Seuraa 
Viestejä45973
STT

Katolisesta kirkosta paljastuneet pedofiiliskandaalit osoittavat, että saatana on tunkeutunut Vatikaaniin, sanoo kirkon päämanaaja.

Pappi Gabriele Amorth sanoo sanomalehti Timesin haastattelussa, että paholaisen tunkeutumisesta Vatikaaniin on seurannut pappien valtataisteluja ja Jumalan vastaista käytöstä.

Amorthin mukaan myös hyökkäys paavia vastaan jouluyön messussa oli saatanan tekosia. Henkisesti häiriintynyt nainen loikkasi väkijoukosta paavi Benedictus XVI:n päälle Pietarinkirkossa.

Amorth, 82, on ollut Vatikaanin päämanaaja 25 vuoden ajan. Sinä aikana hän on omien sanojensa mukaan hoitanut 70 000 manaustapausta.

Amorth toivoo Timesin haastattelussa, että kaikkiin hiippakuntiin saataisiin oma manaaja.

Katolisen kirkon opin mukaan kaikki papit voivat suorittaa manauksia.

Käytännössä asiaan on kuitenkin vihkiytynyt vain muutama valittu pappi.
Miksi tälläisiä ihmisiä ei luokitella mielisairaiksi ja toimiteta pakkohoitoon? Ihan selvästihän moiset ovat terveellä järjellä ajateltuna vieraantuneet todellisuudesta niin pahasti, että ovat vaarallisia sekä itselleen että muille, eivätkä erota tarua todesta?

Kun taas jos joku näkee vaikka vaaleanpunaisia elefantteja omaksi ilokseen, niin hänet halutaan sulkea johonkin lääkehöyryissä kitumaan.

Miksi uskonnoille on annettu asema jossa saa selviä mielisairauden merkkejä osoittaa, ilman että asialle mitään tehdään, eikö tämä ole selvää eriarvoistamista. Uskovainen saa olla vieraantunut todellisuudesta koska uskoo, mutta uskomaton ei, koska se on sairasta

Myöntäisivät edes tekonsa, eivätkä koittaisi valehtelemalla pelastaa kasvojaan kansansa keskuudessa.

Miksi siis uskovaisena saa vieraantua todellisuudeta ja faktoista, mutta tätä ei suoda ei-uskovaisille vaan heitä hoidetaan jopa pakkokeinoin? Vain siksi, koska enemmistö saa päättää mikä on "normaalia" ja mikä ei?

Mielestäni siis kaikkia pitäisi kohdella samalla tapaa, jos joku tosissaan luulee olevansa yhteydessä johonkin näkymättömään henkiolentoon niin hoitoon vaan, tai sitten muuten vaan hullut saisi puuhastella mitä lystäävät, kunhan eivät muita vahingoita.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kat ... 5253913265

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=2034892

Kommentit (3)

Uskisten suuri varallisuus ja valta maailmassa estävät sen, että heitä ei voi toimittaa paikkaan, johon he kuuluvat, eli hullujenhuoneeseen.

Enpä tiedä. Voihan olla että vastapuoli näkee uskonnottomuuden vastaavasti mielen sairaudeksi.

Mikä onkaan se terveen järjen määritelmä kenenkin mielestä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat