Seuraa 
Viestejä5161

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (11)

Aikavääristymässä tekivät tynnyrillä ja tollasella isolla säiliöllä saman jäähdyttämällä. Kuumaa höyryä sisään, korkki kiinni ja kylmää vettä niskaan. Jotenki silleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tottakai tuo on alipainetta, siitä miksi sinne on muodostunut alipaine, onkin jo sitten aivan eri kysymys ja vastauksia voi antaa monia.

Mikä on topikin aihe, nimenä on syy ja seuraus, ja kuvana on rutistuva rautatiesäiliövaunu.

Tuo säiliöiden testaus on normaali käytäntö. Niitä testataan aina yli suunnittelulujuuksien. Ei se mitään paniikkia herätä ammatti-ihmisissä.

Kuvavliitteessäsi testattiin säiliövaunua alipaineella loppuun asti. Se on normaali käytäntö myös suomessa. Esim. ent. sähkötarkastuslaitos kysyi usen laitteen toimittajalta, että tehdäänkö lopulliset kokeet - siis pudotuskokeet. Jos laitetoimittaja sanoi, että tehdään, niin pudottivat TV:n kahdesta metristä. Jos laitetoimittaja sanooi, että ei, niin joku testaaja sai TV:n.

Käyttöönsä suunnitellun säiliövaunun vaurioituminen testausolosuhteissa, joissa laitetta ei ole suunniteltu toimimaan eikä käytetä, ei aiheuta syytä paniikkiin.

Paineastialainsäädäntö on tiukkaa - sekä länsimaissa ja ent. itäblokissa.

100 asteisen höyryn tiheys on suurinpiirtein 590 grammaa kuutiometrille. Nesteenä siinä olisi siis noin 6 desiä 1000 litran tilavuutta kohtaan.

Eli kun se höyry siitä jäähtyy, se nykäisee aika ronskin alipaineen.

Lippa Luke
Seuraa 
Viestejä484
sinnipirtti
/bshit/qthck.gif[/img]Mites taa kuva saadaan nakyviin ?!

Ihminen kuolee muutenkin… Miksi siis tapamme toisiamme? Me kuolemme ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Maa jää, mutta me poistumme. Miksi siis sotia maan vuoksi,..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat