Seuraa 
Viestejä45973

Idea taitaa olla ruiskuttaa korkeapaineinen ja kuuma polttoaine sylinteriin jossa se sytyy itsestään? Toimiikohan yhtä hyvin pakkasessa?

http://www.tekniikkatalous.fi/duuniauto/article382171.ece?s=u&wtm=tt-080...

Sivut

Kommentit (28)

Ei olisi tuonut esille jos kaikki olisi OK. Se olisi myynyt sen eniten tarjoavalle mammuttihintaan, miljardeilla. Nyt se tuo sen esille haaliakseen sijoutusrahaa ennenkuin paljastuu jokin ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1572

Tuon jutun luettuani tuli kaksi kysymystä mieleeni: Korkea palamislämpötila parantaa tunnetusti polttomoottorin hyötysuhdetta, mutta mistä materiaalit, jotka kestävät nuo lämpötilat eivätkä lisäksi ole liian kalliita? Ja kuinka estetään typen oksidien muodostuminen korkeissa lämpötiloissa?

Vanha jäärä

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Mitä on ylikriittinen fluidi? Plasmaa? Hiema kyseenalaistan tämän nopeammasta palamisesta saatavan hyödyn, toimiessakin se aiheuttaisi järkyttävän voimakasta kuormitusta moottorin osille.

Eikö mersulla jo pari vuotta sitten ollut tuo "bensa diesel" kone esitteillä,muistaakseni 1,6:n ja 230hp,kulutus viisi jotain,käytti normi tulppia käynnistyäkseen,mut muuten pyöri nakuttamalla,etsiköön joku artikkelin,jos väärin muistan..

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875
tietää
Ei olisi tuonut esille jos kaikki olisi OK. Se olisi myynyt sen eniten tarjoavalle mammuttihintaan, miljardeilla.

No miksei vaikkapa jollekin öljy-yhtiölle, joka sitten tuo uudella ruiskutustekniikalla varustetut autot markkinoille silloin kun sille sopii. Eli ei ehkä koskaan.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Tiedä noista. Mulla oli ensin 2,2 l Mitsubishi GDi, jossa ruiskutuspaine oli 1000 baria, heposia löytyi jotain 150. Sitten
Sebring 2,7 l V-6-koneella ja saman 9-10 l satasella ne söi kumpikin, Sebring kehitti 201 hp.

luultavasti yrittävät käyttää mahdollisimman kuumalla ja laihalla polttoainehöyryllä tuota. se miten nakutus estetään ja seos saadaan syttymään..niin entiedä. Se shellin p1 opeli periaatteessa kulki höyrystetyllä bensalla 1l/160km, kone oli kääritty kokonaan folioon, imuilma jotain 104'c jos interttiin uskoisi. Siinäkin ne polttoainesäästöt tais tulla muista ratkaisusta kuin varsinaisesti koneen hyötysuhdetta nostamalla. Kovat renkaan, ketjuveto, ajonopeus, kevennetty ja shoppattu muutenkin rakennettu pelkästään pisaralla pisimmälle metodilla. Nykyään vaan nuo autot on niin isoja että se pienikin säästö hukkuun seuraavan mallisarjan suurentuneihin mittoihin.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Uusi ruiskutustekniikka voi parantaa tehokkuutta jopa 50 prosenttia, uskoo teksasilainen Transonic Combustion.

Taitaa Teksasissa lähtötaso olla hieman eri kuin Euroopassa. Jos pikkuruokaisen, 4l/100 km eurokinnerin kulutuksen haluaa kahteen litraan pelkällä moottorinvaihdolla, kannattaa varautua herra Carnot'n esittämään yllätykseen. Tosin siinä vaiheessa voi olla rahoitus jo kerättynä.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

eiköhän näitä ja kestävänpie moottoreitakin ole keksitty jo vuosikymmenie sitten, mutta niitä ei ole vain lanseerattu markkinoilla, koska ei ole yrityksen kannalta hyödyllistä myydä sellaista mikä ei hajoa ja minkä voi itse korjata...

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Taha
Hannu Tanskanen
Tiedä noista. Mulla...

Yllättäen Hannu kertoo taas elämästään.Ei sulla olis jotain muuta tekemistä, kuin minun vainoamiseni?
Esittäisit joskus jotain foorumin aihealaan, tieteisiin liittyvää, etkä vain sylkisi täällä ! Elämäsi lienee tylsän puoleista, hanki elämä, hanki harrastus.

tietää
Ei olisi tuonut esille jos kaikki olisi OK. Se olisi myynyt sen eniten tarjoavalle mammuttihintaan, miljardeilla. Nyt se tuo sen esille haaliakseen sijoutusrahaa ennenkuin paljastuu jokin ongelma.Yllätys? Minäkin myisin keksinnön eniten tarjoavalle.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Taha
Hannu Tanskanen
Ei sulla olis jotain muuta tekemistä, kuin minun vainoamiseni?

Voi kyynel.O.k. Kakara ! (laitoin "vihollisiin", joten hukkaan menee
jatkoherjat, kasva aikuiseksi )

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat