Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Teitkö jotain outoa, tapahtuiko jotain outoa, etkö tehnyt mitään, eikö tapahtunut mitään, kerro...

Heräsin. Pyöräilin töihin. Lusmusin Tiede-palstalla. Tein pari työjuttua. Söin. Istuin palaverissa. Kävin kaupassa. Pyöräilin kotiin. Hakkasin halkoja. Söin tähteitä. Laitoin itäneitä chilejä multaan. Join pari kaljaa. Tässä taas.

Entäs te muut?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sivut

Kommentit (7482)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Heräsin aamulla. Toettuani yön pahoista tunteista totesin, että on nälkä. Kävin kaupassa ja söin. Katselin telkkarista viittomakielisiä uutisia, kuuntelin hanoi rocksia ja yritin kattella paskaa leffaa. Mutta se oli paska. Sitten lähdin tutustumaan siskon ja sen poikakaverin ostaman kämpän remppahommiin ja konsultoimaan sähköjutuissa. Nyt istun kapakassa normaalisti.

Tänään en pelännyt kauheasti mitään.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Heräsin iltapäivällä. Jumitin koneella ja join kahvia. Lääräsin kaverin kanssa puhelimessa ja sovittiin viikonloppugeimejä. Kävin ostaan röökiä. Kävin lenkillä. Pelasin pilkkiä. Katoin töllöö, luin, kävin uudelleen Ärrällä. Kusin 2 euroo pajatsoon. Katoin lisää töllöö, luin ja jumitin koneella. Suunnittelen huomista pyykinpesureissua.

Hämmentää.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Heräsin ja kävin paskalla. Samalla nostin eteisen lattialta nordean postittaman tiliotteen talteen sosiaalitoimistoa varten. Mulkoilin toosasta aamuteeveen uusintakoosteen. Nukahdin uudelleen ja heräsin taas. Kävin siskon kanssa bauhausissa pistorasiaostoksilla. Koin kovaa heikkoutta ja nälkää. Menin kirjastoon ja söin sämpylän. Nyt oon netissä.

Vielä ei oo pelottanu, paitsi aamulla vähän.

Heräsin aamulla mökin laverilta.
Join aamukahvin ja päälle nautin vatsalääkkeenä Danone jukurttia. Juurikin noin päin. Aina.
Lueskelin telkkarista tekstitvn uutisia ja sitten koneelle. Kirjoitin pilkkikilpailun öilisistä tunnelmista.
Aamupalan rakentelua poppoolle.
Puolilta päin päivää lähdimme takaisin asuinalueellemme.
Kävin kaupassa. Eikä edelleenkään muistilappua ja nyt känttyä onkin sitten komerossa enemmän eikä se vähempää.
Otin päivätorkut jonka jälkeen ajan kuluksi koneelle, odottamaan lentomäenlaskun mäkikilpailuja.
Huvitutin itseäni suurella "tiedeväittelyllä", joka aiheenakin suuri mysteerio: Heliumpallon vapaavalintainen liike liikkuvassa autossa. (sikäli ja mikäli minä nyt olen aiheen oikein ymmärtänyt).
Tällaista tänään.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Lumitöitä, ties kuinka monennen kerran tänä talvena. Yritin kolata polkua pihaan, mutta en enää jaksa nostaa kolalla lunta sivuun. Kolattu polku on jo metrin korkuinen kuilu. Siirryin käyttämään lapiota, jolla saan lumen vanhan kasan päälle, eli kasvatan kuilua ja seuraavan kerran on vielä suurempi homma. Lopuksi sitten vain siistin kolalla. Järjetöntä hommaa.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Erakko
Seuraa 
Viestejä1847
Liittynyt26.8.2005

Vääntäydyn ylös varttia vaille kuusi. Käyn tyhjentämässä rakkoni porstuan kusiämpäriin ja alan keittää kaurapuuroa. Panen barokin soimaan, Geminiania, Händeliä, Loeilletia ja Zavateriä. On kiva kun aamutv alkaa vasta puoli seisemältä. Virtahevot nukkuu. Aamupalana pullaa ja maitoa ja pari palaa tummaa suklaata.

Sitten sonnipoikien ruokkiminen ja lantakourujen tyhjääminen. Ja selkien harjaus. Syönnin aikana katson aamutvtä ja pikasurffaan netissä. On satanut lunta, joten kolaan pahimmat paikat. Käyn kaupassa ja haen myös metsätaloussuunnitelman.

Palattuani surffaan taas, koska päätin ostaa Talvivaaran osakkeita. Ostan 400 kpl. Tyhjennän rankakuorman metsäperäkärryltä ja haen pöllikuorman metsästä. Sitten keittämään mannavelliä. Ja taas soi barokki.

Iltapäivällä kiristän puutavarakuormaimen kiinnityspultit ja jatkan metsätöitä. Neljältä taas sonnipojille rehua ja haen maitokärryillä kuiviketurvetta ja tankkaan traktorin.

Sitten perunankeittoon. Kellarista kuoripeunoita pataan ja soosikattilaan atrillia ja purkkinautaa. Sitten lämmittämään kuumailmapuhaltimella digiboksia. Se on melkein lattiatasossa ja vaatii lämmityksen. Lämmettyään se ei kuitenkaan löydä signaalia. Käyn katolla katsomassa antennia. Ei löytynyt vikaa. Lopulta vaihdan rikki menneestä kakkosteeveestä antennijohdon. Se tepsii. Katson syödessäni uutiset ja ihailen Annen muotoja. Millaista säätä hän ennustikaan ?

Hyvä elämä on rakettitiedettä.

Laskelmoin: en tehnyt lumitöitä, koska parin päivän kuluttua viime yönä satanut on jo sulanut pois.

Päivällä tein päätöksiä virkavastuun alaisena.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Heräsin ja kiskoin batteryn jottei tulisi burnouttia ja raahauduin töihin jossa oli kaikkea perusjuttuja. Työpaikan tytöt sanoi että olen liian kiltti. Sanoin että tässä vuosimallissa on ollut vielä vähän sellaista vikaa...

Iltapäivällä käytiin comraden ja koiran kanssa muutamilla asiakkailla sekä Bushmannilla. Olin kokopäivän syömättä ja tuntui loppupäivästä että taju lähtee. Nälkä lähti kumminkin sillä hetkellä kun nyrjähti se aiemmin nyrjähtänyt nilkka uudelleen.

Meni ylitöiksi ja raahauduin kotia puolitoistatuntia normaalia aikataulua jäljessä. Vanhaa matkalippua ei voinut ladata niin matkustin pummilla. Hain pizzan jota syön ja illemmalla kebabin ja hampparin. Tv:stä tulee viidakkokirja ja viikonloppu on suunnitelmista vapaa...

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Herättyäni siivosin talon. Kolasin vaikka tiesin lumien sulavan pian, mutta kun huvitti tehdä ulkotöitä. Huomasin, että kasvihuoneen katto on romahtanut lumipainon alla. Saatana. 13 ruutua tullut alas. Poistin sieltä ne lumet, jotka eivät vielä olleet romahtaneet sisään. Sitten asensin CS4-paketin kotikoneelle ja unohdin syödä. Kävin kaverin kanssa viinakaupassa ja lastattiin Land Rover täyteen viinaa. Juhlat huomenna. Järjesteltiin bilepaikkaa valmiiksi. Sitten tulin kotiin ja nahistelin vähän lapsen kanssa ja hakkasin halkoja niin kauan ettei kirves enää pysynyt kädessä, koska hanskat vettyivät märäksi enkä ollut syönyt edelleenkään. Join pari kaljaa. Tein ruokaa. Söin. Otin pari naukkua ja aion ottaa lisää.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005

Havahduin unesta vauvan itkuntuhnuiseen ärinään n. 6.30, puoli tuntia ennen herätyskellon virallista heräämisaikaa. Ärsyynnyin niin että heräsin kunnolla ja nousin. Keitin kahvia ja söin mämmiä, ruisleipää sekä viilin aamiasieksi samalla kun luin lehden ja lopulta aamutointen jälkeen painelin töihin. Yritin tehdä töitä kunnes noin reilun tunnin kuluttua möykän häiritsemänä painelin kahville. Hiljaisen ja kiireisen viikon jälkeen työpaikan porukka oli vauhdissa ja kaikenlaisia työhön liittyviä mulistuksiakin oli uutisoitavana, niistä juoruiltiin ja vitsailtiin kovasti. Yritin taas tehdä töitä, mutta joku tuli selittämään omia juttujaan niin että ei siitä mitään tullut. Lounas työpaikkaruokalassa oli mautonta ja ylikallista, siis paskaa, kuten aina. Pitäisi jaksaa useammin tehdä omat eväät. iltapäivällä sain oikeasti töitäkin vähän tehtyä, tai no, tekstidokumenttia aiemmin tehdyistä töistä kuitenkin. Iltapäiväkahvi oli aamukahviakin riehakkaampi ja siihen liittyi poislähtöjäkin. Meni pitkäksi. Yritin taas tehdä töitä kunnes vaimo soitti ja muistutti, että hänellä on tapaaminen pian, joten minun pitä mennä aikaisin kotiin vauvaa vahtimaan. Lähdin Alkoon. Menin kotiin punkkupullon kanssa. Kantelin vauvaa ympäriinsä, kunnes sain sen nukkumaan. Söin jotain mättöjauhelihakastikesotkua, otin myös lasin punkua juomaksi. Vauva heräsi, joten syötin sen jääkaappiin jemmatulla vaimon lypsämällä maidolla, vaihdoin vaipat, ja seurustelin sen kanssa. Luin sitten lehtiä vauva sylissä. Vaimo tuli kotiin ja keskityin lehdenlukuun ja punkkuun. Kävin suihkussa. Katselin telkkaria. Luin lehtiä. Hieroin vaimon niskoja. Punkku loppui, vaimo ja vauva menivät pehkuihin, avasin viskipullon. Kirjauduin Tiede-palstalle. Kommentoin joitain talous- ja politiikka-aiheisia ketjuja, koska tänään oloni on enemmän yhteiskunnallinen kuin tieteellinen. Päätin raportoida tähän päiväkirjaan kaiken tämän.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Mitäs minä tein tänään? Heräsin iltapäivällä koska oli valvonut aamuun. Rytmi alkaa taas olla sevon, pitää vissiin korjailla sitä kemiallisesti. Aamu-/iltapäiväkahvin lomassa luin intternettiä. Sitten soitin tollolle, joka oli toisen velipojan ja kaverin kanssa menossa Pudikselle kämpälle eräjormaileen. Aikoivat ajella kelkalla, juua kaliaa ja pilkkiä. Sitten soitin Äetille joka oli Suomussalmella mummolassa. Tunsin huonoa omatuntoa siitä että en mennyt mukaan. Vein roskat ja poltin toisen tupakan. Sitten varasin pyykkituvan ja pesin alkuvuojen pyykit. Ripustin ne myös kuivumaan koska en halua maksaa kapitalistille kuivausrummun käytöstä. Lisäksi se kuluttaa Metallica-paitaani tarpeettomasti. Mulla on aika paljon sukkia. Sitten menin suihkuun pitkän kaavan mukaan. Pesin tukkani lahjussamppoolla. Sitten kuurasin ruppini ja harjoitin karvan poistoa kainaloalueelta. Sitten laitoin hoitoainetta ja käytin mansikkajukurtin hajuista kuorinta-ainetta naamaani josta siis sen avulla poistin kuolleen ihosolukon. Seisoin kauan kuuman suihkun alla toivoen sen auttavan niskajumiin. Sitten pelasin Heroa. Rasvasin naaman ja käet. Sitten kaverini soitti ja tuli kahville. Läärättiin hänen kanssaan niitä ja näitä ja sitten hän meni. Laitoin ruokaa. Katoin telkkaa ja luin. Sitten päätin taas tulla tänne pätemään. Ajattelin kirjoittaa kirjan miehestä. Totesin, että muistan Battlestar Galactican juonikuviot vielä liian hyvin. Nyt tunnen itseni ekshibitionistiksi. Vainoharhaisuuteni huomioon ottaen olen hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Kunhan vuorokausi vaihtuu niin kirjoitan oikeaan päiväkirjaani. Kirjoitan siihen aina käsin ja mieluiten kaunolla. Ai niin, jossain vaiheessa suihkun ja kaverin kanssa kahvittelun taulu tippui seinältä. Näytin sille lisää sirpalekranaattia. Unohtaen, että minulla on myös vaaleanpunainen vasara.

Hämmentää.

Tänään, siis eilen tänään, sorvasin rautaa. Huono päivä, jouduin tekemään saman homman kahdesti. Kiroilin ja suutuspäissäni tämäytin käteni kipeäksi sorvia säätäessä. Sittemmin uitutus on hiipunut, mutta käsi on edelleen kipeä. Rkele.

Nyt valvon aamuun ja nautiskelen olutta.

Vatkain
Ripustin ne myös kuivumaan koska en halua maksaa kapitalistille kuivausrummun käytöstä. Lisäksi se kuluttaa Metallica-paitaani tarpeettomasti.

Nimenomaan, asiat tärkeysjärjestykseen.

Vatkain
Rasvasin naaman ja käet.

Eläinrääkkäystä tuommoinen, jätä ne linnut rauhaan.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

eilen... tänään on vielä niin nuori.

Heräsin. Keitin kahvit. Ruokin kissan. Tyhjensin pyykkikoneen. Tyhjensin tiskikoneen. Avasin tieturin. Lueskelin uutisia ja hörpin kahvia. Kävin suihkussa. Puin päälle. Otin kiltisti yskänlääkeen. Hiippasin dösälle. Duunia. Kaveri soitti ja pyys oluelle. Lisää duunia. Soitti uudelleen, että josko kuitenkin toisin pari olutta, olis halvempaa. Pennitön uneksia siis taas. Lisää duunia. Taitaa olla poskiontelotulehdus päällä. Lisää duunia. Loppuhan se työ ja koitti viikonloppu. Kävin kaverille kaupasta sixpakin, tupakkia ja ruokaa. Turistiin sixpakin ajan. Särkynytsydäminen oli hän. Hyppäsin dösään. Kaupasta ruokaa jälkikasvustolle. Kotona. Ruoanlaittohommeleita ja katin ruokintaa. Kaverit soitteli ja pyys mukaan yhelle keikalle. En jaksanu innostua hoiteleen jälkikasvulle yöpaikkaa, jätin väliin. Söin. Hämmensin tietokonetta. Oli tullut kutsu osallistua mielenosoitukseen. Meni se sivu suun kun oon hieman hämäläinen noiden postien kanssa. Turisin Siskon kanssa puhelimessa. Siivoilin. Huomautin jälkikasvulle että olis tutidax. Hämmensin lisää konetta. Iltapesut. Nukkumaan.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat