Seuraa 
Viestejä45973

Joo eipä ollu tällästä ketjua täälä. Ihme kyllä. Mikä vaan artisti
käy. Koti/ulkomainen. Perustella ei tarvi. Ellei halua.

1.The baseballs/Cheek
2.The baseballs/Cheek
3.The baseballs/Cheek
4.The baseballs/Cheek
5.The baseballs/Cheek
6.The baseballs/Cheek
7.The baseballs/Cheek
8.The baseballs/Cheek
9.The baseballs/Cheek
10.The baseballs/Cheek

En voi muuta sanoo paitsi sen että agressio nousee murhan tasolle kun jompi kumpi näistä paskoista osuu korviin. Varsinkin Cheek. Vi...ttu mikä .......(huomaatteko)
Terveisiä vaan sille pellelle.

Sivut

Kommentit (46)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mikä tahansa bändi joka harjoittaa kurnutuslaulua (esimerkkinä joku Cherin muinainen biisi vuosituhannen vaihteesta tai sieltä päin).

Ja sielukkaat soulmääkijä-ämmät joiden pitää väännellä sitä turpaansa laulaessaan. Öyöyöyväyväy äyäyäy.

Rousseau
Mikä tahansa bändi joka harjoittaa kurnutuslaulua (esimerkkinä joku Cherin muinainen biisi vuosituhannen vaihteesta tai sieltä päin).

Ja sielukkaat soulmääkijä-ämmät joiden pitää väännellä sitä turpaansa laulaessaan. Öyöyöyväyväy äyäyäy.
Hyi helvetti! Määkijöiden isoäiti on kait se I will allways love you tai sinnepäin. Kamalaa!

Yhtä kauhistuttava ulina ellei karmivampi oli siinä Titanic elokuvassa.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

No huonoja bändejä on lukemattomia. Kuten edellä mainittu cheekki ja sitten on se chisu iha saakelin ärsyttävä.

Rousseau

Ja sielukkaat soulmääkijä-ämmät joiden pitää väännellä sitä turpaansa laulaessaan. Öyöyöyväyväy äyäyäy.

Joo, jos tarkoitat niitä leona lewis ja alicia keys akkoja, niin minuakin ärsyttää ne ulinat. Tosin alicia on aika söpö ja on se muuten iha kohtuu hyvä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

asdf
Seuraa 
Viestejä12057

On paljon musiikkia, joka on minusta aika karmivaa, mutten osaa saada kiksejä jonkun bändin tai artistin haukkumisesta. Jos omalla soitto- tai laulutaidollaan pääsee levyttämään ja esiintymään, siihen tarvitaan yleensä työtä ja päättäväisyyttä, joita ei kaikilta löydy. Olkoonkin, että lopputulos voi olla minusta kuraa, muttei kaikki tee musiikkiaan minua miellyttääkseen.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

On biisejä, joista en yhtään tykkää, mutta arvostan niitä silti. On myös biisejä, joista tykkään, mutta joita en arvosta. On biisejä, joista en tykkää enkä arvosta yhtään. On biisejä, joista tykkään ja arvostan myös kovasti.

Yritän siis suhtautua musiikkiin niin subjektiivisella kuin objektiivisellakin tasolla, jos näin voi sanoa. En arvosta musiikkia, joka kuulostaa väkisinväännetyltä, epätoivoiselta yritykseltä kerätä tyhmiltä kuuntelijoilta lisää rahaa tai täytebiisejä. On monia kappaleita, joista en kerta kaikkiaan käsitä, miksi se on edes tehty. Tai käsitän, mutta se syy ei ainakaan ole halu tehdä hyvää musiikkia. Syy on taloudellinen. Mutta en käsitä kuinka kehtaavat tehdä. On biisejä, jotka ovat niin huonoja, ettei kukaan voi niistä tykätä, mutta silti on aina ihmisiä jotka tykkäävät. En myöskään arvosta sitä, että bändi tekee jo aiemmin tekemänsä biisin uudestaan, muokaten ihan pikkuisen melodiaa, mutta käyttäen lähinnä ihan samoja soittimia, pistää vähän eri sanat luritukseen ja julkaisten täysin eri biisinä. Niin äärimmäisen tyypillistä, monet tekee noin. Ihan kuin kuuntelija ei huomaisi mitään. IIh AAh uuh ihanaa uus biisi mun ihqbändiltä, tää on ihana!! Ei kai ihmekään kun se on melkein sama kuin se edellinen hitti. Meinasin ajaa kerran ojaan kun radiosta lähti soimaan yksi biisi, mutta minuutin kuunneltuani tajusin, että vaikka kuinka kuulosti täysin samalta, kyse ei ollutkaan samasta biisistä, vaan yhtyeen uudesta biisistä. Siis mitä helvettiä? Selittäkää minulle mitä mieltä tuossa on kun en ymmärrä.

Noniin niitä huonoja bändejä. Paha kyllä sanoa kun en ole pahemmin mitään bändiä ikinä muutamaa kappaletta enempää kuunnellut muuta kuin J. Karjalaista, joka on yksi suosikeistani. Sisko kuunteli jotain Lovexia, eikä oikein ollenkaan napannut minulle. Onhan näitä muitakin teiniangstyhtyeitä, mutta en halua edes tietää.

Oikeastaan en voi edes sanoa yhtään bändiä tähän, koska en tiedä yhtään bändiä, jolla ei olisi yhtään hyvää biisiä. Tiedän vain, että suurimmalla osalla on korkeintaan muutama hyvä, loput täyttä skeidaa. Sehän riittääkin yleensä, saadaan julkisuutta sillä yhdellä hyvällä ja kerätään fanijoukko ja sen jälkeen voi julkaista mitä paskaa tahansa.

Oikeastaan vihaan musiikkia, paitsi sellaista josta itse tykkään. Vihaan sitä että ihmiset tykkää eri musiikista kuin minä.

くそっ!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

...mää niiden sialukkaiden joikujien nimiä tiedä enkä muista... Mutta ei niistä tykkää kaikki ulkomaan elävätkään. Sen verran tuli Osbournen suvun saagaa pällisteltyä että Kelly Osbourne haukkui siinä jonkun sielukkaan laulajan.

Vaatiihan se tietysti taitoa ja lahjoja. Mutta jos ei tykkää niin ei. Aina paree jos saa itse valita mitä kuuntele, ainahan ei saa kuten esmes kaupassa.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

[size=200:ecgl807r]Jay-Z[/size:ecgl807r] sekä kumppanit.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Toope
Seuraa 
Viestejä25557
bena
U2 on paskaa aidoimmillaan.

Maailman yliarvostetuin yhtye. En ole koskaan käsittänyt sen suosiota. Jotain hyvähköjä melodioita ovat luoneet, mutta viimeistään Bonon järkyttävä laulu ja trendipelleily pilaavat nekin. Yäk.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

jesper
Seuraa 
Viestejä707

Bon Jovi on ärsyttänyt aina. Jotenkin teennäisen kuuloista tunteilua. Täysin makuasia kuitenkin, eli ei millään pahalla Bon Jovin fanit.

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

Desi
Kaikki räppärit, niin sanotut R&B-laulajat ja joka hemmetin country-bändi. Siinä ne.Lisäkkeenä suomalaiset matkijat. Mitähän muuten nyt keväällä on matkittava? En tiiä mitä mutta ehkä jotain kuitenkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat