Seuraa 
Viestejä1176

Etsiskelin netistä uudempien Microsoft office - koti/student -versioiden hintoja ja ne näyttivät pyörivän satasen kieppeillä ja yleensä ylikin sen. Sitten jokin ihmeen toggle tarjoili ilmaista latausta 2007 -versioihin.

Rupesin epäilemään koko juttua ja kun huomasin, että selaimeni (explorer) yläpalkissa oli jostain ilmestynyt toggle toolbar, niin poistin sen työkalut - valikon kautta.

Sattuisiko joku tietämään, mikä tuo toggle on ja onko se joku haittaohjelmien levityssysteemi? Aika ihme juttu, jos joku pystyy jakelemaan ilmaiseksi ohjelmistoja, joiden hinta pyörii vähittäiskaupassa satasen tienoilla.

Kommentit (3)

tli
Seuraa 
Viestejä1176
petsku
Eikös toggle toolbar ole suomeksi kutakuinkin kytke/aseta työkalupalkki?Jaa, voi olla, että kyseessä on jokin muu kuin netissä ilmaisia latauksia tarjoileva toggle, mutta työkalujen lisäosien hallinnassa lukee kuitenkin tällä hetkellä togglefi:n kohdalla suluissa, että (ei vahvistettu) samoin kuin sen yläotsikon Conduit ltd:n kohdalla. Lisäksi on myös ilmoitus, että poistettu.

Voin tämän toggle:n tietysti palauttaakin palkkiin, jos poistamisesta on jotain haittaa, mitä en ole kyllä havainnut.

Kiinnostaisi kuitenkin lähinnä se, että mikä mahtaa olla se netissä ilmaisia latauksia rahanarvoisesta tavarasta tarjoileva toggle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Google ei tarjoa kuin muutaman epämääräisen oloisen linkin "Toggle Toolbar":lle, joten poistaisin moisen koneelta melkoisen nopsaan. Päälle olisi varmaan suotavaa ajaa virustarkistus + haittaohjelmien poisto.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat