Seuraa 
Viestejä45973

http://areena.yle.fi/video/844969

Vai mitä sanotte tästä? Aivan järkyttävää idiotismia

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos se hullu puuralli (rekka 2 min välein) alkaa niin mieluummin saimaan kanavan kautta proomuilla suoraan satamaan.

Juttu latautui liian hitaasti. Alussa jo kerrottiin että tuo hiilivoimalaitos on maailman tehokkain eli puhtain. Vain hyttysen salatuhaus muutenkin keskieuroopan hiilenpoltosta.

Eikös kanavassa veli venäläinen ota jonkin maksun per alus? Näin muistelisin, kun piti suunnitella purjeveneen vientiä järvi-suomeen. Jossain piti hypätä luotsin kyytiin ja sit oli suluilla puhelimia et saa ne auki.
No ei viety koskaan mihinkään, jäi merelle.

Siis vastustan "vihreiden" periaattellisia asenteita, joiden perusteella ne luokittelee asiota lokeroihin ihan vaan vanhojen tietojen ja tunteittensa mukaan.

Esim tuo Helsingin lämmitys puuhakkeella on täysin järjetön asia. Just on saatu rekkaralli kaupungilta Vuosaareen ja nyt "vihreät" ajaa taas päinvastaista käytäntöä.

Ihan järjetöntä. Järjen käyttö on sallittua!!!

kohe
Seuraa 
Viestejä1257

Yleisesti pidän puun polttoa hyvänä asiana, mutta Helsingin tapauksessa olisi parempi käyttää ydin lauhdetta. On täysin järjetöntä puskea 60% tehosta mereen. Se uusi voimala Helsinkiin.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä14534
Leuka
Esim tuo Helsingin lämmitys puuhakkeella on täysin järjetön asia. Just on saatu rekkaralli kaupungilta Vuosaareen ja nyt "vihreät" ajaa taas päinvastaista käytäntöä.

Ihan johdonmukaista. Vastustivathan Vihreät aikanaan sitä rekkarallin siirtämistä Vuosaareenkin.

Helsingin lämmittäminen puulla on kaikin puolin mieletön ajatus eikä tule toteutumaan. Vihreät heittelevät näitä mielettömyyksiä vain että voivat sanoa olemassa olevan "vaihtoehtoja".

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

Loogista kai se on että helsingin energia haluaa itse tuottaa energian/lämmön saadakseen siitä voittoja. Ei kait tuossa muusta ole kysymys. Mun mielestä tuossa oli kyllä ihan hyviä argumentteja sen lämpöputken rakentamisen puolesta kuitenkin.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... 04/1100204

Vielä 50-luvulla Helsinki lämmitettiin puulla. Joku laski, en muista oliko se joka rekkalasti klapeja joka kolmas minuutti,jos nyt Helsinki lämmitetään puulla. Se on hirvittävä rekkaralli ja puu on haettava hyvin laajalta alueelta = paljon kilometrejä,paljon hiilidioksidia. Tässä lyhyen matematiikan ja keskikoulun fysiikan lukeneiden merkonomien Vajaavuori ja Pajunen energiaratkaisu,tarjolla olisi saasteeton ja energialtaan ilmainen putki Loviisan ydinvoimalasta.

Ja se nokiongelma ... pienhiukkaset ja puun poltto on todettu kaikkein pahimmaksi terveydelliseltä kannalta. Alle 10 mikronin ( 2-3 mikronia,kuten dieselpakokaasuissa) partikkelit tunkeutuvat keuhkorakkuloiden seinämien läpi.

"Ei hulluutta päästää saa jatkumaan ..."

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602

Niille jotka lukevat myös englanniksi, Guardianissa on artikkeli jossa ilmastotieteen parissa työskentelevä henkilö kertoo miksi hän ei äänestä vihreitä.

http://www.guardian.co.uk/politics/cif- ... nvironment

Aika lailla samat syyt pätevät Suomessakin: Vihreitä ei kiinnosta niinkään päästöjen vähentäminen vaan yhteiskunnan rakentaminen vihreän mallin mukaan.

Their manifesto revels in the opportunity of using decarbonisation as a tool for social change, redesigning our cities, houses and transport systems to suit their vision of a socially inclusive future. Solutions that would not require fundamental changes in how we live and run large chunks of the economy, such as carbon capture or the nuclear option, are either ignored or ruled out.

...we should fix the problem of climate change, which will make certain forms of energy much more expensive, and let our children decide how they wish to live their lives. I don't trust any party that sees climate change as an opportunity to push a largely unrelated social and political agenda.

It is time to break the link, beloved of Europe's Greens, between environmental protection and progressive social policy. Insisting that we have to reform capitalism before we can save the planet is clearly a good idea if your priority is reforming capitalism, but a very bad idea if you want to persuade China to help save the planet.

Too many protest singers, not enough protest songs...

Mielestäni vihreät ovat raakoja, paitsi jos ovat kurkkuja, niin siinä tapauksessa eivät. Salaatit ovat myös hyviä, jäävuorisalaatti etenkin - näitä keriä tulee joskus popsittua sellaisenaan, huomaamattani saatan rouskuttaa kokonaisen kerän vaikkapa elokuvaa katsellessani.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat