Seuraa 
Viestejä451

Eräillä kädellislajeilla on havaittu, että naaraiden seksiääntely on pakollista, eli ei-tahdonalaista. Automaattista lajityypillistä toimintaa. Selitys sille, että naaraiden on pakko pitää ääntä seksiaktin aikana liittyy siihen, että ääntely tekee seksistä havaittavaa. Muut lauman jäsenet havaitsevat, jos kyseinen naaras parittelee. Tällä voi olla sikäli merkitystä, että myös lauman hierarkiassa ylimpänä olevat urokset havaitsevat naaraan ääntelyn, niin ne voivat hätistää alempiarvoisen uroksen pois parittelemasta. Lauman rupukoiraat eivät siis pääse hevin parittelemaan naaraan kanssa salaakaan, ja näin naaras saa väkisin paremmat geenit jälkeläisilleen, jos ajatellaan alfauroksien olevan terveempiä ja vahvempia hyvien geeniensä ansiosta.

Ja sitten spekuloidaan: useimmitenhan vaikuttaa olevan niin, että naiset ääntelevät seksin aikana enemmän kuin miehet. Ehkä tämä ei olekaan kulttuurista, vaan kenties taustalla ovat biologiset tekijät. Jotkut naiset ovat jopa sellaisia, että he kokevat pakottavaa tarvetta äänellä voimakkaastikin seksin aikana. Ehkä näillä naisilla pakollisen seksiääntelyn geenit ovat toiminnassa?

Kommentit (3)

Se mitä mä ihmettelen on, miksi naiset ääntelee sängyssä huomattavasti enemmän kuin miehet, ikäänku he nauttisivat siitä enemmän, vaikka miehet haluaa sexiä paljon enemmän kuin naiset. Luulis että jos miehet nauttis siitä enemmän, niin he ääntelisivät enemmän kuin naiset.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mikähän osoittaa sen että ääntely johtuu nautinnosta.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Mikähän osoittaa sen että ääntely johtuu nautinnosta.Luulis että jos hyvä tunne tuottaa ääntelyä, niin sitä parempi tunne niin sitä enemmän ääntelyä.
Tietenkin voi olla että naiset on herkempiä kuin miehet ääntelemään vaikka tunne olisi suhteessa sama.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat