Seuraa 
Viestejä45973

HBO aloitti tyynenmeren taisteluihin perustuvan sarjan, hienoa jatkoa Taistelu Tovereiden jälkeen, The Pacific, jatkaa amerikkalaista loistavaa kuvausta toisen maailman sodan hirveyksistä. Pitää muistaa että Yhdysvallat ja Saksa olivat ainoita kahden suuren rintaman maita. Ja kumpi näistä pitää maailman herruutta tällä hetkellä?

(Neuvostoliiton voimasta ([Venäjän] 1890-lukulaisuudesta) neuvotellaan tarkemmin faktojen ilmennessä.

----

Asiakeskustelua kaivatavaan... ...

Kommentit (7)

Noin epämääräiseen ja epäselvään keskustelunavaukseen on hyvin vaikea tarttua. Nosta esille jokin konkreettinen juttu, jota voi kommentoida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Gorgle
Noin epämääräiseen ja epäselvään keskustelunavaukseen on hyvin vaikea tarttua. Nosta esille jokin konkreettinen juttu, jota voi kommentoida.Olin vähän maistissa ja olen vieläkin, mutta kyllä tuosta aiheesta saa jotain irti, yritän tästä selvitä ja selventää...

Sarjaa alkaa esittämään Canal+ tänään klo 21.00:

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Th ... 92?ref=rss

The Pacific -sarja tuo televisioon rumemman sodan

Taistelutoverien kuvaamalla Euroopan rintamalla amerikkalaissotilaat taistelivat itselleen, kotijoukoille ja nykypäivän televisiokatselijoille tutussa kulttuurissa ja maastossa. Tyynenmeren saarilla sotilaita sen sijaan odotti täysin vieras todellisuus: trooppiset, viidakon ja hiekan hallitsemat saaret, joissa kärsittiin taudeista ja ruumiiden mätänemisestä auringossa.

The Pacificin sodassa ei ole mitään jaloa tai kaunista. Tyynenmeren sota on epätoivoinen, sekava, likainen ja julma. Japanilaiset itsemurhapommittajat räjäyttävät heitä auttavat amerikkalaiset lääkintämiehet, amerikkalaissotilaat huvittelevat ampumalla japanilaissotilasta pitkin vartaloa tappamatta tätä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat