Seuraa 
Viestejä45973

Päämanaaja: Paholainen soluttautunut Vatikaaniin

Katolisen kirkon virallisen päämanaajan mukaan pedofiiliskandaalit osoittavat, että Paholainen tekee myyräntyötään jopa Vatikaanissa sisällä.

Isä Gabriele Amorthin mukaan Paholainen on päässyt soluttautumisessaan niin pitkälle, että se puuttuu Vatikaanin valtataisteluihin. Kirkossa on hänen mukaansa myös kardinaaleja, jotka eivät usko Jeesukseen ja piispoja, jotka ovat yhteydessä demoneihin.

85-vuotias Amorth puhuu kokemuksen äänellä, sillä hän on ollut Katolisen kirkon virallinen päämanaaja jo vuodesta 1986. Hän on kertonut käsitelleensä uransa aikana 70 000 tapausta, joissa riivaaja on asettunut ihmiseen.

Amorth sanoi tällä viikolla La Repubblica -lehdessä, että tuoreet paljastukset pedofiliasta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja väkivallasta todistavat Paholaisen soluttautumisesta kirkkoon.

Myös vuonna 1998 paavin sveitsiläiskaartissa tapahtunut kolmoismurha oli hänen mukaansa Paholaisen työtä, jonka todelliset syylliset lakaistiin virallisessa tutkimuksessa piiloon.

Samoin vuonna 1981 tapahtuneessa paavin murhayrityksessä ja häiriintyneen naisen hyökkäyksessä viime joulumessuun näkyi sama pukinsorkka.

Alan piireissä on kuitenkin erimielisyyttä: tunnettu roomalainen manaaja, isä José Antonio Fortea Cucurull katsoo, ettei Amorthilla ole todisteita Saatanan soluttautumisesta Vatikaaniin.

Isä Amorth on juuri julkaissut muistelmansa. Niissä hän kertoo, että joskus hän on tarvinnut kuusi tai seitsemän avustajaa riivattujen kiinni pitämiseen. Riivattujen suusta voi tulla mitä tahansa, sormenpituisia nauloja, lasinpaloja tai ruusun terälehtiä.

Amorth kantaa huolta myös alan resurssipulasta: hänen mukaansa jokaiseen hiippakuntaan pitäisi saada oma vakituinen manaajansa.
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulk ... atikaaniin

En oikein ymmärrä miksi isä kaapriel yrittää manata riivaajan pois niiltä, joiden suusta tulee nauloja.
Uutinen ei kerro kuinka paljon nauloja syntyy, jos niitä tulisi vaikka kourallinen minuutissa, eikös siitä tulisi aika hyvä bisnes riivatulle, kunhan ensin huuhtasee nauloja sen verran, ettei niissä ole kuolaa.

Sivut

Kommentit (78)

§ Thou shalt not make unto thee any graven image, or any likeness of any thing that is in heaven above, or that is in the earth beneath, or that is in the water under the earth: Thou shalt not bow down thyself to them, nor serve them: for I the LORD thy God am a jealous God, visiting the iniquity of the fathers upon the children unto the third and fourth generation of them that hate me; And shewing mercy unto thousands of them that love me, and keep my commandments.

[size=85:oqbq1ud7] Don Gabriele Amorth, an exorcist in the diocese of Rome and the president of honour of the Association of Exorcists (Giulio Napolitan/AFP/Getty Images) [/size:oqbq1ud7]

The Book of Revelation 13: And deceiveth them that dwell on the earth by the means of those miracles which he had power to do in the sight of the beast; saying to them that dwell on the earth, that they should make an image to the beast, which had the wound by a sword, and did live.

On the wall behind the man, and in his hand, you see the image of "which had the wound by a sword, and did live".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutista kommentoiva Kansan Uutisten lukija osoittaa mainiota arvostelukykyä:

Ainahan rikkailla on sitäpaitsi ollut omat "Mustanaamio-kerhonsa" salaperäisine suljettuine rituaaleineen. Näitä järjestöjä on pilvin pimein: vapaamuurarit, Lions-klubit ja lukemattomat rotari-veljeskunnat. Ja heillä sitten ihan tosissaan on valtaa ja sisäpiiritietoa...

Hän siis uskoo vielä vuonna 2010, että muutaman hengen klubit pyörittää salatulla tavalla koko maailmaa. Avohoitopotilas arvatenkin.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

On tämä kotoinen luterilaiskirkon touhu vaisua. Kannattaisiko kokella ottaa oppia katolisesta showmeiningistä? Manausta ja riivausta kehiin vaan. Vielä jotain miekka & magiatouhua jos saisi liitettyä uskoon, kunnon legendoja ankarista jumalan ja paholaisen verisistä taisteluista, niin johan alkaisi pyhäkoululapsia kiinnostamaan.

Viinankylväjä
Ihmiset on kyllä v**** tyhmiä. Tämäkin laji tulee tuhoutumaan omaan idiotismiinsa.Älä liioittele, vaikka >90% on idiootteja, ei se tarkoita sitä, että kaikki muutkin olisivat.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Sinänsä hyvä uutinen että kertoo jottei ihan kaikki vatikaanissa ole aivopestyjä ääliöitä. Jos kerran osa populasta on jo tajunnut ettei jesseä tahi muita satuolentoja ole olemassa, on ihmiskunnalla toivoa.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Kansan Uutiset, eli Vasemmistoliiton lehti, eli entisten stalinistien lehti, ei vieläkään anna anteeksi sitä, että Vatikaani vastusti kommunismia järkähtämättä siihen asti että voittivat.

Roomalaiskatoliset Paavit ja esim Kennedyt eivät antaneet mitään kommunisteille ilmaiseksi. Suomi sen sijaan antoi sielunsakin.

Huh, ja minä kun luulin, että ehkä vaan ne yksittäiset papit ja piispat olisivat vain "vähän" kieroutuneita. On lohduttavaa kuulla, että se onkin itse Perkele, joka tekee näistä pyhistä miehistä pahoja, ja hekin omalla tavallaan ovat uhreja.

Älä keskittykö yksityiskohtiin, näihin yksittäisiin ihmisiin, vaan kokonaisuuteen. Jos kaikki muutkin ajattelisivat näin, niin elämä olisi kaikille paljon helpompaa, kun olisi vain kollektiivista vastuuta, ja jokainen saisi tehdä mitä huvittaa.

Toope
Seuraa 
Viestejä27811

Katolisen kirkon pedofiiliskandaaleihin liittyen der Spiegelissä on mielenkiintoinen haastattelu aiheesta:

[list:191uhz0d]Accusations of abuse have been reported in 20 of 27 German Catholic dioceses. Has abuse of children become systematic?[/list:u:191uhz0d]

http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,683283,00.html

Onko katolinen kirkko kuitenkin hiljaisesti hyväksynyt/kääntänyt katseensa hyväksikäytöltä? Ajaako ehdoton selibaattivaatimus "tietynlaisia" ihmisiä papinvirkoihin? Sen verran paljon näitä lasten hyväksikäyttötapauksia kirkon piirissä on tapahtunut, ettei aivan yksittäistapauksista voida enää puhua.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/8059826.stm
http://www.cnn.com/2010/WORLD/europe/03/09/germany.catholic.abuse/index....

[list:191uhz0d]In 2004 a criminal investigation found that some 4,400 priests had engaged in sexual abuse of minors in the country between 1950 and 2002, and that the abuse had affected some 11,000 children.[/list:u:191uhz0d]

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/7...
http://en.wikipedia.org/wiki/Roman_Catholic_sex_abuse_cases_by_country

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää...." Pommit ja etnojengit? Tulevaisuutta?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1814

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
asdf
On tämä kotoinen luterilaiskirkon touhu vaisua. Kannattaisiko kokella ottaa oppia katolisesta showmeiningistä? Manausta ja riivausta kehiin vaan. Vielä jotain miekka & magiatouhua jos saisi liitettyä uskoon, kunnon legendoja ankarista jumalan ja paholaisen verisistä taisteluista, niin johan alkaisi pyhäkoululapsia kiinnostamaan.Niinpä. Meillä oli juur' arkkipiispanvaalit eli periaatteessa valittiin koko valtakunnan valtauskonnon ylin johtaja. Siitä on lehdessä jonkun keran kirjoitettu. Nyt kun vaali ratkesi niukalla äänten enemmistöllä, niin sanomalehden ensireaktio oli mennä kadulle kyselemään kansalta mitä mieltä he ovat voitajasta. Ai kenestä, vastasi kansa. Mikä arkki? Vaalit? Oliks Halonen mukana?

Keskimäärin nämä lampaat eivät tienneet edellisen arkkipiispan nimeä, mutteivät taatusti seuraavankaan. Kunhan maksavat veronsa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
U.Boltin jänis
Kansan Uutiset, eli Vasemmistoliiton lehti, eli entisten stalinistien lehti, ei vieläkään anna anteeksi sitä, että Vatikaani vastusti kommunismia järkähtämättä siihen asti että voittivat.
Menevät Tiedonantaja ja Kansan Uutiset sekaisin?

Tämä fenomenologin lempilehti oli SKDL:n ja SKP:n oma lehti. Ilmeisesti Vasemmistoliittokin oli liian oikeistolainen. En ihmettele, jos ajattelee Vasemmistoliiton puheenjohtajan, Suvi-Anne Siimeksen siirtymistä työnantajapuolen edunvalvojaksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat