Seuraa 
Viestejä979

Sain aivan tiäremiäsmäisen hyvän liikeidean.

Kun kerta lainoille myönnettävillä vakuutuksilla CDS voidaan keinotella siten, että ostetaan pelkkä vakuutus muttei lainata kenellekkään, niin ideaa sietäisi laajentaa tuulipukukansankin pariin. Voittoa tekevää vakuutusyhtiötä ei kiinnosta onko vakuutuksen ottajalla lainaa vaiko ei, jos kuitenkin maksaa vakuutusmaksut ajallaan.

Nykyinen finanssikriisi on osaltaan sen aiheuttamaa, että sijoittajat ja Hedge-rahastot ovat lähteneet tekemään bisnestä konskurssispekulaatioilla:

Sijoittaja X uskoo, että yritys A tekee kohta konkurssin. X ottaa vakuutusyhtiöltä, esim. AIG, vakuutuksen suureen lainasummaan, joka myönnettäisiin A:lle. Vakuutusyhtiö laskee lainan riskin ja myöntää vakuutuksen, esim. 5 vuoden lainalle. Jos A tekee konkurssin 5 vuoden sisällä, niin X saa koko kuvitteellisen lainasumman itselleen, muussa tapauksessa X vain maksaa 5 vuoden aikana vakuutusmaksut ja jää nuolemaan näppejään.

Nyt täällää pikavippien luvatussa maassa voitaisiin lanseerata uusi bisnes: CDS palovakuutus, jonka voi ottaa kuka tahansa melkein mille tahansa kiinteistölle, vaikka mulkun naapurin hirsihuvilalle taikka presidentin linnalle. Samalla voitaisiin perustaa myös CDS palovakuutus pörssi, jossa omia spekulaatioitaan voi kaupitella eteenpäin ja edelleen maksimoida voitot. Vakuutuskorvauta ei tietenkään myönnettäisi, jos tapaukseen liittyy tahallisuutta.

300.000€ asunnolle voitaisiin myöntää vaikka 2000€ vuodessa maksava palovakuutus. Vakuutus olisi sitova sopimus esim. 5 vuodeksi.

Jos homma ottaa kunnolla tuulta purjeisiin, niin voitaisiin siirtyä kauppaamaan CDS henkivakuutuksia, ja mikäs sen hienompaa kuin aamukahvia juodessa huomata, että oma henkivakuutus on kovassa nousussa spekulaatiomarkkinoilla.

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat