Seuraa 
Viestejä3164

pätenee nykyisillä työmarkkinoillakin. Koska käytössämme on sähköpostin kaltainen pikaviestin, niin työnsyrjään pyrkivän oletettaneen käyttävän tätä keinoa kommunikoidessaan työnantajaehdokkaan kanssa. Hyvä sinänsä, mutta ... mutta: aina sähköposti ei toimi! Hommaintarjoajalla taas on yleensä runsaasti valinnanvaraa, joten hän voinee huoleti jättää huomiotta mattimaija myöhäiset, syystä riippumatta. Eriarvoisuus kukoistaa: kaikilla ei ole varaa käyttää moderneja viestimiä 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa...
Kuinkahan moni työ löytää tekijänsä tänäänkin niin, että yhden hakijan yhteydenotto onnistuu - jonkun toisen taas ei? Paljonko yleensäkin tämäntyyppisillä sattumilla on vaikutusta työhönsijoittumisiin?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Topi Sorsa
Seuraa 
Viestejä6
Piru Naiseksi
Eriarvoisuus kukoistaa: kaikilla ei ole varaa käyttää moderneja viestimiä 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa...
Kuinkahan moni työ löytää tekijänsä tänäänkin niin, että yhden hakijan yhteydenotto onnistuu - jonkun toisen taas ei?

Paljonko yleensäkin tämäntyyppisillä sattumilla on vaikutusta työhönsijoittumisiin?
Meillä oli kodinhoitaja joka jäi varastamisesta kiinni. Sitten otettiin toinen joka löysi "haastavamman" duunin Heinikkeinin ryhmäpäälikkönä ja ajateltiin että olkoon. Kai tässä pärjätään ilmanki.

No, tänään tuli ovelle koputtamaan noin 55 vuotias nainen ja kysy töitä. Viidentoista minuutin haastattelun jälkeen mamma tulee duuniin huomenna kello yheksä aamulla.

Eli, en olis palkannu jos ei olis tullu kysymään enkä muutenkaan hakenut uutta. Joskus on etua siitä että osaa reilusti näyttää naamaa ja kysyä pokkana, "onks duunii".

No, nähtäväksi jää toimiiko homma pitemmässä juoksussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat