tienhaaraan josta tiet veivät toinen rehellisten ja toinen valehtelijoiden kylään,rehelliset puhuivat aina totta ja toiset aina valehtelivat.Matkamies ei tiennyt kummassako suunnassa kylät sijaitsevat.Tien haarassaa seisoi mies jolle matkamies esitti yhden lyhyen kysymyksen jolla selvitti asian.mitä hän kysyi?

Kommentit (8)

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013
Liittynyt23.4.2008
vehunen
matkamies tuli tienhaaraan josta tiet veivät toinen rehellisten ja toinen valehtelijoiden kylään,rehelliset puhuivat aina totta ja toiset aina valehtelivat.Matkamies ei tiennyt kummassako suunnassa kylät sijaitsevat.Tien haarassaa seisoi mies jolle matkamies esitti yhden lyhyen kysymyksen jolla selvitti asian.mitä hän kysyi?Ei riitä nuo reunaehdot.
Pitää olla kaksi vastaajaa joista toinen aina valehtelee ja toinen ei.

---

Cargo
Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007

Näytä missä sinä asut
tai Asutko tuolla?

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Jorma
Seuraa 
Viestejä2351
Liittynyt27.12.2008
kte4
Mies kysyi: kummasta kylästä olet?
Olipa helppo.

Ei kuitenkaan riittävän helppo sinulle. Vastauksesta ei saada mitään informaatiota. Tiedetään etukäteen miehen vastaus: "Rehellisten kylästä."
Mal on antanut jo kolmannessa viestissä oikean (yksinkertaisimman) ratkaisun. Hyvä saavutus, kun tehtävän sai puoliksi arvata.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat