Seuraa 
Viestejä56

En tunne oikein parempaakaan paikkaa kysyä, kun ei Eduskuntakaan ole tässä ihan vieressä, joten miksi Suomessa on näin tiukka nimikäytäntö? Miksi ei voisi vaihtaa nimeään ihan miten lystää vaikka Mikko Gambolputty de von Schplenden Schiltter... ...of Ulmiksi tai vaikka Oscar Wildeksi? Tuskin edes Pirk Henkinen onnistuu, ainakaan, mikäli sukunimi ei alun alkuaan jo ollut Henkinen. Syitä tälle tai ihan omia mielipiteitä haluaisin kuulla. Mikäköhän nimessä mahtaa edes olla niin tärkeää, ollaanhan Internetissäkin anonyyminä ja kaikki sujuu ihan mainiosti.

Ainoastaan, jos virkkeeni lopussa on kysymysmerkki, odotan vastausta siihen. Muuta sanomaani ei tarvitse kommentoida. Toivottavasti tämä vähentää aikani haaskausta.

Kommentit (2)

Moni muukin asia on helevetin tönkköä täällä peräjunttilassa. Meikä esitti ihan kelvollisin perustein (bisnekset, meikä tunnetaan ko. nimellä muualla, jne.) sukunimen muuttamista vähän järkevämpään (lue = kansainvälisempään) muotoon, mutta se tyrmättiin. Hakemusta en tosin koskaan laittanut, koska se maksaa 166eur. Että se siitä kansainvälistymispotentiaalista, jep jep.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat