Seuraa 
Viestejä602

Oma vastaukseni otsikon kysymykseen on: 1

Kyseessä oli ensimmäinen toimistotuolini jonka ostin joskus teininä.

Eli tällainen

Kyseisen mallinen tuoli meni rikki noin yhden vuoden käytön jälkeen.

Siitä lähtien olen käyttänyt 60-luvun puutuolia jakkarana

Tuon mallinen tuoli on ollut siis käytössä nyt jo ainakin 15-vuotta ja mitään merkkiä hajoamisesta ei ole näköpiirissä.

Tuo tuoli säästää esimerkillisesti ympäristöä pitkäkestoisuudellaan.

Kommentit (14)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

En ole rikkonut yhtään toimistotuolia. Mutta useat ovat hajonneet - yleensä pelkästä katselemisesta. Nykyinen on sitten kallis ja tästäkin on jo alle parin vuoden hajonnut toisen käsinojan säätö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Onhan noita vikoja ja löystymisiä ilmennyt, mutta kaiken on vaksit hoitanu kuntoon.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Onhan noita mennyt. Kotosalla varmaan ehkä viides tuoli ja töissä ainakin yksi. Nykyinen kotikonttorituoli on eräästä jiillä alkavasta liikkeestä ja melko vakaasti mietiskellyt, jotta tämä olisi viimeinen kyseisen puodin ostos. Tämä on vaihdettu kerran jo takuuseen ja tässäkin on jo samoja hajoamisoireita. Kiinalainen metalli ei vaan tunnu kestävän ja se sitten venyy ja paukkuu.

Ehkä seuraavan kerran asioitava iskussa tai jossain muussa vastaavassa ryöstöhintaliikkeessä, töissä sellaiset työtuolit ainakin tuntuvat kestäviltä ja hyviltä.

X

Wolf
Seuraa 
Viestejä820

Eilen meni toimistolla 6 sillä otin vähän yhteen erään erimieltä olevan kanssa, eri mieltä ollaan edelleenkin tosin

Navigare necesse est, vivere non necesse (Cicero)

Kaikki ihmisillä kotikäytössä näkemäni kalliit toimistotuolit ovat olleet rikki. Jotain lähtökohtaista häikkää niissä siis mitä ilmeisimmin on - ei tuolin pitäisi olla niin herkkä laite, ettei se kestäisi normaalikäytössä.
Itse älysin ostaa Ikean toiseksi halvimman version. On ainakin viimeiset kolme vuotta pelannut mainiosti. Ei ole kyllä käsi- ja selkänojien säätöä, mutta eivätpä sitten hajoakaan. Ja nahkaistuimineen kuitenkin paljon mukavampi kuin keittiöjakkara.

pizze
Seuraa 
Viestejä602

Minusta pitäisi olla käytäntö, että erinäisille tuotteille pitäisi asettaa peruselinikä, minkä verran tuotteen pitäisi voida olettaa kestävän peruskäytössä. Tuolille voitaisiin asettaa vaikka 10 vuoden käyttöikä. Jos katsotaan et tuote ei näin kauaa tule kestämään, niin sen myyminen kiellettäisiin.

Mei long
Kaikki ihmisillä kotikäytössä näkemäni kalliit toimistotuolit ovat olleet rikki.800€:n Kinnarpsi 4 vuoden kotikäytön jälkeen on "ilman huoltoja" vielä ihan timmissä kunnossa. Sen ~160€ maksanut edeltäjä oli tuossa iässä jo aivan sökö.

Minulla on ollut nyt kymmenen vuotta käytössä entisestä työpaikasta kymmenellä markalla ostettu perustuoli, jossa on vain kaasujousi ja taaksepäin joustava selkänoja.

Verhoilu tästä alkaa olla aika hävyttömässä kunnossa, mutta muuten on ollut mukava istuskella. Koskaan ei ole ollut selkä-, niska- tai pääkipuja tämän takia. Ainakaan luullakseni, koska olen tässä istunut ainakin neljä vuotta tuosta ajasta, eikä paikat ole jatkuvasti rikki.

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761

Pari.

Syy kulutusrihkaman huonoon laatuun löytyy näistä:

Obsolete

Eli syypää on assembly line ja tehokkuus; hyvin tämä sonta näkyy esmes nykyisissä polkupyörissä. Lejeerinkisontaa.

Palstan nimimerkki "o":lla oli hyvä sigi, joka linkitti semmoiseen 'how stuff works' -pätkään --- viihdyttävähän se oli, mutta kertojan ääni oli jotenkin saarnaava.

[size=50:2fukajh6][Edit:] korvasin sanan "kuntoon" sanalla "laatuun"...[/size:2fukajh6]

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Nyt persukkeen alla oleva (toimisto)jakkara kestänyt n. 12 vuotta. Pätee tähän samoin kuin kaikkeen muuhunkin ettei köyhän kannata halpaan sortua.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

en yhtään, mutta 3 sellaista kertakäyttölelua on mennyt paskaksi. sittemmin olen tullut järkiini ja siirtynyt 5e kierrätysnojatuoliin. mukavempi ja kestää vaikka isältä pojalle.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat