Seuraa 
Viestejä45973

Lauantai 27.3.2010 Sauli ja Saul

Hyvää nimipäivää Sauli!

Kommentit (7)

Enpäs tunne ketään Saulia eli jäävät onnittelut lähettämäti. Sinänsähän Tiede-lehden keskustelupalsta on mitä soveliain paikka ihailun osoittamiseen poliitikoille...?

EI TILKOO

Lauantai 27.3.2010 Sauli ja Saul

Hyvää nimipäivää Sauli!
Onneksi olkoon hyvästä päätöksestä olla pettämättä äänestäjiä, eli ensin asettua ehdokkaaksi, vetää sinne perässään muutama pönttö, ja sitten erota jonkin urheiluviran vuoksi ja vielä päästää sinne yksi pönttö lisää!!!

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=2121666

" Sauli Niinistö: En ole mukana niissä vaaleissa

01.05.2010 07:44

Puhemies Sauli Niinistö (kok.) ei ole ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa, kertoo Helsingin Sanomat. Viime vaalien ääniharava ei kertonut lehdelle päätöksensä tarkempia perusteluja.

-En ole mukana niissä vaaleissa, hän totesi lyhyesti.

Niinistö oli kertonut päätöksestään puolueensa puheenjohtajalle Jyrki Kataiselle ja ulkoministeri Alexander Stubbille jo helmikuussa. Viime vaaleissa Niinistö sai Uudeltamaalta ennätysmäiset yli 60000 ääntä.

Niinistöä on pidetty myös vahvana nimenä kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2012 presidentinvaaleissa.

Niinistö oli eduskunnassa 1987-2003 ja uudelleen vuodesta 2007. Hän oli pitkään valtiovarainministerinä ja sen jälkeen Euroopan investointipankin varapääjohtajana.

STT "

Niinistölle ja Stubbillehan oli jo eurovaaleissa Sekoomuksen kannatus es ja sama.

Paikat menivät ruattalaiisille ja Satu Hassille.

Näin edellyttäen, että pojat olisivat tehneet tuon ehdokkuus- ja eromistempun ja heittäneet hullun Ari Vatasen wittuun listoilta, jolloin Europarlamenttiin olisivat nousseet sinne raivoisan tosissaan kampamjoineet Ukko Metsola ja Risto Penttilä. Hänen vähäset äänensä oli saanut Virheiden Hautahourulalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pirta
Seuraa 
Viestejä519

Mikähän meni 'lastenhuoneessa' mönkään Sauli Niinistö? Ankarat vanhemmat?

Näitä heikomman kansan verestä ja pussista itsensä vaurastuttaneita, kyseenalaista menestystä saavuttaneita ja väärin valtaa käyttäneitä ja - käyttäviä tulee saada nalkkiin ja oikeuteen huomattavasti useammin, nopeammin ja tehokkaammin.

Näitä löytyy eduskunnasta ja liike-elämästä nytkin monia. Ei se sillä korjaannu ja hyvity, että maksaa laittomat rahat takaisin.

Ottokin sai Gustavilta kenkää, kun lainasi kympin kahvikassasta.

Porvarit saavat itse mielestään tehdä mitä lystää, mutta muita he kyllä rankaisevat heti ja kovalla kädellä.

Pirta
Seuraa 
Viestejä519

Äijä ' huijaa' taas.

Vähintään pressaksi pyrkii tämä laittomilla rahoilla elämäänsä kustantanut huippumanipuloija ja -juonija sekä muilla likaiset työt teettänyt kieroilija.

Vedättäjä, mikä vedättäjä.

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

1.5:

"Puhemies Sauli Niinistö (kok.) ei ole ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa, kertoo Helsingin Sanomat. Viime vaalien ääniharava ei kertonut lehdelle päätöksensä tarkempia perusteluja."

2.5:

"Väyrysen mielestä euroalueen kriisin syypäät ovat Suomen entinen pääministeri Paavo Lipponen (sd.) ja entinen valtiovarainministeri Sauli Niinistö (kok.)."

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas
1.5:

"Puhemies Sauli Niinistö (kok.) ei ole ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa, kertoo Helsingin Sanomat. Viime vaalien ääniharava ei kertonut lehdelle päätöksensä tarkempia perusteluja."

2.5:

"Väyrysen mielestä euroalueen kriisin syypäät ovat Suomen entinen pääministeri Paavo Lipponen (sd.) ja entinen valtiovarainministeri Sauli Niinistö (kok.)."
Sale on ollut europankinjohtajana ja tietää...

karinposti
Seuraa 
Viestejä7

http://niinistoblogisarja.blogspot.fi/2015/06/peruste-4-petoksen-anatomia.html

 

"Niinistön presidentin kampanjan rahoitukset haisi ja kauas viime laman aikana vähintään 100 000 ihmistä näki nälkää aivan turhaan Suomessa kokoomuslaisen aisaparin Sauli Niinistön eriarvostamisen ja nälkäpolitiikan pääarkkitehti ja Iiro Viinasen likaisen työn tekijä tekemän väärän talouspolitiikan johdosta. Vielä ei tiedetä kuinka moni ihminen sairastui vakavasti tai kuoli ennenaikaisesti näiden kahden ‘ceausesculaisen’ kansankurittajan toimien takia.

He eivät vielä ole joutuneet minkäänlaiseen vastuuseen tekemisistään. Niinistön luotsaama pelkkä rahaan ja talouteen tuijottava politiikka on haudattava Suomi on liian pieni maa sellaisen toteuttamiseen Niinistö siirtyköön pois yhteiskunnalliselta näyttämöltä miettimään tekojensa todellisia seurauksia ja elämänsä tarkoitusta.
Niinistö ei ole koskaan joutunut vastuuseen kaikesta siitä pahasta mitä hän on aiheuttanut teoillaan Suomen politiikassa ja etenkin ministerinä ollessaan sadoilletuhansille suomalaisille lapsista vanhuksiin. Hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.

90-luvun laman aikana ja jälkeen 100 000 ihmistä näki nälkää Suomessa Niinistön ajaman ceausesculaisen politiikan johdosta. Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien kansalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan "

"Kuka haluaisi herkutella? paljastaisi Niinistön vaalirahoittajat Niinistön toimet millä kokoomus maksoi velkansa, Niinistön Bilderberg-Natsi-Vapaamuurari -taustat... siitä syntyisi vaikka pokkari " 

"Käytännön karkeistettuna muistettakoon vielä että Niinistö on valinnut vihollisen Suomelle, Venäjän, ilman lupaa neuvottelematta eduskunnan kanssa" Niinistö vouhkaa ja härnää tietoisesti Putinia lässytyksillään mutta on niin tyhmä ettei ymmärrä että Putin on arvaamaton ukko.
Sauli Niinistö on kylmäverinen liikemies jossa ei ole pisaraakaan valtionmiehelle presidentille niinkuin Urho Kekkonen oli vaadittavia henkisiä ominaisuuksia.

Aiheesta lisää bloggareilta klikkaa tästä

Uutta!!!  Älä äänestä Sauli Niinistöä nyt myös Facebookissa klikkaa tästä ja ihastu faktaan!!!

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat