Seuraa 
Viestejä7615

On näköjään aika vaihtaa sekä palvelutarjoajaa, että teknologiaa verkkoliitynnän kanssa. Olisiko kenelläkään suositusta/kokemuksia/huonoja kokemuksia ADSL2+ verkkopäätteiden toimittajien suhteen (Telewell, Zylinx, TP-Link jne...). Ei haittaisi yhtään jos joku pystyisi kertomaan, mikä olisi hyvä 8/3 verkkopääte.

Kokemuksia myös palvelutoimittajista nopeampien yhteyksien tarjoamien nopeuksien luotettavuudesta myös kaipaisi...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Kommentit (3)

Itse hommasin juuri Linksysin (Ciscon "consumer" mallisto) WAG320N ADLS2+/WLAN purkin, ja tyytyväinen olen ollut. 300 Mbps WLAN, 4 gigabitin ethernet porttia ja USB-liitäntä ulkoiselle levylle, jossa roikkuu terainen levy tarjoamassa kotiverkkoon langatonta varmuuskopiointia ja musiikin/videon jakoa kotiteatterijärjestelmään.

Tuollainen pönikkä: http://www.linksysbycisco.com/UK/en/products/WAG320N

Ostin joskus TP-LINKin boksin, mallia en muista, mutta halpa oli. Ihan toimiva värkki loppujen lopuksi, joskaan ei mikään helppokäyttöinen. Vaati aika paljon virittelyä ja ohjeista ei oikeastaan ollut paljoa hyötyä - halpis mikä halpis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos asuu kolmen kilometrin tuntumassa lähimmästä keskittimestä, niin ADSL2+ ei tuo oikeastaan mitään etua normaaliin ADSL:ään nähden koska sen signaalin vaimentuu pahemmin etäisyyden suhteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat