Seuraa 
Viestejä45973

Pari sekuntia ennen suorituksen aloittamista:

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
el6
Seuraa 
Viestejä1457
RaahenTiikeri
no,tässä kyseisessä tapauksessa puhuisin paholaisen katseesta tai pedon katseesta.Jesh, nyt ollaan asialinjalla. Tämmöttiset on aivan uitun saatanasta. Perkunas. Rööööyyh.

.

Volitans
Onhan tuo selvää, että hyvin harjoiteltu on jo lähes tehty.Nii-i, hyvin treenattu hymy on jo ½ks hymyilty..

Sori, en malttanu..
Mutta ihan jos ihmistieteisiin mennään vaikka täällä paljon vierastetaankin välillä tieteellistä aspektia niin psykologisesti tai neuropsykologisesti tarkasteltuna voidaan lähteä analysoimaan ilmiötä vaikka sitäkautta millaiset kisat on kulloinkin kyseessä. Onko reilu peli jolloin voittajan on helppoa hymyillä voittoaan ja helppoa turskahtaa inhaan itkuun harjoiteltuaan ja harjoiteltuaan, jne, jne.. ja joku toinen vie kullan. Epärehellinen voittaja, joka on kampittanut kilpatoverinsa, hänen voittohymystään tokko kuaan edes tahtoisi nähdä iloa, riittää se tavallinen toispuoleinen hymyntapainen ja silmistä siintävä ylimielisyys.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Osaa miehetki.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Ei ole voittajan katsetta ennen kisaa, jälkeen kyllä. Ennen kisaa joku jännittää, joku pelkää, joku uskoo voittavansa ja jonkun ilmeestä ei ota erkkikään selvää. Jos ilme ennen kisaa ratkaisisi, paras pokerinaama olisi monen lajin mestari.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat