Seuraa 
Viestejä45973

Sakari Orava on ollut mukana neljissä kesäolympialaisissa ylilääkärinä (Soulissa, Barcelonassa, Atlantassa ja Sydneyssä). Kirjassa hän ottaa kantaa myös kilpaurheilun varjopuoliin, kuten doping-aineiden käyttöön.
Elämässään ja työssään huippukirurgi kuitenkin turvautuu taivaallisen Isän apuun. Rukous on hänelle tärkeä asia: hän rukoilee myös potilaiden ja leikkausten puolesta. Lisäksi hän käy puhumassa hengellisissä tilaisuuksissa. Kirjassa kerrotaan mielenkiintoisia yksityiskohtia Sakari Oravan elämästä ja työstä huippukirurgina — huumoriakaan unohtamatta.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Otsikko on muutenkin harhaanjohtava. Kirurgi ei käytä työssään puukkoa vaan veistä, joten parempi sanamuoto olisi " Uskovainen viilteli Beckhamia Turussa".

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Kyllä mielelläni menisin uskonnollisen miehen viilleltäväksi... omassa jalkaleikkauksessani kirurgi höpötti omasta tulevasta kesälomastaan ja kalastuksesta sekä riiteli nukutuslääkärin kanssa siitä, pitäiskö toi leikattava kaveri, eli mut, nukuttaa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Ainakin tiedän ketä en halua kirurgikseni ikinä. Jos äijä ei luota omiin taitoihinsa (eli täytyy aina toivoa ja rukoilla että menisi homma hyvin), niin eipä paljoa luottoa ole.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Ööh.. Eiköhän hän ole taitonsa osoittanut? Taitaa olla melkoisen haluttu heppu.

Sama kai se on, jos söisi leikatessaan vaikka kärpässieniä, kunhan onnistuu työssään muita paremmin. Vai?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat