Seuraa 
Viestejä41238

Teitkö jotain outoa, tapahtuiko jotain outoa, etkö tehnyt mitään, eikö tapahtunut mitään, kerro...

Heräsin. Pyöräilin töihin. Lusmusin Tiede-palstalla. Tein pari työjuttua. Söin. Istuin palaverissa. Kävin kaupassa. Pyöräilin kotiin. Hakkasin halkoja. Söin tähteitä. Laitoin itäneitä chilejä multaan. Join pari kaljaa. Tässä taas.

Entäs te muut?

 • ylös 91
 • alas 87

Sivut

Kommentit (17424)

Vierailija

Heräsin aamulla. Toettuani yön pahoista tunteista totesin, että on nälkä. Kävin kaupassa ja söin. Katselin telkkarista viittomakielisiä uutisia, kuuntelin hanoi rocksia ja yritin kattella paskaa leffaa. Mutta se oli paska. Sitten lähdin tutustumaan siskon ja sen poikakaverin ostaman kämpän remppahommiin ja konsultoimaan sähköjutuissa. Nyt istun kapakassa normaalisti.

Tänään en pelännyt kauheasti mitään.

 • ylös 90
 • alas 84
Vierailija

Heräsin iltapäivällä. Jumitin koneella ja join kahvia. Lääräsin kaverin kanssa puhelimessa ja sovittiin viikonloppugeimejä. Kävin ostaan röökiä. Kävin lenkillä. Pelasin pilkkiä. Katoin töllöö, luin, kävin uudelleen Ärrällä. Kusin 2 euroo pajatsoon. Katoin lisää töllöö, luin ja jumitin koneella. Suunnittelen huomista pyykinpesureissua.

 • ylös 80
 • alas 83
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Lumitöitä, ties kuinka monennen kerran tänä talvena. Yritin kolata polkua pihaan, mutta en enää jaksa nostaa kolalla lunta sivuun. Kolattu polku on jo metrin korkuinen kuilu. Siirryin käyttämään lapiota, jolla saan lumen vanhan kasan päälle, eli kasvatan kuilua ja seuraavan kerran on vielä suurempi homma. Lopuksi sitten vain siistin kolalla. Järjetöntä hommaa.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

 • ylös 79
 • alas 72

Laskelmoin: en tehnyt lumitöitä, koska parin päivän kuluttua viime yönä satanut on jo sulanut pois.

Päivällä tein päätöksiä virkavastuun alaisena.

 • ylös 77
 • alas 73
Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Heräsin ja kiskoin batteryn jottei tulisi burnouttia ja raahauduin töihin jossa oli kaikkea perusjuttuja. Työpaikan tytöt sanoi että olen liian kiltti. Sanoin että tässä vuosimallissa on ollut vielä vähän sellaista vikaa...

Iltapäivällä käytiin comraden ja koiran kanssa muutamilla asiakkailla sekä Bushmannilla. Olin kokopäivän syömättä ja tuntui loppupäivästä että taju lähtee. Nälkä lähti kumminkin sillä hetkellä kun nyrjähti se aiemmin nyrjähtänyt nilkka uudelleen.

Meni ylitöiksi ja raahauduin kotia puolitoistatuntia normaalia aikataulua jäljessä. Vanhaa matkalippua ei voinut ladata niin matkustin pummilla. Hain pizzan jota syön ja illemmalla kebabin ja hampparin. Tv:stä tulee viidakkokirja ja viikonloppu on suunnitelmista vapaa...

 • ylös 74
 • alas 77
Vierailija

Herättyäni siivosin talon. Kolasin vaikka tiesin lumien sulavan pian, mutta kun huvitti tehdä ulkotöitä. Huomasin, että kasvihuoneen katto on romahtanut lumipainon alla. Saatana. 13 ruutua tullut alas. Poistin sieltä ne lumet, jotka eivät vielä olleet romahtaneet sisään. Sitten asensin CS4-paketin kotikoneelle ja unohdin syödä. Kävin kaverin kanssa viinakaupassa ja lastattiin Land Rover täyteen viinaa. Juhlat huomenna. Järjesteltiin bilepaikkaa valmiiksi. Sitten tulin kotiin ja nahistelin vähän lapsen kanssa ja hakkasin halkoja niin kauan ettei kirves enää pysynyt kädessä, koska hanskat vettyivät märäksi enkä ollut syönyt edelleenkään. Join pari kaljaa. Tein ruokaa. Söin. Otin pari naukkua ja aion ottaa lisää.

 • ylös 85
 • alas 78
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Havahduin unesta vauvan itkuntuhnuiseen ärinään n. 6.30, puoli tuntia ennen herätyskellon virallista heräämisaikaa. Ärsyynnyin niin että heräsin kunnolla ja nousin. Keitin kahvia ja söin mämmiä, ruisleipää sekä viilin aamiasieksi samalla kun luin lehden ja lopulta aamutointen jälkeen painelin töihin. Yritin tehdä töitä kunnes noin reilun tunnin kuluttua möykän häiritsemänä painelin kahville. Hiljaisen ja kiireisen viikon jälkeen työpaikan porukka oli vauhdissa ja kaikenlaisia työhön liittyviä mulistuksiakin oli uutisoitavana, niistä juoruiltiin ja vitsailtiin kovasti. Yritin taas tehdä töitä, mutta joku tuli selittämään omia juttujaan niin että ei siitä mitään tullut. Lounas työpaikkaruokalassa oli mautonta ja ylikallista, siis paskaa, kuten aina. Pitäisi jaksaa useammin tehdä omat eväät. iltapäivällä sain oikeasti töitäkin vähän tehtyä, tai no, tekstidokumenttia aiemmin tehdyistä töistä kuitenkin. Iltapäiväkahvi oli aamukahviakin riehakkaampi ja siihen liittyi poislähtöjäkin. Meni pitkäksi. Yritin taas tehdä töitä kunnes vaimo soitti ja muistutti, että hänellä on tapaaminen pian, joten minun pitä mennä aikaisin kotiin vauvaa vahtimaan. Lähdin Alkoon. Menin kotiin punkkupullon kanssa. Kantelin vauvaa ympäriinsä, kunnes sain sen nukkumaan. Söin jotain mättöjauhelihakastikesotkua, otin myös lasin punkua juomaksi. Vauva heräsi, joten syötin sen jääkaappiin jemmatulla vaimon lypsämällä maidolla, vaihdoin vaipat, ja seurustelin sen kanssa. Luin sitten lehtiä vauva sylissä. Vaimo tuli kotiin ja keskityin lehdenlukuun ja punkkuun. Kävin suihkussa. Katselin telkkaria. Luin lehtiä. Hieroin vaimon niskoja. Punkku loppui, vaimo ja vauva menivät pehkuihin, avasin viskipullon. Kirjauduin Tiede-palstalle. Kommentoin joitain talous- ja politiikka-aiheisia ketjuja, koska tänään oloni on enemmän yhteiskunnallinen kuin tieteellinen. Päätin raportoida tähän päiväkirjaan kaiken tämän.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

 • ylös 87
 • alas 89
Vierailija

Mitäs minä tein tänään? Heräsin iltapäivällä koska oli valvonut aamuun. Rytmi alkaa taas olla sevon, pitää vissiin korjailla sitä kemiallisesti. Aamu-/iltapäiväkahvin lomassa luin intternettiä. Sitten soitin tollolle, joka oli toisen velipojan ja kaverin kanssa menossa Pudikselle kämpälle eräjormaileen. Aikoivat ajella kelkalla, juua kaliaa ja pilkkiä. Sitten soitin Äetille joka oli Suomussalmella mummolassa. Tunsin huonoa omatuntoa siitä että en mennyt mukaan. Vein roskat ja poltin toisen tupakan. Sitten varasin pyykkituvan ja pesin alkuvuojen pyykit. Ripustin ne myös kuivumaan koska en halua maksaa kapitalistille kuivausrummun käytöstä. Lisäksi se kuluttaa Metallica-paitaani tarpeettomasti. Mulla on aika paljon sukkia. Sitten menin suihkuun pitkän kaavan mukaan. Pesin tukkani lahjussamppoolla. Sitten kuurasin ruppini ja harjoitin karvan poistoa kainaloalueelta. Sitten laitoin hoitoainetta ja käytin mansikkajukurtin hajuista kuorinta-ainetta naamaani josta siis sen avulla poistin kuolleen ihosolukon. Seisoin kauan kuuman suihkun alla toivoen sen auttavan niskajumiin. Sitten pelasin Heroa. Rasvasin naaman ja käet. Sitten kaverini soitti ja tuli kahville. Läärättiin hänen kanssaan niitä ja näitä ja sitten hän meni. Laitoin ruokaa. Katoin telkkaa ja luin. Sitten päätin taas tulla tänne pätemään. Ajattelin kirjoittaa kirjan miehestä. Totesin, että muistan Battlestar Galactican juonikuviot vielä liian hyvin. Nyt tunnen itseni ekshibitionistiksi. Vainoharhaisuuteni huomioon ottaen olen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Kunhan vuorokausi vaihtuu niin kirjoitan oikeaan päiväkirjaani. Kirjoitan siihen aina käsin ja mieluiten kaunolla. Ai niin, jossain vaiheessa suihkun ja kaverin kanssa kahvittelun taulu tippui seinältä. Näytin sille lisää sirpalekranaattia. Unohtaen, että minulla on myös vaaleanpunainen vasara.

 • ylös 85
 • alas 74

Tänään, siis eilen tänään, sorvasin rautaa. Huono päivä, jouduin tekemään saman homman kahdesti. Kiroilin ja suutuspäissäni tämäytin käteni kipeäksi sorvia säätäessä. Sittemmin uitutus on hiipunut, mutta käsi on edelleen kipeä. Rkele.

Nyt valvon aamuun ja nautiskelen olutta.

 • ylös 77
 • alas 78
Vatkain
Ripustin ne myös kuivumaan koska en halua maksaa kapitalistille kuivausrummun käytöstä. Lisäksi se kuluttaa Metallica-paitaani tarpeettomasti.

Nimenomaan, asiat tärkeysjärjestykseen.

Vatkain
Rasvasin naaman ja käet.

Eläinrääkkäystä tuommoinen, jätä ne linnut rauhaan.

 • ylös 83
 • alas 71
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19793

eilen... tänään on vielä niin nuori.

Heräsin. Keitin kahvit. Ruokin kissan. Tyhjensin pyykkikoneen. Tyhjensin tiskikoneen. Avasin tieturin. Lueskelin uutisia ja hörpin kahvia. Kävin suihkussa. Puin päälle. Otin kiltisti yskänlääkeen. Hiippasin dösälle. Duunia. Kaveri soitti ja pyys oluelle. Lisää duunia. Soitti uudelleen, että josko kuitenkin toisin pari olutta, olis halvempaa. Pennitön uneksia siis taas. Lisää duunia. Taitaa olla poskiontelotulehdus päällä. Lisää duunia. Loppuhan se työ ja koitti viikonloppu. Kävin kaverille kaupasta sixpakin, tupakkia ja ruokaa. Turistiin sixpakin ajan. Särkynytsydäminen oli hän. Hyppäsin dösään. Kaupasta ruokaa jälkikasvustolle. Kotona. Ruoanlaittohommeleita ja katin ruokintaa. Kaverit soitteli ja pyys mukaan yhelle keikalle. En jaksanu innostua hoiteleen jälkikasvulle yöpaikkaa, jätin väliin. Söin. Hämmensin tietokonetta. Oli tullut kutsu osallistua mielenosoitukseen. Meni se sivu suun kun oon hieman hämäläinen noiden postien kanssa. Turisin Siskon kanssa puhelimessa. Siivoilin. Huomautin jälkikasvulle että olis tutidax. Hämmensin lisää konetta. Iltapesut. Nukkumaan.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

 • ylös 75
 • alas 78
Vierailija

Heräsin joskus yhdeltä eilisten bileitten jälkeen aika ohkaisessa kunnossa. Join oluen sängynlaidalla istuskellessani ja olo koheni. Laitoin lammaspaistin uuniin. Join lisää olutta. Katselin Frasiereja ja join punaviiniä. Söin. Paisti ei onnistunut kauhean hyvin, mutta kastike onnistui. Puikulaperunat oli hyviä. Makoilin vaimon sylissä ja katselin uutiset. Otin rommipaukun ja aloin tuntea itseni ihmiseksi taas. Nyt pitäisi vissiin mennä nukkumaan, mutta ei huvita.

 • ylös 79
 • alas 74
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Heräsin yhdeksän jälkeen kun ei enää nukuttanut, mikä on vähän kummallista, mutta nyt olen heräillyt varhain pidemmän aikaa jo joka päivä, joten kai sitä on rytmi muuttunut. Luin lehden ja söin aamupuuroa sekä join kahvia. Kävin paskalla. Lähdin raksalle, mutta kävin kaupan kautta; hain evästä ja hieman puuttuvia ruokatarvikkeita kotiin. Olin niin aikaisin liikkeellä että normikaupat eivät olleet vielä auki, avautuvat vasta puoliltapäivin sunnuntaisin, näemmä. Huoltoasema palveli. Tontilla käytin muutaman ensimmäisen tunnin jo tutuksi tulleen lumilapion varressa roikkuen. Kaivoin tavarapinoja noin metrisen kinoksen alta eri paikoista ja availin kulkureittejä sekä varastotilaa lähiaikoina tulevia toimituksia ajatellen. Sitten aloin rakentelemaan. Siinäpä se päivä menikin kakkosnelosten ja villan parissa. Ajelin kotiin, söin vaimon pakkasesta loihtimaa kaksinkertaisen jämän uudisruokaa, jota en osaa tarkemmin edes kuvailla mutta meni se alas. Kävin suihkussa ja istahdin tietokoneelle. Kirjoitin Tiede-palstalle jotain. Seuraavaksi aion painaa "Lähetä"-namiskaa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

 • ylös 74
 • alas 77
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Heräsin, join kahvia, menin töihin, join kahvia, valitin työmäärästä, tilattiin pizzaa ja kokista oli onneks vielä korissa jäljellä. Syötiin, ja juotiin kahvia. Valitettiin. Tehtiin vähän töitäkin ja valitettiin. Kävin kaupassa. Join teetä. Istuin tähän koneen ääreen valittamaan ja kyselemään tyhmiä kysymyksiä. Waretus käynnissä.

Eniten mättää se, että ole sunnuntailisiä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

 • ylös 83
 • alas 86

Saavuin ekskursiolle Ouluun! Mikä on hauskaa, sillä aion haljuilla täällä kulttuurikaupungissa koko viikon ja päästä sisään Lentävään Lautaseen. \o/

 • ylös 79
 • alas 77
Vierailija

Kummitusunia ja hikilammikossa heräilyä yöllä. Aamulla hoitelin ensin lapsen asioita ja kävin ostamassa housut. Housut oli hyvässä tarjouksessa joten ostin kahdet. Sitten nuokuin töissä, ryystin kahvia ja meinasin nukahtaa koneen ääreen. Hieno ilma, pyöräilin jäämuhkuroissa liukastellen auringon sokaisemana kotiin, missä ensin hakkasin halkoja, sitten rakensin jätelaudoista ja trukinalustoista kehikon halkopinolle ja sitten pinosin halkoja monta tuntia. Tulin sisälle ja söin. Join pari kaljaa. Nyt väsyttää niin että varmaan pitäisi taas mennä niitä kummituksia katsomaan (se oli ensin sellainen vauva joka yritti napata kiinni oman varjonsa ja sen jälkeen se muuttui ilmassa leijailevaksi vanhan miehen pääksi).

 • ylös 82
 • alas 79
iileskotti
Aweb
sitten rakensin jätelaudoista ja trukinalustoista kehikon halkopinolle

Trukinalusta?Jotkut puhuu trukkilavoista.

 • ylös 12
 • alas 10
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
bena
iileskotti

Trukinalusta?Jotkut puhuu trukkilavoista.Toiset jopa kuormalavoista, joka lienee oikea termi.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

 • ylös 13
 • alas 13

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat