Seuraa 
Viestejä45973

Tämä viestiketju voi olla jatkeena 9/11 ketjun keskusteluun...

Venezuelan Presidentti Hugo Chavez syytti eilen Haitin yli 100 000 kuolonuhrin vaatineen maanjäristyksestä Yhdysvaltojen salaisia asekokeita, jotka menivät täysin pieleen. Mitä seuraavaksi, entä Chilen maanjäristys?

An unconfirmed report by the Russian Northern Fleets suggests that the devastating Haiti earthquake was caused by a United States Navy "earthquake weapons" test, which was intended to be used against Iran.
On Thursday, Digital Journal reported that Venezuelan President Hugo Chavez accused the United States of causing the Haiti earthquake, which killed more than 100,000 people, through a tectonic weapon. Chavez also accused the US of trying to use the deadly earthquake to occupy Haiti.
According to an unconfirmed report by the Russian Northern Fleets, the tragic earthquake in Haiti was caused by a US navy earthquake weapon that went "horribly wrong," reports Press TV. The weapons test was originally supposed to be used against Iran but caused the cataclysmic earthquake in the Caribbean country.

http://www.digitaljournal.com/article/286296

Sivut

Kommentit (16)

Joo, foliohatut päähän, mustat kopterit pörräävät jo taivaalla ja reptiliaanit ovat nousemaisillaan maan päälle.

On joku taas kattonut The Coren vähän turhan uskollisesti?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Maankuoren jännitysten laukaisemisesta tulee saada palkkio ja tunnustuksia. Mitä kauemmin luonnollista purkautumista odotetaan, sen isommat tuhot. Esimerkiksi Kalifornialaiset pikkukylät pitäisi evakuoida jo vuosittain ja jytyyttää maaperää resonanssitaajuudella. On parempi jos ihmiset eivät ole rakennuksissa kun rysähdys tulee.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Haiti saa kostonsa muutaman vuoden sisään järisyttämällä Kaliforniaa. Syynä tähän eivät kuitenkaan ole salaiset aseet, vaan varsin yleisessä tiedossa olevat metallipalat, "round yellow ones", joiden siirtyminen Kaliforniasta Haitiin järkyttää laattojen tasapainoa. Douglas Adams tirauttaa kyyneleen pilvenreunallaan.

Paul M
Maankuoren jännitysten laukaisemisesta tulee saada palkkio ja tunnustuksia. Mitä kauemmin luonnollista purkautumista odotetaan, sen isommat tuhot. Esimerkiksi Kalifornialaiset pikkukylät pitäisi evakuoida jo vuosittain ja jytyyttää maaperää resonanssitaajuudella. On parempi jos ihmiset eivät ole rakennuksissa kun rysähdys tulee.Ajatellappa sellainen laite, jolla voitaisiin varmasti ja täsmälliseltä alueelta laukaista mannerlaattojen jännitykset!
Hintalapussa saisi lukea melkein mitä tahansa ja kaupaksi menisi

Lektu-Elli
Tuuskaaja

Hintalapussa saisi lukea melkein mitä tahansa ja kaupaksi menisiSata supertriljoonaa, 5 kvadriljoonaa ja 30 centtiä.Siirsin Paypalin kautta

Lektu-Elli
Tuuskaaja

Hintalapussa saisi lukea melkein mitä tahansa ja kaupaksi menisiSata supertriljoonaa, 5 kvadriljoonaa ja 30 centtiä.

Saako 50:llä sentillä isommat ranskikset ja isomman juoman?

syytinki
Seuraa 
Viestejä9466

Enpäs taida uskoa Hugon puheita.

Mutta, mutta, jnekithän ja ruskitkin ovat tainneet tehdä (tai tekivät) maanalaisia ydinkokeita aika kaun. On niillä varmasti tietoa syvällä tapahtuvan suuren ydinpaukun vaikutuksista.

Ties mitä saadaan aikaan, jos paukku osuu kireällä olevien laattojen saumaan.

Haitin ja Chilen järistykset kuitenkin taitaisivat vaatia niin suuren paukun, että toiselle puolen poltsia pitäisi nousta juhlava paukama.

Tämän on päästänyt suustaan entinen Secretary of Defense William S. Cohen:

"There are some reports, for example, that some countries have been trying to construct something like an Ebola Virus, and that would be a very dangerous phenomenon, to say the least. Alvin Toeffler has written about this in terms of some scientists in their laboratories trying to devise certain types of pathogens that would be ethnic specific so that they could just eliminate certain ethnic groups and races; and others are designing some sort of engineering, some sort of insects that can destroy specific crops. Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves."

http://current.com/154us4c

Edelleen huuhaa?

Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1572

Keskustelun innoittamana kaivoin esille yli viisi vuotta sitten kirjoittamani tekstin:

Kun tässä viime aikoina olen lukenut eri nettipalstojen keskusteluja Aasian luonnononnettomuudesta, niin ajattelin nyt esittää asiasta lyhyen yhteenvedon:

Jumala oli jo pitkään ja huolestuneena seurannut Kaakkois-Aasian syntistä menoa; oli epäjumalien palvontaa, sodomiaa ja seksihurjasteluja turistien kanssa, jotka olivat tulleet sinne irstailemaan, juopottelemaan ja käyttämään huumeita muka lomanvieton varjolla. Kaikkein paatuneimmat olivat tuoneet paikalle jopa lapsiaan, vaikka meno alueella oli kaikkea muuta kuin lapsille sopivaa, mutta heillä oli varmasti muita ajatuksia lapsien suhteen.

Siispä Jumalan mitta tuli täyteen ja hän lähetti enkelinsä unessa kertomaan Yhdysvaltain presidentille, että tämän Jumalalle kuuliaisena miehenä oli toimittava asiassa kunnon kristityn tapaan ja huuhdottava tuo synninpesä pois maan päältä. Presidentti pohti pitkään asiaa, ja hän rukouksissaan vastasi Jumalalle, ettei hän tässä tilanteessa haluaisi sekaantua Kaakkois-Aasian asioihin eikä hänellä oikein ole keinojakaan asian hoitamiseksi. Silloin Jumalan enkeli tuli jälleen unessa presidentin luo ja kertoi tietävänsä, että Yhdysvaltain salaisimmissa laboratorioissa oli kehitteillä uusi superpommi, jolla asia hoituisi. Presidentti vastusteli, koska hänelle oli raportoitu, ettei aseen kehitys ollut viime aikoina edennyt suunnitelmien mukaan. Enkeli sanoi Jumalan huolehtivan, että häneen uskovat saisivat turvan myös maan päällä ja kykenisivät toteuttamaan myös siellä hänen tahtoaan.

Seuraavalla viikolla presidentti sai uuden raportin, että superpommin prototyyppi oli aiemmista vaikeuksista huolimatta saatu pikavauhtia valmiiksi ja sitä oli seuraavaksi määrä testata. Ongelmana oli vain löytää sopiva testipaikka. Tällöin presidentti muisti enkelin sanat ja ehdotti testipaikaksi merenpohjaa Sumatran saaren länsipuolella. Tämä ehdotus hyväksyttiinkin ja ryhdyttiin heti varustamaan sopivaa ydinsukellusvenettä pommin siirtämiseksi testipaikalle. Pommin kehittäjät hieman vastustelivat paikan valintaa, sillä pommin todellisesta tehosta ja vaikutuksesta oli pelkästään simulointituloksiin pohjautuvia arvioita, mutta tietysti pommin kehittäjät olivat kiinnostuneita näkemään sen toiminnan käytännössä.

Sukellusvene vei ”maanjäristyspommin” testipaikalle merenpohjaan, jossa se huolellisten ja tarkasti salattujen valmistelujen jälkeen räjäytettiin. Tämän jälkeisistä tapahtumista on tiedotusvälineissä kerrottu viime viikkojen aikana enemmän kuin tarpeeksi, joten en niihin tässä enää puutu.

Teksti on tietysti puhdasta fiktiota, jonka joutavien salaliittoteoreetikkojen tekstien lukeminen kirvoitti mieleen. Mutta ei niin hullua ajatusta, ettei joku voisi sitä myöhemmin esittää täytenä totena.

Vanha jäärä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat